Kız benim değil karıştırdn korkutma beni
kızlar bu arada yavrus bugün doktora gidecekti sanırım haber var mı yoksa ben mi kaçırdım görmedim, ayrıca bir arkadaş daha gidecekti sanırım kim olduğunu hatırlayamadım şimdi
Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Sizler nasılsınız?
evet kayınpederim aldı fiyat zorlamadı allahtan bizi:)
canım büyütünce de hızlı salla diyor bu sefer de ya önü kalkıyor y arkası(
fiyatlar çok oluyor malesef(
.
merhaba canım çıktığına çok sevindim, tekrardan çok geçmiş olsun. inşallah tam olarak düzelirsin canım. bizler iyiyiz çok şükür :)
sohbete niye katılmıyorsun canım? ben seninle güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyorum:))
Chnb tatlim aslinda temel sorun herkesin bu tur olaylari kaniksamis olmasibadem sağlıkla gelsinler de... ben de genel olmayayım anesteziyi. :))
mermaid anladım canım...
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...
canım ben geçmişin hepsini okuyamadım senin idrar yollarında mı enfeksiyon vardı
canım son ay her gittiğimizde nst ye sokucaklarmı ki bizi.maşallah bebeğine bu arada rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallahkızlar bugun dr gittim nst ye girdim herşey yolunda bebiş 2600 olmuş 10 aralık gibi sezeryan olucam kısmetse .... herkesein güzel haberlerini bekliyorum ......
candost geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
canım son ay her gittiğimizde nst ye sokucaklarmı ki bizi.maşallah bebeğine bu arada rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah
candost geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
yavrus ve emi gideceklerdi kontrole,ama hala ses seda yok,sabahtan beri bekliyorum ben de,umarım herşey yolundadır..yarın ikisini de azarlayacam zaten,böyle merakta bırakılmaz ki bu koca göbekli kadınlar..
ay canım deme öyle ya bende inanıyorm doğruda çıkıo gibime gelio ama en iyisi inanmamak galiba
kızlar bugun dr gittim nst ye girdim herşey yolunda bebiş 2600 olmuş 10 aralık gibi sezeryan olucam kısmetse .... herkesein güzel haberlerini bekliyorum ......
evet kayınpederim aldı fiyat zorlamadı allahtan bizio kadar da hızlı sallanmasın sıpalar canım park salıncağımı bu neyse bakalım hayırlısıyla bi gelsinler de.mama sandalyesi çok lazım olur mu acaba:26:
Teşekkür ederim canım. gerçekten özlemişim sizi yaaaa
Chnb tatlim aslinda temel sorun herkesin bu tur olaylari kaniksamis olmasi(( ne uzucu... Aslinda bu suctur! Ve bunun lamı cimi yok. Polise isimsiz olarak ihbar etmek lazim. Biz tepki verdikce azalir diye dusunuyorum... Cooook uzuluyorum ((
bende acayip heyecan yaptım birde saban beni takip eden sağlık ocağındaki ebe karnın çok düşmüş 1 haftan en fazla 10 günün var dedi şimdi iyice paniklerdeyim :18:
:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?