2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada yavrus bugün doktora gidecekti sanırım haber var mı yoksa ben mi kaçırdım görmedim, ayrıca bir arkadaş daha gidecekti sanırım kim olduğunu hatırlayamadım şimdi

ben de merak ettim yavrusu...

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?

geçmiş olsun tekrar... neyse evde olmak iyi gelir sana. şükür son ay rahatsızlıkları...

kızlar bugun dr gittim nst ye girdim herşey yolunda bebiş 2600 olmuş 10 aralık gibi sezeryan olucam kısmetse .... herkesein güzel haberlerini bekliyorum ......

:)

canım büyütünce de hızlı salla diyor bu sefer de ya önü kalkıyor y arkası(

fiyatlar çok oluyor malesef(

.
evet kayınpederim aldı fiyat zorlamadı allahtan bizi o kadar da hızlı sallanmasın sıpalar canım park salıncağımı bu neyse bakalım hayırlısıyla bi gelsinler de.mama sandalyesi çok lazım olur mu acaba:26:

sohbete niye katılmıyorsun canım? ben seninle güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyorum:))

Chnb tatlim aslinda temel sorun herkesin bu tur olaylari kaniksamis olmasi (( ne uzucu... Aslinda bu suctur! Ve bunun lamı cimi yok. Polise isimsiz olarak ihbar etmek lazim. Biz tepki verdikce azalir diye dusunuyorum... Cooook uzuluyorum ((

kızlar bugun dr gittim nst ye girdim herşey yolunda bebiş 2600 olmuş 10 aralık gibi sezeryan olucam kısmetse .... herkesein güzel haberlerini bekliyorum ......
canım son ay her gittiğimizde nst ye sokucaklarmı ki bizi.maşallah bebeğine bu arada rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah

candost geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..

yavrus ve emi gideceklerdi kontrole,ama hala ses seda yok,sabahtan beri bekliyorum ben de,umarım herşey yolundadır..yarın ikisini de azarlayacam zaten,böyle merakta bırakılmaz ki bu koca göbekli kadınlar..

iyi geceler herkese...bu aralar misafirlerim oluyor gelen giden çok..fazla giremeyebilirim..
hepinizi öpüyorum...

canım son ay her gittiğimizde nst ye sokucaklarmı ki bizi.maşallah bebeğine bu arada rabbim hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah

öyleymiş 15 gun sonra tekrar çağırdı ... sıkı kontrol var anlıcan ... az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kızlar zafer bizim olucak:)

aslında yavrus illa ki gelirdi foruma ama belki fırsat bulamamıştır, yarın ola hayrola... inşallah güzel haberler alırız.

ay canım deme öyle ya bende inanıyorm doğruda çıkıo gibime gelio ama en iyisi inanmamak galiba

Ayyy ben normalde genel özelliklerine inanırım böyle gün gün yazılanlarla ilgilenmem. kadın şenay adı deyince offf dedim zaten büyük oğlum öyle huzursuz ve kolikti. 5 sene yeni bebiş düşünmedim... çıkmasın diyelim...kadın diyor ki hüsnadan dua diyeceğim o günlerde hürriyette bölümü varmış gazetede...

maşallah size...

canım mama sandalyesi memnun olan da var olmayanda. ben kullandım masaya oturmuş oluyor ama huysuz ve hareketli bebişler onda da sabit durmuyor. huyuna göre...

Chnb tatlim aslinda temel sorun herkesin bu tur olaylari kaniksamis olmasi (( ne uzucu... Aslinda bu suctur! Ve bunun lamı cimi yok. Polise isimsiz olarak ihbar etmek lazim. Biz tepki verdikce azalir diye dusunuyorum... Cooook uzuluyorum ((

arayacağım dönünce olursa... tek sorun biz oralı değiliz biz de ev sahibiyiz onlar da... onlar oralı ve kalabalık bir aile... sıkıntı yaparlar mı...

Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!

bende acayip heyecan yaptım birde saban beni takip eden sağlık ocağındaki ebe karnın çok düşmüş 1 haftan en fazla 10 günün var dedi şimdi iyice paniklerdeyim :18:
:18::18:

şu yazılanı okudum da şok geçirdim yani
akşam webcam de anneme gösterdm göbükümü,bayağı inmiş aşağıya dedi o da heyecan yaptı.
bugün de eşim rüyasında görmüş,doğuma gitmişim falan..
alttaki 2 resmi şimdi gittim çektm..
kzlar sizce de aşağıya inmiş mi bebek?
daha da var mı inmesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…