şu yazılanı okudum da şok geçirdim yani
akşam webcam de anneme gösterdm göbükümü,bayağı inmiş aşağıya dedi o da heyecan yaptı.
bugün de eşim rüyasında görmüş,doğuma gitmişim falan..
alttaki 2 resmi şimdi gittim çektm..
kzlar sizce de aşağıya inmiş mi bebek?
daha da var mı inmesine?
Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
ymd elde uğraşma at narine...
Böyle adamlardan nefret ediyorum. Bir şey desen bir türlü, demesen bir türlü. Eşin konuştu diye karısını dövmekten vazgeçmeyecek ama hiç ilgilenmemek de insana kendini kötü hissettirir eminim. Sana ne diye size sararlar mı inan bilmiyorum canım. Ama bence dediğin gibi böyle bir olaya şahit olursan kesinlikle polisi ara.
Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!
Benim göbeğim hiçbir zaman yukarıda olmadı. Hiç öyle kaburgalarda falan bir şey hissetmedim. Hep aşağıdaydı. Biraz daha aşağı inerse zaten dünyaya hoşgeldin diyebiliriz
esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!
Geçmişi okumayınca ve gündüz foruma giremeyince olaydan kopuyorum.
chnb, canım anestezi konusunda bir sıkıntı mı var ki? Niye genel anestezi olmayayım falan yazdın. Zaten kombine epidural spinal olmayacak mı?
Odum kopuyor zaten bakamam da izleyemem de. Ama sanki bizimki bilmiyormus gibi bana da izlettirmeye calisiyor...izlersem kesin dogururum dedim, dalga geciyor benimle yaaaa
Benim göbeğim hiçbir zaman yukarıda olmadı. Hiç öyle kaburgalarda falan bir şey hissetmedim. Hep aşağıdaydı. Biraz daha aşağı inerse zaten dünyaya hoşgeldin diyebiliriz
Odum kopuyor zaten bakamam da izleyemem de. Ama sanki bizimki bilmiyormus gibi bana da izlettirmeye calisiyor...izlersem kesin dogururum dedim, dalga geciyor benimle yaaaa
Böyle göbeğin inmesi ya da inmemesi tek başına doğumun yaklaştığını gösteren net bir gösterge değilmiş aslında. Yani göbeğin gayet yukarıdayken de bebiş gelmeye kalkabiliyormuş :))
kızlar çantalrımı hazırladımda bi kaç eksik kaldı kayınvalidem bebek bezini de almış prima almış il onu denicez bakalım mis gibide kokuo parfümlü mü ne bide mega paket almış içinde 86 tane var paketimi alayım yada çantaya kaç tane koyayım birde hemşirelere hastane çıkışı verilirken 1 tanede bebek bezi verilcekmi
Böyle göbeğin inmesi ya da inmemesi tek başına doğumun yaklaştığını gösteren net bir gösterge değilmiş aslında. Yani göbeğin gayet yukarıdayken de bebiş gelmeye kalkabiliyormuş :))