2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar nasılsınız?
Bende bugün kontrole gittim oğlum 2,5 kg doğum normal görünüyor ama yine de belli olmaz dedi

Benimkide aynı senin ki gibi canım ama doktor bişe demedi hatta kontrolü iki hafta sonraya verdi

Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!

benim de görümce geçenin tüm dizi ve programlarını seyrediyor...

eskiler hamileyken korkunç şeylere bakmayın derler...

Böyle adamlardan nefret ediyorum. Bir şey desen bir türlü, demesen bir türlü. Eşin konuştu diye karısını dövmekten vazgeçmeyecek ama hiç ilgilenmemek de insana kendini kötü hissettirir eminim. Sana ne diye size sararlar mı inan bilmiyorum canım. Ama bence dediğin gibi böyle bir olaya şahit olursan kesinlikle polisi ara.

Esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!

aynı durum bizde de var canım,eşim sürekli böyle filmler izler,bana da izlesene ne var korkacak der ayy tırsıyorum çok fena :18:

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?

Canım çok geçmiş olsun. Az bir zaman kaldı inşallah. Evde dinlen, kendine dikkat et.

Benim göbeğim hiçbir zaman yukarıda olmadı. Hiç öyle kaburgalarda falan bir şey hissetmedim. Hep aşağıdaydı. Biraz daha aşağı inerse zaten dünyaya hoşgeldin diyebiliriz

esim paranormal aktivite diye bi film var ya onu izliyor ben de acayip korkarim oyle filmlerden kactim iceri, bir de bak bak diyip duruyor dedim normal zamanda izlemedigim filmi karnim burnumdayken mi izleteceksin bana!

ay canım bayılırım öyle filmlere 1 yada 2 yi izlemiştim

Geçmişi okumayınca ve gündüz foruma giremeyince olaydan kopuyorum.
chnb, canım anestezi konusunda bir sıkıntı mı var ki? Niye genel anestezi olmayayım falan yazdın. Zaten kombine epidural spinal olmayacak mı?

aynı durum bizde de var canım,eşim sürekli böyle filmler izler,bana da izlesene ne var korkacak der ayy tırsıyorum çok fena :18:

benim de görümce geçenin tüm dizi ve programlarını seyrediyor...

eskiler hamileyken korkunç şeylere bakmayın derler...

Odum kopuyor zaten bakamam da izleyemem de. Ama sanki bizimki bilmiyormus gibi bana da izlettirmeye calisiyor...izlersem kesin dogururum dedim, dalga geciyor benimle yaaaa

Benim göbeğim hiçbir zaman yukarıda olmadı. Hiç öyle kaburgalarda falan bir şey hissetmedim. Hep aşağıdaydı. Biraz daha aşağı inerse zaten dünyaya hoşgeldin diyebiliriz

BENİM GÖBEKTE YUKARDa canım bugün anneme gösterdim inmemiş diyo ay inmesin daha dursun orda:2:

BENİM GÖBEKTE YUKARDa canım bugün anneme gösterdim inmemiş diyo ay inmesin daha dursun orda:2:

Böyle göbeğin inmesi ya da inmemesi tek başına doğumun yaklaştığını gösteren net bir gösterge değilmiş aslında. Yani göbeğin gayet yukarıdayken de bebiş gelmeye kalkabiliyormuş :))

kızlar çantalrımı hazırladımda bi kaç eksik kaldı kayınvalidem bebek bezini de almış prima almış il onu denicez bakalım mis gibide kokuo parfümlü mü ne bide mega paket almış içinde 86 tane var paketimi alayım yada çantaya kaç tane koyayım birde hemşirelere hastane çıkışı verilirken 1 tanede bebek bezi verilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…