ya bnmki aşağıya inmiş mi biri bişi desiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
ayyy deme öyle deme
kızlar çantalrımı hazırladımda bi kaç eksik kaldı kayınvalidem bebek bezini de almışprima almış il onu denicez bakalım mis gibide kokuo parfümlü mü ne bide mega paket almış içinde 86 tane var paketimi alayım yada çantaya kaç tane koyayım birde hemşirelere hastane çıkışı verilirken 1 tanede bebek bezi verilcekmi
ah canım ben de senin gibi telefondan giriyordum çok zorlanıyordum en sonunda kocamı kandırdım bir dizüstü aldırdım şimdi de işten güçten anca akşamları girebiliyorum ama olsun o da yetiyor bende kendimi çok iyihissediyorum burada herkes ben gibi :) hepimizin duyguları ortak burası çok sıcak bir ortam gerçekten hiç çıkasım gelmiyor siteden
arayacağım dönünce olursa... tek sorun biz oralı değiliz biz de ev sahibiyiz onlar da... onlar oralı ve kalabalık bir aile... sıkıntı yaparlar mı...
benimki daha çooook yukarda,önümde bir basket topu var,yusyuvarlak,sevineyim o zaman
Böyle göbeğin inmesi ya da inmemesi tek başına doğumun yaklaştığını gösteren net bir gösterge değilmiş aslında. Yani göbeğin gayet yukarıdayken de bebiş gelmeye kalkabiliyormuş :))
kızlar çantalrımı hazırladımda bi kaç eksik kaldı kayınvalidem bebek bezini de almışprima almış il onu denicez bakalım mis gibide kokuo parfümlü mü ne bide mega paket almış içinde 86 tane var paketimi alayım yada çantaya kaç tane koyayım birde hemşirelere hastane çıkışı verilirken 1 tanede bebek bezi verilcekmi
Ben 2 gece kalacagim 10 tane falan koyduk bilmiyorum yeter mi. Ev de cok uzak degil zaten esim getirir diye dusundum eksik olursa.
Evet hemsirelere vereceksin bir tane.
ay ne bileyim etraftan duydklarımz dr sorsak belki totosunla gülcek bize
ay canım bayılırım öyle filmlere 1 yada 2 yi izlemiştim
ay ne bileyim etraftan duydklarımz dr sorsak belki totosunla gülcek bize
Tecrubeli anneler bebek yeni dogunca kac bez kullanilir gunde yardim lutfenhımm bende 2 gün kalırım en fazla o zamn bende o kadr koyayım yani günlük 5 tane yetr mi acaba
canım merhba, forumda dolanırken rastladım buraya, benimde kızım var 6 ayın içinde, sizin heyecanınızı çok iyi anlıyorum son 1 ay kala, çok heyecanlı oluyor , geriye saymalar, eksikleri tamamlamalar.... bezi 8-10 tane al ynına yeter, fazlasına gerek yok, ben herşeyi bol bol götürmüştüm, çoğunu boşuna götürmüşüm...hemşireye vereceğin giysilerin içine 1 tane de bez koyarsan iyi olur ben koymuştum, sanırım onu bağladılar...
Tecrubeli anneler bebek yeni dogunca kac bez kullanilir gunde yardim lutfen
Tecrubeli anneler bebek yeni dogunca kac bez kullanilir gunde yardim lutfen
Ay ne guzel, o zaman gel bize bizde ucuncusu var :)
benimki daha çooook yukarda,önümde bir basket topu var,yusyuvarlak,sevineyim o zaman
kızlar göbek olayına takılmayın etraftan herkes bişiler söyler, bana kimisi göbeğin düşmüş dedi, kimisi yok daha baya yukarda demişti. Kızım haftasını gününü doldurdu göbeğim hala yukardaydı. Baktık geleceği yok başından beri normal doğum beklerken 40+4 te sezeryan oldum, kısmet işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?