Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize :)
bende prima ve milupaya yaptım ama göndermediler bana beğenmediler beni
ben daline de mesj attımm
bana malmısım gibi cevap yazdılarr eee bende bir pazarlama mezunu olarak bir güzel mail döşedimm tabii :))))))
hamileyim gönderdiğiniz promosyon ürünlerinizi denmek isterim gönderiyormusunuz fln dedim.
cevap suu heryerde magazalrda ürünlerimiz satılıyo ordan temin edebilirsinizzz
e be gerizekalııı ben ztn biliyorumm nheryerde satıldıgınıı dimi banm aamacım farklıı
bir güzel cevap dçşedim bende tabiiiioh içimin yagları erişdiiii
günaydın canım inşallah
mesaj atamıyorum beni de eklermisin 12 kasım 14 30 da inşallah
12 kasim ve 19kasim 14:40 da cnm
gökçecim
o senin linkini verdiğinn sitede
ben o sipariş ver yerinden basvuru yapamadım amaa
siteye üye oldum
bu seklde de geliyomuu kitapya ??
vala kıyafet şimdilik yeterli gibi tatlım bitane battaniye alıcam bide annem tulum alalım diyo çantama koymak için . banyo seti kaldı bende daha bez almadım belki bu ay alır koyarım çantaya benim çok eksiğim var terliğim yok iç çamaşırım yok tacım yok bi tek geceliğim var:)))) bi tane lohusa pijama takımı aldım annem bi tanede normal pijama takımı alalım diyo
bebeğime yorgan yapılacak daha:)
canım nasılsın, birkaç gündür ara ara girebildim foruma görüşmeyeli daha iyisindir umarım...
ekledim kızlar...
canım üye olunca sağda iki kitap çıkıyodu, ben bebekle ilgili olanı klikledim onun haricinde bişey yapmadım..
ama biliyonz mu benim kitap hala kayıp.. acaba bi kerede annemin adına annemin adresi ile başvursam mı...?
oo senin işler varmış daha, ya ben taç bakıcaktım sözde ikimizide eminönünden bakamadım, daha doğrusu istediğim gibi bişey görmedim.. benimde tacım yok hala(((
bende prima ve milupaya yaptım ama göndermediler bana beğenmediler beni
sağol tatlım ıhlamur kaynattım umarım iyi gelir çok fenayım ev hanımlığıda süper yageçmiş olsun tatlım bol mandaline portakal ye ıhlamur nane limon felan iç inş çabuk düzelirsin. hayırlı olsun ev hanımlığın
tarhana çorbası süper olur dur yapayım bari nede olsa evdeyiz artıkhep onlara benzeyecek illa :)
kayınvalidem de kocişe benzetti bilmem :)
doğunca görcezz
geçmiş olsun canım...
ıhlamur kaynat boool limonlu iç...
soğuk şeyler yememeye çalış.
şöyle bi tarhana çorbası olsa ne iyi gelirdi...
ıhlamuru aksatma ama sakın olur mu..
ben dün aldımmmm başardımmm yanii
kılsız tüysüz bir bayanım artık
şaka falan zor oluyor yaa..
dben atlattım darısı sizlerin başına kızlarr
sağol canım seninde izne ayrılmana az kalmış ben ayrıldım vallageçmiş olsun canım
yok canım ya iyileşmiyormuş tam olarak 2 aydan sonra dikişlerin durumuna göre süreyi uzatabiliyorlarmış
seninde eşine geçmiş olsun canım sende dikkat et çok kötü bir durum bütün eklem yerlerim ağrıyor vallageçmiş olsun canım...benimde eşim fena hasta..ona ballı limonlu bitki çayı yapıyorum sen ıhlamur yapabilirsin..acil şifalar..
sağol canım nasıl 4 haftan var anlayamadım doğumlarımız aynı 4 haftadan sonra ne kalıyorki doğumageçmiş olsun canım.. hemde hayırlı olsun iznin.. ne güzelçok kıskandım şimdi sizi merve de yarın çıkıyormuş izne..
benim daha 4 haftam var.. okulda doğurucam yaw sonundaa..
günaydın canımGünaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize :)
ekledim kızlar...
canım üye olunca sağda iki kitap çıkıyodu, ben bebekle ilgili olanı klikledim onun haricinde bişey yapmadım..
ama biliyonz mu benim kitap hala kayıp.. acaba bi kerede annemin adına annemin adresi ile başvursam mı...?
oo senin işler varmış daha, ya ben taç bakıcaktım sözde ikimizide eminönünden bakamadım, daha doğrusu istediğim gibi bişey görmedim.. benimde tacım yok hala(((
ayy ben de orda bebekle ilgili bir kitap çıkmadıı bende ondan işaretlemedim((
bende eşimden yapayım birdaha ozmnnn
evet daha işim var benim ya ben şu emzirme sütyeni varya bizim burda baktım beğenmedim hiç .sen aldınmı. bende gebzeye gittiğimde bakıcam taç inş bulabilirim
bence annenin adına başvur tatlım
bitane aldım pijamamı alırken ama hiç denemedim bile, penyelerden aldım, teli falan yok... aslında tellisi de varmış heralde ama benim aldığım yerde yoktu...
ya bu kitap aldığımız sayfayı kaybettim, vitamin sende kayıtlıysa versene linki ben bulamadım şimdi
sağol canım nasıl 4 haftan var anlayamadım doğumlarımız aynı 4 haftadan sonra ne kalıyorki doğuma
ya yavrusun telefonu bende var ama onu kullanmıyorum arada açıp bakıyorum demişti merakta ettim
canım aslında arayıp şansımızı denesek mi?
dur odadan telefonumu alıp arayayım bakalım eşi evdeyse diye çekiniyorum onun haberi yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?