2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende prima ve milupaya yaptım ama göndermediler bana beğenmediler beni

ben daline de mesj attımm
bana malmısım gibi cevap yazdılarr eee bende bir pazarlama mezunu olarak bir güzel mail döşedimm tabii :))))))

hamileyim gönderdiğiniz promosyon ürünlerinizi denmek isterim gönderiyormusunuz fln dedim.
cevap suu heryerde magazalrda ürünlerimiz satılıyo ordan temin edebilirsinizzz

e be gerizekalııı ben ztn biliyorumm nheryerde satıldıgınıı dimi banm aamacım farklıı
bir güzel cevap dçşedim bende tabiiii oh içimin yagları erişdiiii

ayy ne sinir insanlar yaa sanki biz bilmiyoruz ürünlerin satıldığını iyi yapmışsın tatlım ağzına sağlık

mesaj atamıyorum beni de eklermisin 12 kasım 14 30 da inşallah

12 kasim ve 19kasim 14:40 da cnm

ekledim kızlar...

gökçecim
o senin linkini verdiğinn sitede
ben o sipariş ver yerinden basvuru yapamadım amaa
siteye üye oldum
bu seklde de geliyomuu kitapya ??

canım üye olunca sağda iki kitap çıkıyodu, ben bebekle ilgili olanı klikledim onun haricinde bişey yapmadım..
ama biliyonz mu benim kitap hala kayıp.. acaba bi kerede annemin adına annemin adresi ile başvursam mı...?

oo senin işler varmış daha, ya ben taç bakıcaktım sözde ikimizide eminönünden bakamadım, daha doğrusu istediğim gibi bişey görmedim.. benimde tacım yok hala (((

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
oflu , chnb , mervegkc, lezginka Güzel haberlerle gelin inşallah

Kızlar benim canım sıkkın biraz. Hastaydım ve her iyileşme sürecinde olduğu gibi uçuğum çıktı. Ama üst dudağım artık bir uçuk, dudak kalmadı. Ben de artık doğum öncesi fotoğrafalrımı çektircektim. Bu durumda uçuğumun geçmesini beklemem lazım (

evet daha işim var benim ya ben şu emzirme sütyeni varya bizim burda baktım beğenmedim hiç .sen aldınmı. bende gebzeye gittiğimde bakıcam taç inş bulabilirim
bence annenin adına başvur tatlım

geçmiş olsun tatlım bol mandaline portakal ye ıhlamur nane limon felan iç inş çabuk düzelirsin. hayırlı olsun ev hanımlığın
sağol tatlım ıhlamur kaynattım umarım iyi gelir çok fenayım ev hanımlığıda süper ya

tarhana çorbası süper olur dur yapayım bari nede olsa evdeyiz artık

geçmiş olsun canım

yok canım ya iyileşmiyormuş tam olarak 2 aydan sonra dikişlerin durumuna göre süreyi uzatabiliyorlarmış
sağol canım seninde izne ayrılmana az kalmış ben ayrıldım valla

geçmiş olsun canım...benimde eşim fena hasta..ona ballı limonlu bitki çayı yapıyorum sen ıhlamur yapabilirsin..acil şifalar..
seninde eşine geçmiş olsun canım sende dikkat et çok kötü bir durum bütün eklem yerlerim ağrıyor valla

geçmiş olsun canım.. hemde hayırlı olsun iznin.. ne güzel çok kıskandım şimdi sizi merve de yarın çıkıyormuş izne..
benim daha 4 haftam var.. okulda doğurucam yaw sonundaa..
sağol canım nasıl 4 haftan var anlayamadım doğumlarımız aynı 4 haftadan sonra ne kalıyorki doğuma

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize :)
günaydın canım

ayy ben de orda bebekle ilgili bir kitap çıkmadıı bende ondan işaretlemedim ((
bende eşimden yapayım birdaha ozmnnn

evet daha işim var benim ya ben şu emzirme sütyeni varya bizim burda baktım beğenmedim hiç .sen aldınmı. bende gebzeye gittiğimde bakıcam taç inş bulabilirim
bence annenin adına başvur tatlım

bitane aldım pijamamı alırken ama hiç denemedim bile, penyelerden aldım, teli falan yok... aslında tellisi de varmış heralde ama benim aldığım yerde yoktu...
ya bu kitap aldığımız sayfayı kaybettim, vitamin sende kayıtlıysa versene linki ben bulamadım şimdi

bende hiç beğenmedim o yüzden almicam

ya yavrusun telefonu bende var ama onu kullanmıyorum arada açıp bakıyorum demişti merakta ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…