herkese merhabalar ve günaydınlar.bende 2012 aralık annesi olacağım kısmetse.bir oğlum var 2 yaşında.2010 ekim annesiyim.2.bebişime hamileyim.kız olacak inşallah.çalışıorum fırsat buldukça okuyup yazmaya çalışacağım.listeye eklenirsem çok memnun olurum:)
Maşaallah güzelim ona benimki de bi hıçkırıyo yarım saat sürüyor serseri yaaa :)))
Umarım güzel güzel hasret giderirsin mutlu haberler alırsın , öptük sizi
sabah sabah bir güldüm anlatamam
benim oğlum sağ boşluğumu öyle tekmeliyo ki.
elimle rahatsız ediyorum çekiyo ayaklarını.
sonra elimi çekiyorum gene tekmeliyo.
oyun oynuyo resmen sıpa
maşallahhh oğlumaaa
herkese günaydın kızlar.bugün kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelir inşaallah.bugün veya yarın da ben gidicem.eşimin iş durumuna bağlı biraz ama çok merak ediyorum büyümüş mü durumu nasıl?
günaydın kızlar ben çok kötü hastalandım boğaz ağrısı grip çok fenayım ya akşam serum taktırdık ama pek fayda etmedi salya sümük dolaşıyorum antibiyotikde başladık 3 günde rapor aldım böylece doğum iznimde başlamış oldu haftayada 5 gün izin almıştım
artık bende evhanımı oldum çok şükür inşallah kısa sürede atlatırım valla bütün heryerim kırılıyor ne yapsam varmı tavsiyeleriniz
sizler nasılsınız doğuran falan yok değilmi?
merhaba kızlar benimde kontrolüm ayın 12 sinde pazartesi günü doktor alttan muayane yapıcak doğum şeklini belirlemek için 2 hafta önce gittiğimde tosuncuk oğlum 3,150 grmdı.iri bi bebek dedi ama bakalım normalmi dicek sezeryanmı korkuyorum açıkcası :18::18::18::18::18:
günaydın kızlar...
ben bugün işe gitmedim, oğluşumun mobilyaları gelecek.. yani inşallah gelir...
dün akşam demişlerdi gelmedi, bugün öğlene kadar dediler, bende işe gitmedim bekliyorum...
ne güzel bişeymiş işe gitmemek evde çayımı rahat rahat içmek ....
merhaba kızlar benimde kontrolüm ayın 12 sinde pazartesi günü doktor alttan muayane yapıcak doğum şeklini belirlemek için 2 hafta önce gittiğimde tosuncuk oğlum 3,150 grmdı.iri bi bebek dedi ama bakalım normalmi dicek sezeryanmı korkuyorum açıkcası :18::18::18::18::18:
günaydın kızlar ben çok kötü hastalandım boğaz ağrısı grip çok fenayım ya akşam serum taktırdık ama pek fayda etmedi salya sümük dolaşıyorum antibiyotikde başladık 3 günde rapor aldım böylece doğum iznimde başlamış oldu haftayada 5 gün izin almıştım
artık bende evhanımı oldum çok şükür inşallah kısa sürede atlatırım valla bütün heryerim kırılıyor ne yapsam varmı tavsiyeleriniz
sizler nasılsınız doğuran falan yok değilmi?
benim doktorumda sana benziyo demişti ama geçenki gittiğimde sana benzemiyo dedi kayınvalidemde hemen serkana benziyo bu dedi sanırım eşime benziyo benim sıpada:)
ya kızlar benim çevremde mi öyle bilmiyorum ama bebeklerin nerdeyse hepsi babaya benziyor.benim oğlum da babasının kopyası.sadece ten ve göz rengi farklı.eşim bazen takılıyor.size hamilelik sürecinde verdikleri ilaçlardan bizim genlerimiz baskın çıkıyor diye.kızım da aynen bana benzicek ne bekliyorsun ki diyor.şaka mak ben de kızımın abisine benzemesini çok istiyorum.
günaydın kızlar...
ben bugün işe gitmedim, oğluşumun mobilyaları gelecek.. yani inşallah gelir...
dün akşam demişlerdi gelmedi, bugün öğlene kadar dediler, bende işe gitmedim bekliyorum...
ne güzel bişeymiş işe gitmemek evde çayımı rahat rahat içmek ....
Güle güle kullansın oğluşun mobilyalarını canım , benimkiler taaa 23 ünde gelecek dün aradım daha erken olamaz mı diye imkanı yok dediler o zamana kadar doğurmam inşallah Ayyy şööle evde rahat rahat çay kahve içilcek günler gelsin bebişlerimizi sevmeden önce biraz dinlensek değil mi ya
ya kızlar benim çevremde mi öyle bilmiyorum ama bebeklerin nerdeyse hepsi babaya benziyor.benim oğlum da babasının kopyası.sadece ten ve göz rengi farklı.eşim bazen takılıyor.size hamilelik sürecinde verdikleri ilaçlardan bizim genlerimiz baskın çıkıyor diye.kızım da aynen bana benzicek ne bekliyorsun ki diyor.şaka mak ben de kızımın abisine benzemesini çok istiyorum.
inş abisine benzer kızın tatlım . eşim sevdiğim adam ve oğlumun babası ona benzemesi normal ama insan 9 ay karnında taşıyıp bidde sıkıntı çekince kendine benzemesini daha çok istiyo ben öyleyim
neyse napalım belki 2,kız olur oda bana benzer belki
baska ücretsiz kitap promoısyon vss gönderen siteler varmıdır acabaa???
bende sizin gibi primaya yaptım ama gelmedi birseyy
milupadan geldii bebek bezii ve nivea promosyonlar vardı okdr baska hiçbir hediyem yok (((((((((