2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hoşgeldin :)) Allah sağlıkla kavuştursun güzel kızına. . .

günaydın canım

benim de bugün kontrolüm ama akşam saat 6 da benim kontrol daha çooook var

kızımı çok özledim. şimdi pıt pıt hıçkırıyor..

Maşaallah güzelim ona benimki de bi hıçkırıyo yarım saat sürüyor serseri yaaa :)))
Umarım güzel güzel hasret giderirsin mutlu haberler alırsın , öptük sizi

Maşaallah oğluşuna allah nazardan saklasın yesin onu teyzeleri :)))

kızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günüm yarından itibaren iziniyim ve evde net yok

herkese günaydın kızlar.bugün kontrolleri olanlar iyi haberlerle gelir inşaallah.bugün veya yarın da ben gidicem.eşimin iş durumuna bağlı biraz ama çok merak ediyorum büyümüş mü durumu nasıl?

Sende güzel haberler alırsın , hasret giderirsin bebişinle inşallah canım

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende doğal yolla iyileşememiştim haplarla yani doğuran 2 kişi var

merhaba kızlar benimde kontrolüm ayın 12 sinde pazartesi günü doktor alttan muayane yapıcak doğum şeklini belirlemek için 2 hafta önce gittiğimde tosuncuk oğlum 3,150 grmdı.iri bi bebek dedi ama bakalım normalmi dicek sezeryanmı korkuyorum açıkcası :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

günaydın canım keyfini çıkar mobilyanın fotlarını isterz

maşallah oğluna tatlımhayırlısı ne ise o olsun oğlunun adı bellimi listeye eklim

Geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin ben de evhanımı çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...

benim doktorumda sana benziyo demişti ama geçenki gittiğimde sana benzemiyo dedi kayınvalidemde hemen serkana benziyo bu dedi sanırım eşime benziyo benim sıpada:)

ya kızlar benim çevremde mi öyle bilmiyorum ama bebeklerin nerdeyse hepsi babaya benziyor.benim oğlum da babasının kopyası.sadece ten ve göz rengi farklı.eşim bazen takılıyor.size hamilelik sürecinde verdikleri ilaçlardan bizim genlerimiz baskın çıkıyor diye.kızım da aynen bana benzicek ne bekliyorsun ki diyor.şaka mak ben de kızımın abisine benzemesini çok istiyorum.

Güle güle kullansın oğluşun mobilyalarını canım , benimkiler taaa 23 ünde gelecek dün aradım daha erken olamaz mı diye imkanı yok dediler o zamana kadar doğurmam inşallah Ayyy şööle evde rahat rahat çay kahve içilcek günler gelsin bebişlerimizi sevmeden önce biraz dinlensek değil mi ya

inş abisine benzer kızın tatlım . eşim sevdiğim adam ve oğlumun babası ona benzemesi normal ama insan 9 ay karnında taşıyıp bidde sıkıntı çekince kendine benzemesini daha çok istiyo ben öyleyim
neyse napalım belki 2,kız olur oda bana benzer belki

baska ücretsiz kitap promoısyon vss gönderen siteler varmıdır acabaa???
bende sizin gibi primaya yaptım ama gelmedi birseyy
milupadan geldii bebek bezii ve nivea promosyonlar vardı okdr baska hiçbir hediyem yok (((((((((

ben de öyle bi tek milupa gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…