dur odadan telefonumu alıp arayayım bakalım eşi evdeyse diye çekiniyorum onun haberi yok çünkü
eşimin adına yaptım vallla ondanda kaydınız alındı dedii :))
benm yaptıklarımda hiç böyle bir uyarı vermemiştii :))))))))))))))))))
onun şansına baklımm hadii hayılrısıı
ortalama kac gün sonraa gelir acabaaaaaaaa??
gökcecim bence sende yapp eşinin yada annenin adınaa
aramızda 1 gün var bakalım hengimiz önce doğurucaz tatlım
ben milupa ve primaya üye oldum sağolsun ikiside hediye göndermiş hatta milupa 2 kez gönderdi
ayy canımm benmki sezeryan ya dokktorum tam kesin olmamakla beraber 20 - 30 aralık gibi olurr demiştii:))
senin normal olucak demiiii şekerimm:))
ne sanslısınk ız kasıı biryerlerini ne güzel işte:))
gökcecim al linki burdaa
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx
amin canm teşkr edermeklerim tatlım adıyla yaşasın ipek kızın adı gibi ipek olsun
nigar canım geçmiş olsun bol bol c vitamini al meyve ye kendini sıcak tutgünaydın kızlar ben çok kötü hastalandım boğaz ağrısı grip çok fenayım ya akşam serum taktırdık ama pek fayda etmedi salya sümük dolaşıyorum antibiyotikde başladık 3 günde rapor aldım böylece doğum iznimde başlamış oldu haftayada 5 gün izin almıştım
artık bende evhanımı oldum çok şükür inşallah kısa sürede atlatırım valla bütün heryerim kırılıyor ne yapsam varmı tavsiyeleriniz
sizler nasılsınız doğuran falan yok değilmi?
hmm anladım canım ozaman sen ilk doğurursun:)) benim normal görünüyo şuan bakalım doktorum çatı muayenesi yapınca kesinleşicek
ama yinede senle ben kalcaz sonda gibi gliyooo banadaa
gökcecim al linki burdaa
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx
bende doldurdum tekrar annemin adına ve adresine.. inşallah gelir...
öncekinde doldurduktan sonra ne kadar süre sonra gelmişştiiii
Selam anneler ve tatlı bebşleri,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sonra anneneye, babaanneye uğradık havadisleri verelim canlı canlı diye. Sonra geldim hızlıca geçmişi okuyayım dedim...
Oğluşum çok tatlı olmuş, yanaklar kocaman kocaman maşallahNeyseki kilo alması eski hızında devam etmemiş. Normal almış, ama yine de iri oğluşum. 2700 olmuş Ama baş çevresi normalden büyükmüş. Bu hızla devam ederse normal doğum olmazmış. Ama Allah korusun erken olursa normal olabilir. Ayrıca şu anda bile doğmaya kalksa durdurmaya çalışmayız dedi doktorum.
Sezaryen için gün aldık her ihtimale karşı (zaten iri olduğundan kendimi alıştırmıştım bu fikre) 7 aralık, eşimin doğum günü. Yani şu an itibariyle 1 ayım var...
yavrustan haber yokmu kızlar yaaaa
iyiyiz canım hastaneden çıkmanada sevindik evde bol bol dinlen tekrar geçmiş olsunSlm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Sizler nasılsınız?
maşallah canım kocaman olmuş tarihlerde kesinleşiyor bir birSelam anneler ve tatlı bebşleri,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sonra anneneye, babaanneye uğradık havadisleri verelim canlı canlı diye. Sonra geldim hızlıca geçmişi okuyayım dedim...
Oğluşum çok tatlı olmuş, yanaklar kocaman kocaman maşallahNeyseki kilo alması eski hızında devam etmemiş. Normal almış, ama yine de iri oğluşum. 2700 olmuş Ama baş çevresi normalden büyükmüş. Bu hızla devam ederse normal doğum olmazmış. Ama Allah korusun erken olursa normal olabilir. Ayrıca şu anda bile doğmaya kalksa durdurmaya çalışmayız dedi doktorum.
Sezaryen için gün aldık her ihtimale karşı (zaten iri olduğundan kendimi alıştırmıştım bu fikre) 7 aralık, eşimin doğum günü. Yani şu an itibariyle 1 ayım var...
canım çok geçmiş olsun doğuma kadar geçer sıkma canını bende çok kötüyüm galiba bağışıklığımız çok zayıfladı ben hayatımda grip nedir bilmezdim şimdi yatıyorum griptenGünaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
oflu , chnb , mervegkc, lezginka Güzel haberlerle gelin inşallah
Kızlar benim canım sıkkın biraz. Hastaydım ve her iyileşme sürecinde olduğu gibi uçuğum çıktı. Ama üst dudağım artık bir uçuk, dudak kalmadı. Ben de artık doğum öncesi fotoğrafalrımı çektircektim. Bu durumda uçuğumun geçmesini beklemem lazım(
bende 5 haftayı doğum sonun aktardım doktorum 16sında başlatmıştı çalışabilir raporumu 20 sindede doğum raporum başlayacak şimdide izin rapor kullanacağım bir yanlışlık var seninkinde gibi geldi37.haftaya kadar çalışıcam işte, 5 haftayı sonraya devretmek için.. 4 aralıkta 37.haftaya giriyoruz, yanlış mı hesapladım 4 hafta yok mu...?
sağol canım 2 gündür yediğim mandalina 3 kiloyu bulmuştur kocacığım mandalina yetiştiremiyor akşama yine sipariş verdimamin canm teşkr ederm
nigar canım geçmiş olsun bol bol c vitamini al meyve ye kendini sıcak tut
güle güle kullan cnm
her hafta beni nstye çağırıor doktor,kontrllermde 2 haftada bir oldu zaten 2 kontrlm kaldı
kıss sakın izleme korkudan çocuğu doğurursun,,korkunç bir film yaa o
benim göbikte yukarıda canm
benmde bebek bezim eksik hala almdaım canım
selam canım maşllhh bebeişine
ben jilet kullanıyorum tüm vücutta.
ama bu 3 bıçaklılar diğer permatiklere göre çok çok iyi.
hem muayeneye ya da doğuma gideceğim zaman hemen duşta alır çıkarım.
ay çıktı mı ay alsam mı gibi bi dertlerm olmuyor.
aslnda normalde tüm vücut sir ağda yapana biriydim ama göbük büyüdü büyüyeli pek de mümkün olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?