2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eşimin adına yaptım vallla ondanda kaydınız alındı dedii :))
benm yaptıklarımda hiç böyle bir uyarı vermemiştii :))))))))))))))))))
onun şansına baklımm hadii hayılrısıı

ortalama kac gün sonraa gelir acabaaaaaaaa??

gökcecim bence sende yapp eşinin yada annenin adınaa

linki göndersene canım bulamadım ben nerden yaptığımızı ((

aramızda 1 gün var bakalım hengimiz önce doğurucaz tatlım

ayy canımm benmki sezeryan ya dokktorum tam kesin olmamakla beraber 20 - 30 aralık gibi olurr demiştii:))
senin normal olucak demiiii şekerimm:))

ben milupa ve primaya üye oldum sağolsun ikiside hediye göndermiş hatta milupa 2 kez gönderdi

ne sanslısınk ız kasıı biryerlerini ne güzel işte:))

gökcecim al linki burdaa
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx

hmm anladım canım ozaman sen ilk doğurursun:)) benim normal görünüyo şuan bakalım doktorum çatı muayenesi yapınca kesinleşicek

eklerim tatlım adıyla yaşasın ipek kızın adı gibi ipek olsun
amin canm teşkr ederm
nigar canım geçmiş olsun bol bol c vitamini al meyve ye kendini sıcak tut

bende internette araştırma yaptımdaa hep eski linklerr bu promosyon ürünler için yeni bir sey yokk bizim saydıklarımızın dısında yada ben bulamıyorum (

Oy oy oyyyy maşaallah oğluşuna canım benim , Allah sağlıkla kavuştursun oğluna doğum şekli önemli değil sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah

günaydınlarrr bebek rabası ve puset siparişi vermiştik kayınvalidemler alıcak mağazayı aramış geldimi diye geldi demişler numaramızı kaybetmişler bizde aramalarını bekliyorz armasak başkasına verirlerdi neyseki bugün gidip alıcaz o eksikte bitmiş olucak

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?
iyiyiz canım hastaneden çıkmanada sevindik evde bol bol dinlen tekrar geçmiş olsun

maşallah canım kocaman olmuş tarihlerde kesinleşiyor bir bir

canım çok geçmiş olsun doğuma kadar geçer sıkma canını bende çok kötüyüm galiba bağışıklığımız çok zayıfladı ben hayatımda grip nedir bilmezdim şimdi yatıyorum gripten

37.haftaya kadar çalışıcam işte, 5 haftayı sonraya devretmek için.. 4 aralıkta 37.haftaya giriyoruz, yanlış mı hesapladım 4 hafta yok mu...?
bende 5 haftayı doğum sonun aktardım doktorum 16sında başlatmıştı çalışabilir raporumu 20 sindede doğum raporum başlayacak şimdide izin rapor kullanacağım bir yanlışlık var seninkinde gibi geldi

amin canm teşkr ederm

nigar canım geçmiş olsun bol bol c vitamini al meyve ye kendini sıcak tut
sağol canım 2 gündür yediğim mandalina 3 kiloyu bulmuştur kocacığım mandalina yetiştiremiyor akşama yine sipariş verdim

canım göğsünün altına 4 parmağını koyduğunda düz duruyorsa bebiş aşağılara doğru inmiş yani elle test benimde kayınvalidem almış primanın çantamı hazırlamıştım içine koydum 10 tane

Ben de makina kullanıyordum canım evet göbek geldi geleli ben de jilet kullanıyorum işimi hızlıca görüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…