Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
oflu , chnb , mervegkc, lezginka Güzel haberlerle gelin inşallah
Kızlar benim canım sıkkın biraz. Hastaydım ve her iyileşme sürecinde olduğu gibi uçuğum çıktı. Ama üst dudağım artık bir uçuk, dudak kalmadı. Ben de artık doğum öncesi fotoğrafalrımı çektircektim. Bu durumda uçuğumun geçmesini beklemem lazım(
Nigarcim gecmis olsun.günaydın kızlar ben çok kötü hastalandım boğaz ağrısı grip çok fenayım ya akşam serum taktırdık ama pek fayda etmedi salya sümük dolaşıyorum antibiyotikde başladık 3 günde rapor aldım böylece doğum iznimde başlamış oldu haftayada 5 gün izin almıştım
artık bende evhanımı oldum çok şükür inşallah kısa sürede atlatırım valla bütün heryerim kırılıyor ne yapsam varmı tavsiyeleriniz
sizler nasılsınız doğuran falan yok değilmi?
bende prima ve milupaya yaptım ama göndermediler bana beğenmediler beni
kızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günümyarından itibaren iziniyim ve evde net yok
saol canım ESER DENİZ koymayı planlıyoruz kısmet olursa . ESER beeim ismim esma eşiminde erkan ikimizin isminin birleşimi olsun dedik
Maşaallah güzelim ona benimki de bi hıçkırıyo yarım saat sürüyor serseri yaaa :)))
Umarım güzel güzel hasret giderirsin mutlu haberler alırsın , öptük sizi
kızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günümyarından itibaren iziniyim ve evde net yok
kızlar listeyi yazıyodum kaydet dedim bu yazı çıkıyo karşımaa
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 107 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
benmki de bi hıçkırıyor karnım hopluyo vala, hemen de geçmiyor.hem de genelde mandalina yedikten sonra:)))
ama bize yazamıcak mısın artıktelefondan falan arada bir yazabilseydin.
grafik dediği ne ki...? başka sayfalarda 150 satır liste var niye kısıtlasın ben anlamadım tatlımmm
vala bende anlamadım gökçecim yaa
kızlar çok güzel olmuş bakın çok beğendim ben
Eki Görüntüle 547238
şu ilgili kişiye msj gönderebiliyon mu? ona sor istersen.. en iyi onlar bilir
günaydın kızlar,
nasılsınız,
nigarım geçmiş olsun,istanbull oğlusunun mobilyaları geliyomuş ne heyecanlısındır sen şimdi,güle güle kullanın inş.
bebeğinin görmeye gitcek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönerler,artık doğum yapacağımız tarihler netleşmeye başladı..
ben de sabahın 7:30 unda bebeğimin huysuzluğuyla uyandım,sonra kalktım kahvaltı yaptım sakinleştifena halde rüşvetçi oldu benim kızım
sonra bi daha yattım yeni uyanabildim
benmki de bi hıçkırıyor karnım hopluyo vala, hemen de geçmiyor.hem de genelde mandalina yedikten sonra:)))
Bunları çok özleyeceğiz tadını çıkaralım :)))))
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
Bunları çok özleyeceğiz tadını çıkaralım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?