2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Geçmiş olsun canım

Nigarcim gecmis olsun.
Ben ihlamurum icine, karanfil, zencefil, tarcin ve aktarin verdigi birkac kok ve otu da kaynatip icerim normalde ama hamilelikte zarari var midir bilmiyorum. Sonra da icine bol limon ve bal.
Ayrica yarim limon suyu 1 tatli kasigi bal ve karabiber de bogaza iyi gelen bir karisim sabah aksam icebilirsin.

bende prima ve milupaya yaptım ama göndermediler bana beğenmediler beni

Bana da yollamadilar birsey.

Doktor Kontrol Listemiz

oflu 7 kasım çarş. saat: 11:00
chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????

eczreyrey 8 kasım perş. saat:????
egemm44 8 kasım perş. saat: 13.30
funntunn 8 kasım perş. saat 15:00
maya887 8 kasım perş. saat 10:20
badem30 9 kasım cuma saat????
istanbull34 9 Kasım cuma saat: 08:30
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
mavi58 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat: 14.40
mustafamvezeynebim 12 kasım pzt saat: 14:30
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
pinarfrtn 13 kasım salı saat 14:00
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00

ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat
yawruş saat
emi1987 saat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..

mavi58, ceza, egem44 ekledim sizi de kızlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar listeyi yazıyodum kaydet dedim bu yazı çıkıyo karşımaa
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 107 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.

saol canım ESER DENİZ koymayı planlıyoruz kısmet olursa . ESER beeim ismim esma eşiminde erkan ikimizin isminin birleşimi olsun dedik

Süper fikirrrrr benim ismimde anne ve babamın isminden oluşuyo çok hava atardım ben bu yüzden emin ol çok sevecek bebeğin ismini :)

Maşaallah güzelim ona benimki de bi hıçkırıyo yarım saat sürüyor serseri yaaa :)))
Umarım güzel güzel hasret giderirsin mutlu haberler alırsın , öptük sizi

benmki de bi hıçkırıyor karnım hopluyo vala, hemen de geçmiyor.hem de genelde mandalina yedikten sonra:)))

kızlar ben şimdi çıkıyorum bankaya ordan da hastaneye gideceğim döndüğümde yazarım zaten bugün son günüm yarından itibaren iziniyim ve evde net yok

ama bize yazamıcak mısın artık telefondan falan arada bir yazabilseydin.

grafik dediği ne ki...? başka sayfalarda 150 satır liste var niye kısıtlasın ben anlamadım tatlımmm

günaydın kızlar,

nasılsınız,

nigarım geçmiş olsun,istanbull oğlusunun mobilyaları geliyomuş ne heyecanlısındır sen şimdi,güle güle kullanın inş.

bebeğinin görmeye gitcek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dönerler,artık doğum yapacağımız tarihler netleşmeye başladı..

ben de sabahın 7:30 unda bebeğimin huysuzluğuyla uyandım,sonra kalktım kahvaltı yaptım sakinleşti fena halde rüşvetçi oldu benim kızım

sonra bi daha yattım yeni uyanabildim

hoşgeldin tatlım kızının ismi neyi listeye yazayım

kızlar benide kontrol listenize alın 08kasım saat13:30 da kızım kac kg olmus kaç cm olmus hepsini yarın ögrencem bide büyük ihtimalle sezaryan tarihim belli oluvercek

Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...

canım inş anneciğinin sonucu temiz çıkar tüm kalbimle dua edicem

Bunları çok özleyeceğiz tadını çıkaralım :)))))

ayy evet bencede özleyeceğiz.....

benimkinin sırtı sol tarfımdaydı hıçkırınca ordan hissediyordum, ayaklarıda sağ boşluğumdaydı
dün ters tarafa dönmüş baktım sağdan geliyo hıçkırıkları, ayaklarıda sola uzatıyor :))) aman kafasını yukarı çevirmesinde dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…