2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayyy inşallah yoktur öyle bişey,daha hiçbişeyi hazır değildi yaa annesi bile gelmemişti daha

Öyle bir şey olmuşsa da üstesinden gelir, annelik içgüdüleri tüm zorlukları atlattırır ona. Benim kayınvalidem eşimi erken doğurmuş, kuzeni gecelik getirmiş, hiçbirşeyi hazır değilmiş. Ama 1200 grlık çocuğu küvöze sokmadan kendisi bakarak büyütmüş benimle evlenebilmesi için :)

mutlaka halleder tatlım,ondan şüphem yok,ama hevesi içinde kalacak yaa,herşeyini tamamlayıp öyle doğum yapmayı çok istiyordu..

bi tek ben mi her hafta doktora gidiyorum. yoksa bana mı öyle geliyor.

mutlaka halleder tatlım,ondan şüphem yok,ama hevesi içinde kalacak yaa,herşeyini tamamlayıp öyle doğum yapmayı çok istiyordu..

Haklısın canım. Doğurmamıştır daha yaa. Halleder herşeyi öyle doğurur. Ben de gidip ped aldım, doğum yapanlar oldu, yaptı mı diye şüphelendiklerimiz var hemen gittim aldım. Sanki bulamicam başka yerde...

inşallah tatlım..evet çok pimpirikliyiz,her yerde herşey var artık halbuki..benim bi tek terliğim eksik,onu bile dert ediyorum..halbuki ne gereksiz..doğum olursa eşim alır gelir bu kadar basit..ama yok illa takacaz kafaya..

biz geldik kızlarrrrrrrrrrrr

yavrustan hala haber yokmuşşş (((((((((
telkefonunu arayalım kızlar ben iyice meraklandım vallahiiiiiiiii

böyle olmıcakk mesjada cvp gelmemişşş (
boşverin kocası vardırıııı vallahiii
ama nette de vınım bitiyoo demiştii ama ondan olsa cep telden bir çağrıda yapsaa kleske anlarızzz dimi(((((((((((((

selam kızlarrrrr
biz geldik.
geçmişe bakamadım baya kaynatmışsınız.
haberleri verelim.
36 haftalık çıktık..
doğum için doktor 12 aralığa kadar yolu var ama büyük ihtimal 1 hafta önce gelir dedi.
bebeğim 2720gr olmuş maşallahh
nstye girdim sancı falan çıkmadı sonuç iyiydi.
ordan mağazaya falan uğradım 15 tlye bebek battaniyesi vardı ondan aldım oğluma
2 tane zıbın aldım
bi de 2 tane kilotlu çorap aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…