maaşallah canım bebekinecicilerinizi de güle güle kullanın..
kızlar ben çıkıyorum bundan sonra malum nete giremeyeceğim (halletmeye çalışacağın en azından cepten girebilirim inşallah) kendinize çoook iyi bakın dediğim gibi seastirenin numarası var iyi yada kötü herhangi birşey olduğunda ona ulaşırım merak içinde bırakmam sizi sizin haberlerinizi de ondan alırım artık kendinize çooook iyi bakın tabi bbeişlerinize de
kızlar tlfn kapalı((((( benim msj da gitmedi kesin
vala bilmiyorum tatlım yaakullandığı tlfn olsaydı iyi olurdu
maaşallah canım bebekinecicilerinizi de güle güle kullanın..
kızlar ben çıkıyorum bundan sonra malum nete giremeyeceğim (halletmeye çalışacağın en azından cepten girebilirim inşallah) kendinize çoook iyi bakın dediğim gibi seastirenin numarası var iyi yada kötü herhangi birşey olduğunda ona ulaşırım merak içinde bırakmam sizi sizin haberlerinizi de ondan alırım artık kendinize çooook iyi bakın tabi bbeişlerinize de
canım izne çıkmak için 37. haftayı da çalışıyosun.yani 37+0 da iznin başlar.37 biter 38 başlarken izne ayrılırsın.
buda benim pijamam kızlar
Eki Görüntüle 547405
aman olduğundan değil, ben yaptım oldu cinsinden bence.. :)))
mobilyalarımız kuruldu.. ama çok kokuyor oda, dün boyanmış daha... camları açtım kapısını kapattım odanın.. bi kaçgün havalansın...
Selam kızlar ben geldimm...
meleğim gayet iyi normal ebatlarına dönüş yapmış 2901 gr ve 50cm olmuş yüzünü göremedikdoğum kanalına girmiş
artık haftada 1 kez NST miz var ve biraz aşağıdaymış yani ebe yanılmamış ama doğum ne zaman olur bilemiyoruz
cn bende her hafta gidiyorum artık normalı bu zaten hafta da gitmk
Allahh allaaaaaaaaaaaaaaa
bu kızın sancısıda yoktuuu ama bak içime kurt düştü şimdiii
facebooktn arkas fln olan varmı aranızda akızlarr ordanda bir mesj atın yaaa
acaba dogum mu yaptı gerçktenn :)))))))))))
ya normal olan o,36+6 olmalı ama sezaryen tarihi belli olanlar sezaryen tarihi baz alınır diyor,arkadaşlar hep öyle yapmış,dr ayarlamış.Anlamadım bu işi
çok güzelmiş,hayırlı olsun
ne güzel,mobilyalarınız hayırlı olsun.İnsan hevesleniyor ya,benim oğluş abisinin odasında olacak artık.2.çocuklar şanssız mı ne
maşallah bebişine canım
bana her hafta demedi,17'si gibi gideceğim,sonra da doğuma gelirsin dedi.Anlamadım valla
bana her hafta demedi,17'si gibi gideceğim,sonra da doğuma gelirsin dedi.Anlamadım valla
rabiayacım enfeksiyon bende de çıktı,çok değilmiş ama,tek kullanımlık bir toz verdi,ama içip içmemekte tereddütlüyüm,3 gündür içemedim,duruyor bakalım.
rabiayacım enfeksiyon bende de çıktı,çok değilmiş ama,tek kullanımlık bir toz verdi,ama içip içmemekte tereddütlüyüm,3 gündür içemedim,duruyor bakalım.
masallahkızlar 36+1 de kızım 2800 gr olmus herşey yolunda nst de bişey çıkmadı ama tam idrar tahlılı verdım doktor bide idrar kültürü istedi sanırım enfeksıyon var
masallahkızına muhtemel dogum tarihimz arasında 1gün var sizinle idrar kültür sonuclarınz temiz çıkar inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?