2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım kendine ve prensesine çok iyi bak Allaha emanet olun öptük oğluşumla sizi

kızlar tlfn kapalı((((( benim msj da gitmedi kesin

vala bilmiyorum tatlım yaakullandığı tlfn olsaydı iyi olurdu

Allahh allaaaaaaaaaaaaaaa
bu kızın sancısıda yoktuuu ama bak içime kurt düştü şimdiii
facebooktn arkas fln olan varmı aranızda akızlarr ordanda bir mesj atın yaaa

acaba dogum mu yaptı gerçktenn :)))))))))))

kendıne ve bebişe çok iyi bak cn. iyice dınlen doğuma kadar guzel haberlerını beklıyoruz

canım izne çıkmak için 37. haftayı da çalışıyosun.yani 37+0 da iznin başlar.37 biter 38 başlarken izne ayrılırsın.

ya normal olan o,36+6 olmalı ama sezaryen tarihi belli olanlar sezaryen tarihi baz alınır diyor,arkadaşlar hep öyle yapmış,dr ayarlamış.Anlamadım bu işi

çok güzelmiş,hayırlı olsun

ne güzel,mobilyalarınız hayırlı olsun.İnsan hevesleniyor ya,benim oğluş abisinin odasında olacak artık.2.çocuklar şanssız mı ne

maşallah bebişine canım

cn bende her hafta gidiyorum artık normalı bu zaten hafta da gitmk

bana her hafta demedi,17'si gibi gideceğim,sonra da doğuma gelirsin dedi.Anlamadım valla

Son düzenleme:

sende bebegine ve kendine çok iyi bak

teşekkür ederim tatlım

bana her hafta demedi,17'si gibi gideceğim,sonra da doğuma gelirsin dedi.Anlamadım valla

30. haftadan sonra 2 haftaya bir 36. haftadan sonrada her hafta gidiyoruz ben A.Ü tıp fakultesine gıdıyorum doktordan doktora değişiyodur ama artık takıpte olmamıs gerek

oflu bebişine maşallah canım

mervecim kendine ve bebişe çok iyi bak,iyi haberlerini alırız inşallah

ben de her hafta gitmek istiyorum ya,her hafta randevumu alsam mı aceba

kızlar 36+1 de kızım 2800 gr olmus herşey yolunda nst de bişey çıkmadı ama tam idrar tahlılı verdım doktor bide idrar kültürü istedi sanırım enfeksıyon var

rabiayacım enfeksiyon bende de çıktı,çok değilmiş ama,tek kullanımlık bir toz verdi,ama içip içmemekte tereddütlüyüm,3 gündür içemedim,duruyor bakalım.

rabiayacım enfeksiyon bende de çıktı,çok değilmiş ama,tek kullanımlık bir toz verdi,ama içip içmemekte tereddütlüyüm,3 gündür içemedim,duruyor bakalım.

bende de vardı enfeksiyon bende kullandım tek kullanımlık toz ve antibiyotik..
doktorum tahlile gerek duymadı şikayetn yoksa geçmiştir dedi

cn banada doktor vermıstı içmemiştım ne olur ne olmaz diye keşke içseymişsim ilerlemıstı ve tekrar doktor yazdı 1 ay önce kullandım ama şimdi tekrar başladı sanırım.
enfeksıyon erken doğuma falan yol acıyomus dikkat et cn

kızlar 36+1 de kızım 2800 gr olmus herşey yolunda nst de bişey çıkmadı ama tam idrar tahlılı verdım doktor bide idrar kültürü istedi sanırım enfeksıyon var
masallah kızına muhtemel dogum tarihimz arasında 1gün var sizinle idrar kültür sonuclarınz temiz çıkar inşaallah

masallah kızına muhtemel dogum tarihimz arasında 1gün var sizinle idrar kültür sonuclarınz temiz çıkar inşaallah

inş. tatlım iyi çıkar bakalım hangımız önce doğum yapacak benımkının başı aşağıdaymıs doğum pozısyonuu almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…