2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inşallah tatlım..evet çok pimpirikliyiz,her yerde herşey var artık halbuki..benim bi tek terliğim eksik,onu bile dert ediyorum..halbuki ne gereksiz..doğum olursa eşim alır gelir bu kadar basit..ama yok illa takacaz kafaya..

Bak benim de yok terliğim. Ama Cicili yok. Düz bir tane koydum. Sen de alan kadar evdekilerden falan koy istersen. Zaten ciciliyi misafirlerin yanında kalkmak zorunda kalmazsam giymicem yoksa evde giyemem. Doğacak bu çocuklar, ne çıplak kalıcaklar, ne de açıkta kalıcaklar merak etmeyin kızlar...

bende dün hazırladım çantamı en sonunda bitti,birtek göğüs pedi bide orkid kaldı başka bişey yok,oğluşumuzu bekliyoz....ben resim paylaşamıyorum maalesef kablom bozuk sizinkileri takip ediyorum herkesin herşeyi çok güzel......

Canım telden giriyorum güzel bişeyde ne bu anlayamdm

Canım keklerin üzerini süslemişler, şeker hamuru gibi beşeyle sanırım. Çiçek sepeti. comda var. Bebek ziyaretine gidilirken görülecekelr arasında. Ben de annemlere kolaylık olsun diye bana alacakları çiçeği seçmeye çalışıyodum bunu gördüm. Çiçek de 2 günde solcak ve yenmiyo. Acaba bunu mu istesem dedim. SEnin de fikrini alayım, bu mu çiçek mi?

canım bende 1 paket aldım bitince kilosuna göre alcam çantaya 10 tane koydum fazla olsun dedim...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, HEMEN IHLAMUR İÇ, BEN FAYDASINI GÖRDÜM...

Normal doğum olsa yeter belki ama, öbür türlü yetmeyebilir. Tcrübeli değilim, ben de prima paketinden çıkan 4 taneyi koydum. Kociş acil olursa hastanenin ordan alırız demişti. Acil duruma karşı 4 tane var zaten...

ben kendim için

3 tane iç çamaşırı
1 atlet(koyucam)
1 sütyen(koyucam)
3 çorap (koyucam)
1 tane kalın hırka
2 tane pijama takımı,biri kalın diğeri ince
2 tane loğusa tacı,pijamalarıma uygun kırmızı ve pembe renkte

kızım için

2 takım zıbın
2 tane altan çıtçıtlı uzun kollu body
2 tane hast.çıkış takımı
3 tane yenidoğan çorabı
2 tane patik
1 penye battaniye
1 polar battaniye(koyucam)
1 peluş kundak

2 tane el yüz havlusu
1 tane de büyük havlu(koyucam)

numune 1 paket pişik önleyici krem
nolur nolmaz 1 paket numune de saç ve vücut şampuanı koydm
15 tane falan bez
dijital ateş ölçer
1 paket yendioğan ıslak mendil

kendm içinde ıslak mendil de koyucam

şimdilik bu kadar.
değişiklkler olur heralde ilerleyen zamanda.
acilen koydum şimdilik :44:
malum dr.kasm 15ten sonra tetikde ol dediydi :18:

Kızlar chnb da gelmedi. 12.30 daydı randevusu. Gelmiş olmaşlıydı.

Seneryo yazmaya başladım şimdi. Yavrus doktora gidicek diye ağda yapıcaktı, acaba suyu falan mı geldi?? Hayırlı haberler alırız inşallah....

ben de geçen gün lohusa tacımı alamadım diye dertleniyodum,daha tacımı bile alamadım ya olur da birden doğum yapcak olursam taçsız mı gitcem hastaneye diye söylendim durdum

gobeklm bu arada geçmiş olsun sana da sıcak ballı limonlu bişeler iyi gelebilir kocişinin çiçekleri de çok güzeldir eminimmm.

sağol cnm teşekkür ederim,hiç halim de yok mutfağa uğramak için ama yapıp içicem dediğin gibi..

güzel olmas mı tabiiki de güzellerdiii

sağol cnm,şu üşengeçliğimden kurtulup bişeler hazırlamam lazım..

Maşallah canım tontişe güle gùle kullan aldıklarını

bizim de bikaç kez çiçek sepetinden alışverişimiz oldu,bu keklerden de almıştım,görüntüleri çok hoş oluyor cnm,dediğin gibi çiçek 2 gün sonra solcak gitcek,kurutup saklamak istesen o günün anısını sonra dökülmeye başlıcak,keki gelen misafirlerine ikranm edebilirsin..

Canım habersiz bırakma bizi cepten gir evde olmayınca bende cepten giryrm

Sağol canım ben hiç sipariş vermemiştim. söylemen iyi oldu. Bunu isteyeyim o zaman, teşekkürler canım

Canım bende mevlütte dağıtmak için süslerdn dağıtıcamda hastaneye gelenler için ne dağıtsam acaba çikolatamı yada senin bu ne kadar canım hem hastaneye canlı çiçek yasak oluo canım bu daha mantıklı yenir bişey demi bu

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

Yavruşun vınn idareli kullanması gerektğni söylemişti eşide yanındaysa ondan giremez belki nesrini bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…