inşallah tatlım..evet çok pimpirikliyiz,her yerde herşey var artık halbuki..benim bi tek terliğim eksik,onu bile dert ediyorum..halbuki ne gereksiz..doğum olursa eşim alır gelir bu kadar basit..ama yok illa takacaz kafaya..
kslar bu gece anneannemde kalıcam,gidim bakim yine ne harikalar yaratmış
neler örmüş..bnde örgümü götürücem,belki örerm biraz
hep annem anneannem yapıyor ben anca bakıyorum
yeni cicikler ekledm,başlığa bakın bi ara
cuma da kontrolden sonra anneme gidicem,o da bişiler yapıyodu bitirmiş.
yakında paylaşırım onları da
hastane çantamı hazırladm dün gece.
içine atlet,ıslak mendik,havlu ve battaniye falan da koyucam.
bakıcam sonra daha ne eksik var :44:
Canım telden giriyorum güzel bişeyde ne bu anlayamdm
oo canm hazıtlıklar tam gaz devam. bayılıyorum ben de örgü hırkalara yleklere, annem de örüyor:) ben de bugün prima yeni doğan aldım, içinde 54 tane var galiba. sonra bedebine göre yeniden alırım diye 1 paket aldm. hastaneye kaç tane alsak yeter kızlar ben 6 tane koydum hastane çantasına yeter mi?
canım bende 1 paket aldım bitince kilosuna göre alcam çantaya 10 tane koydum fazla olsun dedim...
merhabalar,
rabia,emim,oflum maşallah canım bebeklerinze
mervecim habersiz bırakma sakın ola bizi,arada uçur haberlerini..
bende hafiften soğuk aldım galiba,gece terlemiştim sonra üstümü açtım,sabah üşümüştüm,ondan olsa gerek,sırtım,göğüs kafeslerim,her biyerim acıyoo..
he bu arada kocacıkım çiçek getirmiş bana eve gelirken,çok sevindirik oldummm
oo canm hazıtlıklar tam gaz devam. bayılıyorum ben de örgü hırkalara yleklere, annem de örüyor:) ben de bugün prima yeni doğan aldım, içinde 54 tane var galiba. sonra bedebine göre yeniden alırım diye 1 paket aldm. hastaneye kaç tane alsak yeter kızlar ben 6 tane koydum hastane çantasına yeter mi?
bende dün hazırladım çantamı en sonunda bitti,birtek göğüs pedi bide orkid kaldı başka bişey yok,oğluşumuzu bekliyoz....ben resim paylaşamıyorum maalesef kablom bozuk sizinkileri takip ediyorum herkesin herşeyi çok güzel......
Bak benim de yok terliğim. Ama Cicili yok. Düz bir tane koydum. Sen de alan kadar evdekilerden falan koy istersen. Zaten ciciliyi misafirlerin yanında kalkmak zorunda kalmazsam giymicem yoksa evde giyemem. Doğacak bu çocuklar, ne çıplak kalıcaklar, ne de açıkta kalıcaklar merak etmeyin kızlar...
gobeklm bu arada geçmiş olsun sana da sıcak ballı limonlu bişeler iyi gelebilirkocişinin çiçekleri de çok güzeldir eminimmm.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM, HEMEN IHLAMUR İÇ, BEN FAYDASINI GÖRDÜM...
Normal doğum olsa yeter belki ama, öbür türlü yetmeyebilir. Tcrübeli değilim, ben de prima paketinden çıkan 4 taneyi koydum. Kociş acil olursa hastanenin ordan alırız demişti. Acil duruma karşı 4 tane var zaten...
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı?
Eki Görüntüle 547453
selam kızlarrrrr
biz geldik.
geçmişe bakamadım baya kaynatmışsınız.
haberleri verelim.
36 haftalık çıktık..
doğum için doktor 12 aralığa kadar yolu var ama büyük ihtimal 1 hafta önce gelir dedi.
bebeğim 2720gr olmuş maşallahh
nstye girdim sancı falan çıkmadı sonuç iyiydi.
ordan mağazaya falan uğradım 15 tlye bebek battaniyesi vardı ondan aldım oğluma
2 tane zıbın aldım
bi de 2 tane kilotlu çorap aldım :)
inş. iyi çıkar sen kurtulmussun darısı bana
Canım keklerin üzerini süslemişler, şeker hamuru gibi beşeyle sanırım. Çiçek sepeti. comda var. Bebek ziyaretine gidilirken görülecekelr arasında. Ben de annemlere kolaylık olsun diye bana alacakları çiçeği seçmeye çalışıyodum bunu gördüm. Çiçek de 2 günde solcak ve yenmiyo. Acaba bunu mu istesem dedim. SEnin de fikrini alayım, bu mu çiçek mi?
kızlar ben çıkıyorum bundan sonra malum nete giremeyeceğim (halletmeye çalışacağın en azından cepten girebilirim inşallah) kendinize çoook iyi bakın dediğim gibi seastirenin numarası var iyi yada kötü herhangi birşey olduğunda ona ulaşırım merak içinde bırakmam sizi sizin haberlerinizi de ondan alırım artık kendinize çooook iyi bakın tabi bbeişlerinize de
bizim de bikaç kez çiçek sepetinden alışverişimiz oldu,bu keklerden de almıştım,görüntüleri çok hoş oluyor cnm,dediğin gibi çiçek 2 gün sonra solcak gitcek,kurutup saklamak istesen o günün anısını sonra dökülmeye başlıcak,keki gelen misafirlerine ikranm edebilirsin..
Canım keklerin üzerini süslemişler, şeker hamuru gibi beşeyle sanırım. Çiçek sepeti. comda var. Bebek ziyaretine gidilirken görülecekelr arasında. Ben de annemlere kolaylık olsun diye bana alacakları çiçeği seçmeye çalışıyodum bunu gördüm. Çiçek de 2 günde solcak ve yenmiyo. Acaba bunu mu istesem dedim. SEnin de fikrini alayım, bu mu çiçek mi?
Kızlar chnb da gelmedi. 12.30 daydı randevusu. Gelmiş olmaşlıydı.
Seneryo yazmaya başladım şimdi. Yavrus doktora gidicek diye ağda yapıcaktı, acaba suyu falan mı geldi?? Hayırlı haberler alırız inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?