cn banada doktor vermıstı içmemiştım ne olur ne olmaz diye keşke içseymişsim ilerlemıstı ve tekrar doktor yazdı 1 ay önce kullandım ama şimdi tekrar başladı sanırım.
enfeksıyon erken doğuma falan yol acıyomus dikkat et cn
inşallah başlamamıştır tekrar canım,benm derdim de o ya,içsem zararı olur diyorum,içmesem erken doğum olabilir diyorum,arada kaldım.Bu gece yatmadan içeyim en iyisi
inşallah başlamamıştır tekrar canım,benm derdim de o ya,içsem zararı olur diyorum,içmesem erken doğum olabilir diyorum,arada kaldım.Bu gece yatmadan içeyim en iyisi
kızlar ben çıkıyorum bundan sonra malum nete giremeyeceğim (halletmeye çalışacağın en azından cepten girebilirim inşallah) kendinize çoook iyi bakın dediğim gibi seastirenin numarası var iyi yada kötü herhangi birşey olduğunda ona ulaşırım merak içinde bırakmam sizi sizin haberlerinizi de ondan alırım artık kendinize çooook iyi bakın tabi bbeişlerinize de
Allahh allaaaaaaaaaaaaaaa
bu kızın sancısıda yoktuuu ama bak içime kurt düştü şimdiii
facebooktn arkas fln olan varmı aranızda akızlarr ordanda bir mesj atın yaaa
Ya bu böyle olmuyo arkadaşlar anlaşıldı bi ortak buluşma konuşma alanı geliştirmek lazım meraktan çatlıcaz yahuuu inşallah güzel haberlerle döner hala gelmemiş olması beni de endişelendirdi
kızlar 36+1 de kızım 2800 gr olmus herşey yolunda nst de bişey çıkmadı ama tam idrar tahlılı verdım doktor bide idrar kültürü istedi sanırım enfeksıyon var
rabiacım sıkma canını,bende de enfeksiyon vardı,her idrar tahlilinde bol miktarda lökosit çıkıyodu,hamileliğimin başından beri hep antibiyotik kullandım,geçen hafta da idrar kültürü yapıldı,çok şükür onda üreme çıkmadı,antibiyotiklere de son verdik.. inşallah senin sonucunda iyi çıkar cnm
kslar bu gece anneannemde kalıcam,gidim bakim yine ne harikalar yaratmış
neler örmüş..bnde örgümü götürücem,belki örerm biraz
hep annem anneannem yapıyor ben anca bakıyorum
yeni cicikler ekledm,başlığa bakın bi ara
cuma da kontrolden sonra anneme gidicem,o da bişiler yapıyodu bitirmiş.
yakında paylaşırım onları da
hastane çantamı hazırladm dün gece.
içine atlet,ıslak mendik,havlu ve battaniye falan da koyucam.
bakıcam sonra daha ne eksik var :44:
kslar bu gece anneannemde kalıcam,gidim bakim yine ne harikalar yaratmış
neler örmüş..bnde örgümü götürücem,belki örerm biraz
hep annem anneannem yapıyor ben anca bakıyorum
yeni cicikler ekledm,başlığa bakın bi ara
cuma da kontrolden sonra anneme gidicem,o da bişiler yapıyodu bitirmiş.
yakında paylaşırım onları da
hastane çantamı hazırladm dün gece.
içine atlet,ıslak mendik,havlu ve battaniye falan da koyucam.
bakıcam sonra daha ne eksik var :44:
oo canm hazıtlıklar tam gaz devam. bayılıyorum ben de örgü hırkalara yleklere, annem de örüyor:) ben de bugün prima yeni doğan aldım, içinde 54 tane var galiba. sonra bedebine göre yeniden alırım diye 1 paket aldm. hastaneye kaç tane alsak yeter kızlar ben 6 tane koydum hastane çantasına yeter mi?
rabiacım sıkma canını,bende de enfeksiyon vardı,her idrar tahlilinde bol miktarda lökosit çıkıyodu,hamileliğimin başından beri hep antibiyotik kullandım,geçen hafta da idrar kültürü yapıldı,çok şükür onda üreme çıkmadı,antibiyotiklere de son verdik.. inşallah senin sonucunda iyi çıkar cnm
Kızlar annemlerin bana hastaneye getireceği çiçeği seçmeye çalışıyorum da çiçeksepeti nde bunu gördüm bana çiçekten daha mantıklı gibi geldi. Sizce nasıl? size çiçek mi getirilmesini istersiniz yoksa bundan mı? Eki Görüntüle 547453