2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allaha emanet olun inş bişey yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cok sicak suyla banyo yapiosan rahatsiz oluyolar canim..ilik suyla yap.sicak su erken doguma sebep olabilir kasilma baslatabilir..

evet sıcak suyla banyo yapmayı çok seviyorum...
hemende nasıl hissediyo suyun sıcaklığını yaw... bakayım bidahakine ılık suyla deneyeyim nasıl tepki verecek :))

inş yavrus istediği güzel haberi alırda normal doğum yapabilir .benim inatçı gelinim normal doğum pozisyonuna girmiştir umarım

Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Sizler nasılsınız?

kızlar bu arada yavrus bugün doktora gidecekti sanırım haber var mı yoksa ben mi kaçırdım görmedim, ayrıca bir arkadaş daha gidecekti sanırım kim olduğunu hatırlayamadım şimdi

ben de merak ettim yavrusu...

geçmiş olsun tekrar... neyse evde olmak iyi gelir sana. şükür son ay rahatsızlıkları...

aslında yavrus illa ki gelirdi foruma ama belki fırsat bulamamıştır, yarın ola hayrola... inşallah güzel haberler alırız.

Sağolun kızlar. Ben de Yavrus'u merak ettim. Hatta önce geçmişi okudum ondan haber almak için. Vınn'ı bitiyodu galiba belki de onunla ilgilidir, girememiştir nete.

seastre canım kızımın adı ipek olucak listeye ekle tatlım:)
oflu güzel haberlerle gel inşlh
yavruş senide merak ediyorummmmmmmm

yavrustan haber yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

ya yavrusun telefonu bende var ama onu kullanmıyorum arada açıp bakıyorum demişti merakta ettim

İnsallah canim cok cok sagol dualariniza ihtiyacimiz var ...

kızlar yavrus gelmedi mi yaa? merak ettim. dünden beri ses seda yok

hastaneye mi sorsak :) hangi hastaneye gidiyordu o hatırlıyonuz mu...?

teşekkür ederiz teyzesi..
yavrusumuzdan haber yokmu halaa :26:

kızlar geçmişi okudum çünkü kötü bişey olmadığından emin olmak istedim çok şükür olumsuz bişey yok,bi bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindim
kontrole giden arkadaşlarda çok şükür bi sorun yokmuş candost'ta hastaneden gelmiş
bademim geçmiş olsun canım adını hatırlamadığım fiğer arkadaşlarada geçmiş olsun
gökçe canım çok sevindim gözünaydın
kızlar hepinizden tek,tek özür diliyorum gerçekten haber veremediğim için sizden çok sıkıntıya girdim eşim laptopu götürdü knt olmadığı için gelen mesaj'ada cevap veremedim
türkcel numara olmadığı için ödemelide arayamadım
seastire canım sanada ilk günün gecesi babamdan msj atacaktım ama eşin kızar diye çekindim ben sana kullandığım numarayıda msj atacaktım özelden unuttum şimdi atcam
tekrar özür kızlar kusuruma bakmayın

yavrusum korkuttun bizi tatlım anlat bakalım doktor ne dedi kızın nasılmış ne kadar olmuş

teyzeleri nst 'ye girdik doktorumuzda acelesi olduğu için 1 dakika baktı kızıma ama başının aşağıda olduğunu normal olmasına engel bulunmadığını
rahimin şeklini doğumdan sonra düşünmemi söyledi fıstığımda 3 kilo 87 gr olmuş yarında kendi dr gitcem bakalım o ne diyecek

yavrusum korkuttun bizi tatlım anlat bakalım doktor ne dedi kızın nasılmış ne kadar olmuş

seastirecimm ellerine sağlık tablo bitmiş galiba. günaydın herkese kızlar. hastaneye gidecek bi arkadaş varmış sanırım dönüşte haberlerini bekliyoruz canm.

tatlım genellikle sorunlarımız çok benzer.benim de annem uzakta sezeryan olacağı için kızım sürpriz yapmazsa bir kaç gün kala çağıracam.hastanede ben de yanımda onun kalmasını tercih ederim.yoksa ilk doğumda hastane de yine annem kalmıştı ama evde kayınvalide vardı.bir bardak su dahi isteyememiş aç susuz yatmıştım nerdeyse.sen pdrcisin insan psikolojisinden daha iyi anlarsın.bi şekilde bunu eşine söylesen erken gelmesinler diye.benim de kayınpeder gelecek ama doğumdan sonra gelir çok kalmaz yine de onun yanında yatılmıyor emzirilmiyor.evim de küçük ayrı bir oda şansım da yok.ama napalım artık nasıl olacaksa idare edicez torunları için geliyorlar.

iyi aolduğunuza sevindım cn maşallah bebişine annesı kılosu çok iyi

cn tablo çok güzel olmus emeğine sağlık kaç kilo ile hamıle kaldığım yazmıyo onuda eklermısın 55 ile kaldım

canım çok sevindim bak fıstığın dönmüş .maşallah benim güzel gelinime tosuncuk olmuş annesi oğlum yanında cılız kalıcak

bu arada kızlar annem gelme işini pazar gününe attı eşi bu defa kesin ben alcam biletini pazar günü gelecek dedi adamın akrabasının düğünü varmış mutlaka gitmesi gerekiyomuş
ben artık gülüyorum diyecek hiç bişey yok yani. eşimede geçenlerde geceliği alayım artık annemin geleceği yok dedim beni azarladı daha erken ne gerek var şimdiden almaya felan dedi
bende baya bi kızdım tartıştık felan onada güldüm gecelik felan almıcam ondanda bişey istemicem özel hastaneyede gitmicem doğumum başlayıncada kimseye bişey demeyip kendim gidip allahın izniyle doğurup gelcem evime bütün hevesimi kırdılar. eşimde şehir dışındayken mesaj attım (babamın telefonundan)onada söyledim bunları dün akşam geldi yanaşıyor felan ama ben çok soğudum içimden ona karşı bişey gelmiyor tek ona karşı değil yani anneme diğer akrabalarımada
böyle işte kızlar sizden başka halimden anlayan yok herkes sanki bi kedi doğuracakmış gibi muamele ediyor ben laf söyleyincede aaaaaaaa olurmu hiç öyle şey diyorlar
ama kimsede icraat yok arayıp halin ne diye soran bile yok bende artık gülcem bunlara

içim rahatladı yalnız değilim:))) ben de kırkına kadar dayanamam iyi ve sağlıklı olursak inşallah yarı kırkında yaparım gibime geliyor.....

canım eğer çevreniz genişse ve yapmayı düşünüyorsanız kendinizi toparlar toparlamaz yapın.bir kerede tüm misafirleri çıkarmış olursunuz.yoksa tek tek gelirler daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…