Kızlar selam ,
Sabah karnım taş gibi uyandım dr. uma mail attım hala taş gibi ama kızım kıpırdanıyor dr. gelsin görelim demiş 1-2 saate hastane de olacağım .. Ay dua edin nolur ters birşey olmasın
allaha emanet olun inş bişey yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz
oldu galiba bak bakalım...
İnşallah canım ya , benim arada oluyordu hafif sertleşmeler ama bu sefer öyle böyle değil kaya taşıyorum sanki
banyo da ben de çok az bi sertlik oluyo ama sonrasında masaj yapıp krem sürerken bi yayılıyor benim kuzu :)))
Cok sicak suyla banyo yapiosan rahatsiz oluyolar canim..ilik suyla yap.sicak su erken doguma sebep olabilir kasilma baslatabilir..
İnşallah ya bi de apar topar alıyorlar mı beni doğumaaa oyyy
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
inş yavrus istediği güzel haberi alırda normal doğum yapabilir .benim inatçı gelinim normal doğum pozisyonuna girmiştir umarım
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
selam tontişler,nasılsınız bugün? ben hasta oldum,boğazım acıyo,halsizlik var,tonton kocamdan bulaştı galiba,ama kendimi iyi hissediyorum niyeyse,sevdiğimden gelince hastalık mastalık umrumda olmuyo
yalnız ses de bi değişiklik var,hafif travesti modundayım sanki
yavrusum gelmemiş daha,çok merak ediyorum,doktor ne diyecek acaba :26:
merve kızının cicisi çok güzeel
dünürüm hayırlı olsun,bak herşey yoluna giriyo ne güzel
NST için bende ücret ödemiyorum benim muayene ücretim 34 tl tüm tahliller dahil 4 boyutlu ultrason sadece 2 li ve 4 lü test için ekstra ücret ödedim ne NST ne ayrıntılı ultrason nede şeker yüklemesi ve diğer rutin kan ve idrar tahlilleri için ayrıca ücret ödemedim.
ama bazı hastanelerde NST için ücret alıyorlarmış
güzelmiş canım bende Paşha Sallanır Bebek Anakucağı ve Anadizi New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri bunun pembesini aldım tek renk kalmıştı çift yönlü sallanabiliyor hem beşik gibi hemde dikine olarak birde kaldırıp koltuk tarzı olabiliyor
Slm kızlar ben dün çıktım hastaneden.evimdeyim... enfeksiyon tam geçmemiş,evde antibiyotikle devam edicem...Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
Sizler nasılsınız?
kızlar bu arada yavrus bugün doktora gidecekti sanırım haber var mı yoksa ben mi kaçırdım görmedim, ayrıca bir arkadaş daha gidecekti sanırım kim olduğunu hatırlayamadım şimdi
ben de merak ettim yavrusu...
geçmiş olsun tekrar... neyse evde olmak iyi gelir sana. şükür son ay rahatsızlıkları...
candost geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
yavrus ve emi gideceklerdi kontrole,ama hala ses seda yok,sabahtan beri bekliyorum ben de,umarım herşey yolundadır..yarın ikisini de azarlayacam zaten,böyle merakta bırakılmaz ki bu koca göbekli kadınlar..
aslında yavrus illa ki gelirdi foruma ama belki fırsat bulamamıştır, yarın ola hayrola... inşallah güzel haberler alırız.
Sağolun kızlar. Ben de Yavrus'u merak ettim. Hatta önce geçmişi okudum ondan haber almak için. Vınn'ı bitiyodu galiba belki de onunla ilgilidir, girememiştir nete.
seastre canım kızımın adı ipek olucak listeye ekle tatlım:)
oflu güzel haberlerle gel inşlh
yavruş senide merak ediyorummmmmmmm
yavrustan haber yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
GÜnaydın kızlar bugün son iş günüm yarından itibaren öğlene kadar uyumayı planlıyorum.
öğleden sonra randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek.
dün ağda yaptırdım çok şişmişim haliyle orasıda şişmiş ve çoook canım yandı ama doğumdan önce son ağdaydı ki doğumdan sonra da 2 ay ağda yapılmıyormuş
canım bence kişisinden kişisine göre değişiyor herkes zorlandığı doğum şeklinin zıttını öneriyor. Bence eğer sıkıntılı geçecekse doğumumuz normaldede sezeryandada sıkıntılı geçecektir(kendimi bu şekilde teselli ediyorum)
ayyy öküz bu adam yaaaaa karısına bu şekilde davranan kesin sanane der abla
maşallah bebişlerinize
canım ben anlamıyorum görüntüden ben kasıklarımda bir baskı hissediyorum birde kaburgalarım çok ağrıyordu oturamıyordum şimdi o geçti
maşallah canım
evet canım yaaa hala haber yok yawrustan hiç böyle yapmazdı
ya yavrusun telefonu bende var ama onu kullanmıyorum arada açıp bakıyorum demişti merakta ettim
İnsallah canim cok cok sagol dualariniza ihtiyacimiz var ...
kızlar yavrus gelmedi mi yaa? merak ettim. dünden beri ses seda yok
hastaneye mi sorsak :) hangi hastaneye gidiyordu o hatırlıyonuz mu...?
teşekkür ederiz teyzesi..
yavrusumuzdan haber yokmu halaa :26:
kızlar geçmişi okudum çünkü kötü bişey olmadığından emin olmak istedim çok şükür olumsuz bişey yok,bi bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindimkızlar ben çıkıyorum bundan sonra malum nete giremeyeceğim (halletmeye çalışacağın en azından cepten girebilirim inşallah) kendinize çoook iyi bakın dediğim gibi seastirenin numarası var iyi yada kötü herhangi birşey olduğunda ona ulaşırım merak içinde bırakmam sizi sizin haberlerinizi de ondan alırım artık kendinize çooook iyi bakın tabi bbeişlerinize de
kızlar geçmişi okudum çünkü kötü bişey olmadığından emin olmak istedim çok şükür olumsuz bişey yok,bi bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindim
kontrole giden arkadaşlarda çok şükür bi sorun yokmuş candost'ta hastaneden gelmiş
bademim geçmiş olsun canım adını hatırlamadığım fiğer arkadaşlarada geçmiş olsun
gökçe canım çok sevindim gözünaydın
kızlar hepinizden tek,tek özür diliyorum gerçekten haber veremediğim için sizden çok sıkıntıya girdim eşim laptopu götürdü knt olmadığı için gelen mesaj'ada cevap veremedim
türkcel numara olmadığı için ödemelide arayamadım
seastire canım sanada ilk günün gecesi babamdan msj atacaktım ama eşin kızar diye çekindim ben sana kullandığım numarayıda msj atacaktım özelden unuttum şimdi atcam
tekrar özür kızlar kusuruma bakmayın
kızlar geçmişi okudum çünkü kötü bişey olmadığından emin olmak istedim çok şükür olumsuz bişey yok,bi bebişimiz daha katılmış aramıza çok sevindim
kontrole giden arkadaşlarda çok şükür bi sorun yokmuş candost'ta hastaneden gelmiş
bademim geçmiş olsun canım adını hatırlamadığım fiğer arkadaşlarada geçmiş olsun
gökçe canım çok sevindim gözünaydın
kızlar hepinizden tek,tek özür diliyorum gerçekten haber veremediğim için sizden çok sıkıntıya girdim eşim laptopu götürdü knt olmadığı için gelen mesaj'ada cevap veremedim
türkcel numara olmadığı için ödemelide arayamadım
seastire canım sanada ilk günün gecesi babamdan msj atacaktım ama eşin kızar diye çekindim ben sana kullandığım numarayıda msj atacaktım özelden unuttum şimdi atcam
tekrar özür kızlar kusuruma bakmayın
günaydınn kızlarr.ailesinden uzakta olup annesi falan yanına gelen var mı doğum için?benim ki soruyorum bakarız hele o gün gelsin diyip duruyo.geçen gün yanlış bi sinyal aldık zaten belli olmuyo ki günü.dün kayınvalidem aradı eşime diyo ben bikaç hafta sonra geleyimm.o gelirse kayınpeder de gelcek.ben zaten çalışıyorum hala.okuldan gelcem tam yatıp dinlencem zaman son günlerimiz artık kayınpederin yanında nasıl uzanıp yatayımm.kayınvalideye de onu yap bunu yap diyemem.o iş yaparken ben sürekli yatamam.bide görümcemin 2,5 yaşında oğlu ona bakıyo onu bırakcak kimse yok diye onu da alıp gelcek.çocuk 7 de kalkıyo bağırıyo koşuyo oynuyo.ben zaten geceleri uykusuz geziyorum evin içinde sabaha karşı içim geçiyo derken saatin zili çalıyo.işe gitmek için kalkıyorum.son günlerim de bari uyuyayım dimi ama ya?valla anneme bugün resti çekcem artık bana acıyosan dicemm ay sonuna doğru gelirsinnn.doğuma annemle gitmeyi tercih ederim şahsenn..
teyzeleri nst 'ye girdik doktorumuzda acelesi olduğu için 1 dakika baktı kızıma ama başının aşağıda olduğunu normal olmasına engel bulunmadığını
rahimin şeklini doğumdan sonra düşünmemi söyledi fıstığımda 3 kilo 87 gr olmuş yarında kendi dr gitcem bakalım o ne diyecek
canım verdiğim numara hep açık istediğin zaman arayabilirsin sorun olmaz
teyzeleri nst 'ye girdik doktorumuzda acelesi olduğu için 1 dakika baktı kızıma ama başının aşağıda olduğunu normal olmasına engel bulunmadığını
rahimin şeklini doğumdan sonra düşünmemi söyledi fıstığımda 3 kilo 87 gr olmuş yarında kendi dr gitcem bakalım o ne diyecek
cn tablo çok güzel olmus emeğine sağlık kaç kilo ile hamıle kaldığım yazmıyo onuda eklermısın 55 ile kaldım
içim rahatladı yalnız değilim:))) ben de kırkına kadar dayanamam iyi ve sağlıklı olursak inşallah yarı kırkında yaparım gibime geliyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?