teyzeleri nst 'ye girdik doktorumuzda acelesi olduğu için 1 dakika baktı kızıma ama başının aşağıda olduğunu normal olmasına engel bulunmadığını
rahimin şeklini doğumdan sonra düşünmemi söyledi fıstığımda 3 kilo 87 gr olmuş yarında kendi dr gitcem bakalım o ne diyecek
evet cn salı gunu 2800 gr olmus herşey yolunda doğum pozısyonunuda almıs
Günaydın kızlar nasılasınız bugun bende sımdı uyandım Prof un muayenesinden aracılar bügünkü randevumuz ıptal attık Pzt yada salı gidicezzz(
ben seni hiç merakta bırakmıcam canım doğurduktan 3 gün sonra gelininin resmini eklicem hemenamin canım inşallah. maşallah gelinimede bende çok merak ediyorum bebişleri bi doğsalarda görsek minikleri artık
inşallah canım devletteki doktor doğumun nasıl olacağı doğum anında belli olur ama çocuğun başı aşağıda normal görünüyor dedibi aksilik olmazsa normal olcak seninde normal sanırım
bende anlamadım gitti vallaYavrus CNm hiç moralini bozma ama sinirlenme istersen ağla açıl ama sinirlenme bak tansiyonun çıkacak ateşin çıkacak ;(((dün bende kuzenime sinirlendım ateşim fırladı 38.2lere buz kompleksi fln düşürdük sonra bi ağladım açıldım bişeyciğim kalmadı)annendir onun için bişey diyemem ama genel olarak insanları anlamak çok zor;((
heh iyi o zaman canım son zamanlar çok zor oluyor annenin yardımı çok oluryok canım onlar gelmicek ben gidicem ist.a inşallah bi aksilik olmazsa.. şu kadro ilanım bi çıkaydı.. bi sınavımız olup da kurtulaydım... aralığın başında gidicem hemen...
aynen benimde öyleamann bende takmıyorum dünürüm zaten ben bişey heves edersem o olmuyo:)))
canım hastasın ama sen neden gidiyosun yakın mı bariannem gelemedi hala acaba yengemleremi gitti o gelmeden durmazdı:))) gelsede mağazaya gidip beşiği almıyoruz getirmeyin demeye gidicektim
ben seni hiç merakta bırakmıcam canım doğurduktan 3 gün sonra gelininin resmini eklicem hemen
inşallah canım devletteki doktor doğumun nasıl olacağı doğum anında belli olur ama çocuğun başı aşağıda normal görünüyor dedi
hayırlısı canım yeterki sağlıklı olsunlar
bende anlamadım gitti vallaağladım tatlım merak etme hemde 3 saat hiç susmadan ağladım
şuanda sanki sinirlerim boşalmış gibi sadece soğudum herşeyden hiçbişey kalmadı içimde rahatladım
heh iyi o zaman canım son zamanlar çok zor oluyor annenin yardımı çok olurdüşünme canım bak dekan'da demiş hallederiz diye
zamanla herşey yoluna giriyor allahın izniyle
aynen benimde öyle
canım hastasın ama sen neden gidiyosun yakın mı bari
hehehe neden olmasınki tatlım öyle yapalım bizbende hemen eklicem paşamın resmini:)) hatta fotoşop yapıp selcenle oğluşumun resmini birleştirsekmi ne
yakın dünüşüm uzak değil
kızlarrr bebişlerimizin resmini de ekleyelim ama doğunca en azından bi hafta içinde olmaz mııı:))) o kadar paylaşımda bulunduk ben herkesin bebişini görmek isterim, benmkini de görün isterimmm:))) ama bu kısımda sayfa sayfa aramak zor olur heralde her gün bakamıcağımız için, doğum hikayelerinew mi eklesek orası daha az sayfa olur heralde.
Bende durum daha farkli..kayinvalidem gelirse oda kayinpederimle gelicek hayatta birbirlerinden ayrilamazlar kadin bulasik yikarken bile mutfakta tepesinde bekleyen bir adam:) annem desen calisiyo..ona kalirsada gel bizde kal diyo..babam evde naslsa bisiy olsa kosar diye..ee bnde evimden baska biyerde ole raht raht nsl yatip uzancam..o yuzden 2tarafinda gonlunu kirmayip dogumu evimde tek basima bekliorum..dogum sonrasindada izinli oldugum sure icerisinde kimse evimde kalsin istemiorum zaten esimde izinli olucak 15gun beraber kalkariz altindan gibi gelio..zatn gunduzleri raht birakmazlar bari geceleri kizima ben analik yapiim:) isime karisilmasindan oldum olasi nefret etmisimdirde..
yavruş bebeişini görmüşsün normal doğum müjdesini almışsın çok sevimdim. umarım benim de normal olur doğumum...
Diğer hamişlerin bebişlerinin de kilo durumları haftalarına göre maşallah çok çok iyi. Allah sağlık sıhhat versin gerisi çok da mühim değil.
ben de dün akşam gidecektim ama eşimin işi çıkınca bugüne kaldı. iyice sabırsızlanmaya başladım ben de :)
bu arada yavruşcuğum bizi bu hormonlar felaket etkiledi normalde hiiiiç önemsemeyeceğimiz şeyleri 40 saat düşünür olduk galiba...
eşin seni çok seviyor bu besbelli ama sanırım diğer tüm erkekler gibi hamile bir kadının ruh halinden anlamıyor.
benim eşim de geçen gün markette 3 tl ye diş macunu ve fırçası seyahat seti gördüm hastane çantama koyarım diye aldım hevesle gösterdim. dalga geçti benlebuna gelene kadar daha bir sürü eksiğim varmışmış da ne gereksiz birşeymiş zaten hastanede yıllayacakmıymışım falan filan. hiiiiç cevap vermedim. düşüncesiz herifler nolcak
hehehe neden olmasınki tatlım öyle yapalım biz
iyi bari canım dikkat et ama yavaş yürü
Kızlar ben kaçar gıdıp bişeyler yiyelim kızımda tepikliyor açıktır galibasonra görüşürüz
bende ilk fırsatta eklicem canım ama doğum hikayemle birlikte eklemeyi düşünüyorumkızlarrr bebişlerimizin resmini de ekleyelim ama doğunca en azından bi hafta içinde olmaz mııı:))) o kadar paylaşımda bulunduk ben herkesin bebişini görmek isterim, benmkini de görün isterimmm:))) ama bu kısımda sayfa sayfa aramak zor olur heralde her gün bakamıcağımız için, doğum hikayelerinew mi eklesek orası daha az sayfa olur heralde.
sevdiğinden şüphem yok canım çok şüküryavruş bebeişini görmüşsün normal doğum müjdesini almışsın çok sevimdim. umarım benim de normal olur doğumum...
Diğer hamişlerin bebişlerinin de kilo durumları haftalarına göre maşallah çok çok iyi. Allah sağlık sıhhat versin gerisi çok da mühim değil.
ben de dün akşam gidecektim ama eşimin işi çıkınca bugüne kaldı. iyice sabırsızlanmaya başladım ben de :)
bu arada yavruşcuğum bizi bu hormonlar felaket etkiledi normalde hiiiiç önemsemeyeceğimiz şeyleri 40 saat düşünür olduk galiba...
eşin seni çok seviyor bu besbelli ama sanırım diğer tüm erkekler gibi hamile bir kadının ruh halinden anlamıyor.
benim eşim de geçen gün markette 3 tl ye diş macunu ve fırçası seyahat seti gördüm hastane çantama koyarım diye aldım hevesle gösterdim. dalga geçti benlebuna gelene kadar daha bir sürü eksiğim varmışmış da ne gereksiz birşeymiş zaten hastanede yıllayacakmıymışım falan filan. hiiiiç cevap vermedim. düşüncesiz herifler nolcak
öyle canım canlısını görmeme az kadı :))
doğurmazsın erkenden merak etme çok pahalıya doğum ücreti Allah eşlerinize çalışma kuvveti ve bol para versin:))) bak sen demek oğlumun pipisi sağolsun diyo heee
ah yavrusum hiç yavaş yürüyemiyorum ben yaa sanki peşimde atlı kovalıyo gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?