2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

annem gelemedi hala acaba yengemleremi gitti o gelmeden durmazdı:))) gelsede mağazaya gidip beşiği almıyoruz getirmeyin demeye gidicektim

maşallah cvanm yaa ne güzel tosuncuık olmuş, bakalım bizimki kaç gr oldu :)) normal doğum poz. alması da çok iyi haber. bizimkinin hiiç niyeti yoktu.

evet cn salı gunu 2800 gr olmus herşey yolunda doğum pozısyonunuda almıs

maşallah canmm sana da .

Günaydın kızlar nasılasınız bugun bende sımdı uyandım Prof un muayenesinden aracılar bügünkü randevumuz ıptal attık Pzt yada salı gidicezzz (

biz de salı günü gidiyoruz 9 da randevumuz var balkaım neler olacakk.

Walla B'nde cok pahalı die epey Dr gezmiştim ama bu Dr de görünce yavrumu bı daha başka yere gitmiycem dedim gerektirse altınlarımı bozarım bankada tüm paramı çekerim ama yıne de gıtmem dedım eşim epey savaş verdi ama hastanedeki kalabalıklıgı görünce hak verdi son zamanlarda burda nasıl bekleyeceksin dedi lsin kızlar az kaldı artık bende bastan tanışmasaydım bu teknolojıyle tatbiki beklentım olmazdı..

amin canım inşallah. maşallah gelinimede bende çok merak ediyorum bebişleri bi doğsalarda görsek minikleri artık
ben seni hiç merakta bırakmıcam canım doğurduktan 3 gün sonra gelininin resmini eklicem hemen
bi aksilik olmazsa normal olcak seninde normal sanırım
inşallah canım devletteki doktor doğumun nasıl olacağı doğum anında belli olur ama çocuğun başı aşağıda normal görünüyor dedi
hayırlısı canım yeterki sağlıklı olsunlar
bende anlamadım gitti valla ağladım tatlım merak etme hemde 3 saat hiç susmadan ağladım
şuanda sanki sinirlerim boşalmış gibi sadece soğudum herşeyden hiçbişey kalmadı içimde rahatladım
yok canım onlar gelmicek ben gidicem ist.a inşallah bi aksilik olmazsa.. şu kadro ilanım bi çıkaydı.. bi sınavımız olup da kurtulaydım... aralığın başında gidicem hemen...
heh iyi o zaman canım son zamanlar çok zor oluyor annenin yardımı çok olur düşünme canım bak dekan'da demiş hallederiz diye
zamanla herşey yoluna giriyor allahın izniyle
amann bende takmıyorum dünürüm zaten ben bişey heves edersem o olmuyo:)))
aynen benimde öyle

bende hemen eklicem paşamın resmini:)) hatta fotoşop yapıp selcenle oğluşumun resmini birleştirsekmi ne

kızlarrr bebişlerimizin resmini de ekleyelim ama doğunca en azından bi hafta içinde olmaz mııı:))) o kadar paylaşımda bulunduk ben herkesin bebişini görmek isterim, benmkini de görün isterimmm:))) ama bu kısımda sayfa sayfa aramak zor olur heralde her gün bakamıcağımız için, doğum hikayelerinew mi eklesek orası daha az sayfa olur heralde.

yavruş bebeişini görmüşsün normal doğum müjdesini almışsın çok sevimdim. umarım benim de normal olur doğumum...

Diğer hamişlerin bebişlerinin de kilo durumları haftalarına göre maşallah çok çok iyi. Allah sağlık sıhhat versin gerisi çok da mühim değil.

ben de dün akşam gidecektim ama eşimin işi çıkınca bugüne kaldı. iyice sabırsızlanmaya başladım ben de :)

bu arada yavruşcuğum bizi bu hormonlar felaket etkiledi normalde hiiiiç önemsemeyeceğimiz şeyleri 40 saat düşünür olduk galiba...

eşin seni çok seviyor bu besbelli ama sanırım diğer tüm erkekler gibi hamile bir kadının ruh halinden anlamıyor.

benim eşim de geçen gün markette 3 tl ye diş macunu ve fırçası seyahat seti gördüm hastane çantama koyarım diye aldım hevesle gösterdim. dalga geçti benle buna gelene kadar daha bir sürü eksiğim varmışmış da ne gereksiz birşeymiş zaten hastanede yıllayacakmıymışım falan filan. hiiiiç cevap vermedim. düşüncesiz herifler nolcak

evet canım bende eklicem herkeste ekler umarım bebişlerin resmini bencede doğum hikayeleri topiğine yada yaani topik açalım 2012 aralaık bebeişlerinin resimleri diye nasıl olur kızlar??????

ay benim de en sevmediğim dönem doğumdan sonra eve gelirsin yorulmuşsun zorlu bi süreçten geçmişsin ama ev ana baba günü.kaynanan bi yandan annen bi yandan.birinin dediğini öbürü beğenmez yok öyle yap yok şöyle yap.annen evladının hassasiyetiyle davranır kayınvaliden önce torununu önemli sayarak bişeyler söyler..insanın kafası şişiyo.bide benim kayınvalidem çok geleneksel.üşür düye çocuğu kat kat giydirir daha şimdiden bana emzireceksin bebeği mama verme falan diye telefondan nerdeyse tehdit ediyo.sanki ben istemiyorum emzirmek.harika bişey bence keşke sütüm olsa da aylarcaaa emzirsem.ama annem rahatlatır hep beni olur inşallah kızım olmasa da sıkma canını senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli falan diyee.ama tabi kayınvalide torunun alacağı sütü düşünüyo sadece.düşünce farkı yaniii...

hoşgeldin canım güzel haberlerle gel tatlım

bende ilk fırsatta eklicem canım ama doğum hikayemle birlikte eklemeyi düşünüyorum
sevdiğinden şüphem yok canım çok şükür
ama bu tavırları çok sinirimi bozuyor bakalım kim galip gelecek
anlamıyorlar ya ah, ah keşke hayatta bir defada olsa onlara şu dokuz ayı yaşatabilseydik ne yaparlardı çok merak ediyorum
aynı benimkide seninki gibi düşünüyor

heheh aslında o diğerini söylüyorda ben kibar olsun diye öyle dedim :))))

yawruşum evet dekan bey öyle dedi ya, içim daha rahat sanki.. hatta hocaya espri bile yaptım hocam ben sınava girerken bi ambulans çağırırsınız dimi kapıya ne olur ne olmaz dedim :))))

bu arada kızlar benim bi ark.ım 38+2 de doğum yapmış geçen hafta bebek 2500 kiloymuş az dimi ya... suyu azalmış, kalp atışları yawaşlamış diye acil almışlar..kız kontrole diye gitmiş hemde yalnız, seni hemen doğuma alıyoruz deyince şaşıp kaldım diyor, tlfnunun şarzıda bitmiş hastanede kimseyi arayamamış.. kaçtım hemen hastaneden anneme gittim diyo
sonra hep birlikte gelip yatış yaptırmışlar falan.. daha hiç bişey de almamış akıllım, bu olaylar cuma olmuş o da o cts-pzr alışveriş yapmayı düşünüyormuş.. kızım dedim ne kadar geçe bırakmışsın.. al işte olacağı bu.. biz hala çanta hazırlamadık diyoruz o bişey almamış 38.haftasında...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…