evet canım bende eklicem herkeste ekler umarım bebişlerin resmini bencede doğum hikayeleri topiğine yada yaani topik açalım 2012 aralaık bebeişlerinin resimleri diye nasıl olur kızlar??????
tatlım genellikle sorunlarımız çok benzer.benim de annem uzakta sezeryan olacağı için kızım sürpriz yapmazsa bir kaç gün kala çağıracam.hastanede ben de yanımda onun kalmasını tercih ederim.yoksa ilk doğumda hastane de yine annem kalmıştı ama evde kayınvalide vardı.bir bardak su dahi isteyememiş aç susuz yatmıştım nerdeyse.sen pdrcisin insan psikolojisinden daha iyi anlarsın.bi şekilde bunu eşine söylesen erken gelmesinler diye.benim de kayınpeder gelecek ama doğumdan sonra gelir çok kalmaz yine de onun yanında yatılmıyor emzirilmiyor.evim de küçük ayrı bir oda şansım da yok.ama napalım artık nasıl olacaksa idare edicez torunları için geliyorlar.[/QU
biz eşimin memleketinde öğretmenlik yapıyoruz.ama eşim ve ailesi 30 sene önce göçmüş burdan.tesadüf işte biz burdayız bi süreliğine.eşimin ailesi sadece torunu için değil gezmeye de buraya gelmeyi çok seviyolar.hele kayınpeder bayılıyo akrabalar var burda diyee.ben gelini rahatsız ederim burası lohusa evi çok kalınmaz gibi bi anlayış yok yaniii.kapağı attı mı ohhhhhh.benim ailem sevmez öyle fazla misafirliği rahatsız ederim çocukları gençler başbaşa kalsın diye düşünürler.yatıya gitmeyi zaten sevmezler.eşimin ailesi çok sever yatıya gitmeyi.yani başka şehirde olsaydım bu kadar gelmek istemezdiler olay direk torunla alakalı değil yani:)
bellimi olur canım dekanın tedbirli olsunheheh aslında o diğerini söylüyorda ben kibar olsun diye öyle dedim :))))
yawruşum evet dekan bey öyle dedi ya, içim daha rahat sanki.. hatta hocaya espri bile yaptım hocam ben sınava girerken bi ambulans çağırırsınız dimi kapıya ne olur ne olmaz dedim :))))
bu arada kızlar benim bi ark.ım 38+2 de doğum yapmış geçen hafta bebek 2500 kiloymuş az dimi ya... suyu azalmış, kalp atışları yawaşlamış diye acil almışlar..kız kontrole diye gitmiş hemde yalnız, seni hemen doğuma alıyoruz deyince şaşıp kaldım diyor, tlfnunun şarzıda bitmiş hastanede kimseyi arayamamış.. kaçtım hemen hastaneden anneme gittim diyo
sonra hep birlikte gelip yatış yaptırmışlar falan.. daha hiç bişey de almamış akıllım, bu olaylar cuma olmuş o da o cts-pzr alışveriş yapmayı düşünüyormuş.. kızım dedim ne kadar geçe bırakmışsın.. al işte olacağı bu.. biz hala çanta hazırlamadık diyoruz o bişey almamış 38.haftasında...
heheh aslında o diğerini söylüyorda ben kibar olsun diye öyle dedim :))))
yawruşum evet dekan bey öyle dedi ya, içim daha rahat sanki.. hatta hocaya espri bile yaptım hocam ben sınava girerken bi ambulans çağırırsınız dimi kapıya ne olur ne olmaz dedim :))))
bu arada kızlar benim bi ark.ım 38+2 de doğum yapmış geçen hafta bebek 2500 kiloymuş az dimi ya... suyu azalmış, kalp atışları yawaşlamış diye acil almışlar..kız kontrole diye gitmiş hemde yalnız, seni hemen doğuma alıyoruz deyince şaşıp kaldım diyor, tlfnunun şarzıda bitmiş hastanede kimseyi arayamamış.. kaçtım hemen hastaneden anneme gittim diyo
sonra hep birlikte gelip yatış yaptırmışlar falan.. daha hiç bişey de almamış akıllım, bu olaylar cuma olmuş o da o cts-pzr alışveriş yapmayı düşünüyormuş.. kızım dedim ne kadar geçe bırakmışsın.. al işte olacağı bu.. biz hala çanta hazırlamadık diyoruz o bişey almamış 38.haftasında...
günaydınn kızlarr.ailesinden uzakta olup annesi falan yanına gelen var mı doğum için?benim ki soruyorum bakarız hele o gün gelsin diyip duruyo.geçen gün yanlış bi sinyal aldık zaten belli olmuyo ki günü.dün kayınvalidem aradı eşime diyo ben bikaç hafta sonra geleyimm.o gelirse kayınpeder de gelcek.ben zaten çalışıyorum hala.okuldan gelcem tam yatıp dinlencem zaman son günlerimiz artık kayınpederin yanında nasıl uzanıp yatayımm.kayınvalideye de onu yap bunu yap diyemem.o iş yaparken ben sürekli yatamam.bide görümcemin 2,5 yaşında oğlu ona bakıyo onu bırakcak kimse yok diye onu da alıp gelcek.çocuk 7 de kalkıyo bağırıyo koşuyo oynuyo.ben zaten geceleri uykusuz geziyorum evin içinde sabaha karşı içim geçiyo derken saatin zili çalıyo.işe gitmek için kalkıyorum.son günlerim de bari uyuyayım dimi ama ya?valla anneme bugün resti çekcem artık bana acıyosan dicemm ay sonuna doğru gelirsinnn.doğuma annemle gitmeyi tercih ederim şahsenn..
evet topik açabiliriz, ben açma yerini bulamadım, bu kadar teknoloji özürlü değilimdir aslında ama yok aradım taradım yok:))) bilen biri açabilir, ya da doğum hikayelerine eksek de olur.
bellimi olur canım dekanın tedbirli olsun
bende artık kontrole gittikçe hadi doğuma gidiyosun diyecekler diye heycanla gidiyorumçünkü benim yengemde öyle oldu
iyi valla nasıl öyle rahat olabilmiş biz şaşırıp kaldık daha 5 ay önceden neler alsak diye
kilosuda azmış yani benim kız bile 3 kilo oldu şimdiden ama toparlar o bikaç haftaya kadar
bellimi olur canım dekanın tedbirli olsun
bende artık kontrole gittikçe hadi doğuma gidiyosun diyecekler diye heycanla gidiyorumçünkü benim yengemde öyle oldu
iyi valla nasıl öyle rahat olabilmiş biz şaşırıp kaldık daha 5 ay önceden neler alsak diye
kilosuda azmış yani benim kız bile 3 kilo oldu şimdiden ama toparlar o bikaç haftaya kadar
ayy koptum yaaa gökçecim
canım haftasına göre az ama kimi bebiş zayıf oluyo hem bence önemli değil kaç kilo doğduğu doğduktan sonra çabuk toparlanıyolar teyzemin gelini doğum yapmıştı ya 40ı çıktı bebeiş 4 kiloyu geçmiş 2900 doğmuştu hatta ilk hafta 100 gr zayıflamıştı o bebişte çabuk toparlanır.kıyafetler alındıktan sonra hazırlaması kolay tatlım bak ruzgarında hazır değilmiş o hazırlanana kadar eşi ütüleyip hazırlamış bile . darısı bizim başımıza
kızlar ben nşimdilik çıkıyorum anemle babam gelecekmiş, babamın bugün izin günü de. bewbiş odaısnı görmemişti daha. anem de ütü ye falan yardım edecek, 3 gündür sularımız akmıyordu hiç bişe yapamamıştım.
tatlım link verdim bak burdan aç
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri-f326/
Eki Görüntüle 547861 Eki Görüntüle 547862 Eki Görüntüle 547863
dayanamayıp buraya da ekledim mevlüd takımımızı da aldık sanki teke eksiğimiz o kalmış gibi arkadaşlar gülüyor heralde abarttığımı düşünüyorlar ama insan dayanamıyor :)))
kızlar ben nşimdilik çıkıyorum anemle babam gelecekmiş, babamın bugün izin günü de. bewbiş odaısnı görmemişti daha. anem de ütü ye falan yardım edecek, 3 gündür sularımız akmıyordu hiç bişe yapamamıştım.
hoşgeldin canım güzel haberlerle gel tatlım
...
sevdiğinden şüphem yok canım çok şükür
ama bu tavırları çok sinirimi bozuyor bakalım kim galip gelecek
anlamıyorlar ya ah, ah keşke hayatta bir defada olsa onlara şu dokuz ayı yaşatabilseydik ne yaparlardı çok merak ediyorum
aynı benimkide seninki gibi düşünüyor
erkek bebek üstelik, toparlar inşallah.. gidince görürüm bakalım nasıl bişey olmuş :)
amin canım, darısı ve hayırlısı inşallah bizim başımıza evet... :)
anladın mı ne olduğunu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?