2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım bende eklicem herkeste ekler umarım bebişlerin resmini bencede doğum hikayeleri topiğine yada yaani topik açalım 2012 aralaık bebeişlerinin resimleri diye nasıl olur kızlar??????

evet topik açabiliriz, ben açma yerini bulamadım, bu kadar teknoloji özürlü değilimdir aslında ama yok aradım taradım yok:))) bilen biri açabilir, ya da doğum hikayelerine eksek de olur.

bellimi olur canım dekanın tedbirli olsun
bende artık kontrole gittikçe hadi doğuma gidiyosun diyecekler diye heycanla gidiyorum çünkü benim yengemde öyle oldu
iyi valla nasıl öyle rahat olabilmiş biz şaşırıp kaldık daha 5 ay önceden neler alsak diye
kilosuda azmış yani benim kız bile 3 kilo oldu şimdiden ama toparlar o bikaç haftaya kadar

Bi saat uyuyayım dedim 15 dakikadır geçmiş okuyorum anam ne çok kaynatmışsınız yine.Yavrusu da bulunca ohh hasret gidermişsiniz :)

ayy koptum yaaa gökçecim
canım haftasına göre az ama kimi bebiş zayıf oluyo hem bence önemli değil kaç kilo doğduğu doğduktan sonra çabuk toparlanıyolar teyzemin gelini doğum yapmıştı ya 40ı çıktı bebeiş 4 kiloyu geçmiş 2900 doğmuştu hatta ilk hafta 100 gr zayıflamıştı o bebişte çabuk toparlanır.kıyafetler alındıktan sonra hazırlaması kolay tatlım bak ruzgarında hazır değilmiş o hazırlanana kadar eşi ütüleyip hazırlamış bile . darısı bizim başımıza

Günaydın canım bence eşinle konuş yada annen onlardan önce gelsin ama onlarda aklından bulması lazım eşin anlayışlıysa sorun olmaz

kızlar ben nşimdilik çıkıyorum anemle babam gelecekmiş, babamın bugün izin günü de. bewbiş odaısnı görmemişti daha. anem de ütü ye falan yardım edecek, 3 gündür sularımız akmıyordu hiç bişe yapamamıştım.

benim teyzemde kontrole gitmişti nst ye bağlamışlar bebeğin kalp atışları zayıflayınca hemen doğuma aldılar:))

erkek bebek üstelik, toparlar inşallah.. gidince görürüm bakalım nasıl bişey olmuş :)

amin canım, darısı ve hayırlısı inşallah bizim başımıza evet... :)
anladın mı ne olduğunu :))))

görüşürüz tatlım

hoşgeldin canım güzel haberlerle gel tatlım

teşekkür ederim canım :) inşallah

:) biz tabi ki de bir de diğer arkadaşlar da demişler ya bebek hele bir doğsun görücem ben onların halini

bu arada dün anneme gittim orada tüm cicilerini yıkadık bebeğimin. minnacık patiklerini eldivenleri sevdim kızımın. dalinin yumuşatıcısı çok güzel kokuyor mis gibi valla bayıldım. ütü işi de bitsin artık hastane çantamı hazırlarım.

bademcm bu arada bebek arabamız gelmiş. akşama eşim getirince eklerim rewsmini, renginden şüpheliyim aman eksiksiz gelmiş olsun da. önemlki değil. bir de eşlim baya ağır bişeye benzio dedi, bakalım akşama görücez gerçi eşim gece 10 da ancak gelmiş olur

Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…