2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim teyzemde kontrole gitmişti nst ye bağlamışlar bebeğin kalp atışları zayıflayınca hemen doğuma aldılar:))
ya aslında öyle süpriz olmasıda güzel olur he çok heycanlııııı

maşşalllah ne şekerdir o şimdi mis gibide süt kokar
ayyyy allahım bizede nasip etsin

demi yavrusum yaa kontrole gidiyosun doğuma alıyolar seni heyecanlı iş:))))
aminnn inşallahhh

benim doğalgaz açılmadı daha. ama eşim ufoyu yakıyo:)))

Bugün sağlık ocağına gittim de dışarısı ne kadar soğukmuş anladım. bizim evin mantolaması çok iyi evde soğuk yok. kısa kolluyla dolaşıyorum ben. Eşin önlem olsun diye mi yakıyor yoksa :) hasta olmamak için yani.

siz başladınızmı yakmaya biz daha hiç bişey kullanmıyoruz heralde çocuk doğana kadar açmayız
çokta soğuk değil ama dışarıda lodos var

ya bana kalsa ben yakmıyorum ben yanıyorum vala:))) eşim üşüyo onada şaşırıyorum normalde çok sıcaktır kolay kolay üşümez bu sene bişey oldu adama:)) ben yakmıyorum:) annemle konuştum sobayı yakmış o sen ne yapıyosun dedi bende kızmasın diye ufoyu yaktım dedim yoksa niye soğuk evde oturuyon diye fırça yerdim

eşim üşüdüğü için yakıyo tatlım ama doğalgaz açılırsa en kısık ayarda açıcam evin içi çok soğumadan yansın diyo bezim bina eski ısı yalıtımı felan yok

benim doğalgaz açılmadı daha. ama eşim ufoyu yakıyo:)))

yakın tabi aman üşütme valla sonra idrar yolları enfeksiyonu oluyor sonra erken doğum Allah korusun ...

Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?

bizim yanıyor geceleri. zaten merkezi sistem bir de bugün şakır şakır yağmur yağıyor konyada ayaklarım başım sıcak olsun başka birşey istemem. kedi gibiyim sıcağı çok severim

süpriz güzel olur tabiii

dün akşam arkadaşlarımıza gittik o da hamile 23 nisanda anne olacak nasipse. dediler gece gündüz fark etmez bizi hemen çağırın

ha bir de annemlerin apartmanında bir kızcağız doğum yapmış ben de ona gittim ziyarete süt kokusu deyince aklıma geldi ay maşşallah cok cok annesini emip durmak istiyor misler gibi yeni banyo yaptırmışlar bastım bağrıma. oh iyi alıştırma yap azıcık dediler ama benim kızçem azıcık kıskandı galiba hemen kasılmalar başladı. ama bir görseniz kara kaşlı kara gözlü bir kızdı çok tatlı

demi yavrusum yaa kontrole gidiyosun doğuma alıyolar seni heyecanlı iş:))))
aminnn inşallahhh

o duyguyu azda olsa biliyorum canım 14 şubat sevgililer günü doğdu benim yiğenimde, yengemin suyu felan gelmemişti
ama hafif ağrısı vardı of deyip duruyordu o kadar cahilmişizki günü geldi doğum başlamıştır diye düşünmüyoruz
abimlerde umursamıyordu en sonunda ben dayanamayıp kalk gidelim bedava değilmi önemli bişey yoksada içimiz raha etsin dedim sonra zeynep kamile gittik acilde muayeneye girdi 1 saat bekledik sonra çıktı 4 santim açılma varmış doğum başlamış bile şok olmuştuk yanımızda bebeğin kıyafeti bile yoktu neyseki iki gün bekledi bizim bebişte bişeyler yapabildik

maşallah ona canım yaa çok hoşuma gidiyo onların emerken cok cok ses çıkarmaları hele o kukuları yokmu bitiyorum ona yaaa

Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?

biz urfadayız burda gündüzleri hava yaz gibi hala.geceleri biraz serin oluyor ama kalorifer için daha erken.

benim teyzemin açılma felan yoktu bebeğin kalp atışı yavaşladığı için bide teyzem sezeryan istiyodu zaten sezeryana aldılar onu:).oo baya beklemişsiniz siz yaa normal doğumunda böyle bi şeyi var

canım ben ne kendi annem ne eşimin ailesiyle bu konularda rahat ederim. ben yalnızca eşimle rahat edebiliyorum. umarım doğum plan tarihinde doğsa da baba yetişse hataydan...

seastre sağ ol canım valla çok sıkıntı çektim kargodan...

bencede sen yinede soğuk yerde oturma enfeksiyon var sonuçta böbreklerinide üşütme

ahhhhhh ne güzel yaaaa ne diyeyimki yani anlatması bi yana tarif edilmez bir duygu allahım özlemini çeken herkese yaşatsın inşallah
bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o kara kız gibi herşeyini seveyim kızımın

Hava soguk ama ev o kdr soguk olmadi daha..ben hala sortla atletle dolaniyorum evde birak kaloriferi:)

aynen bende öyleyim. gerçi eşimden korkumdan ara ara giyiniyorum. azcık burnum akacak olsa dırdıra başlıyor benim derdim doğum yapınca hava nasıl olacak. işlemeli yorganımı çıkarmayı düşünüyorum da. annem bebeğe de yaptırdı. onları örtüneyim annemin hevesi çıksın diyorum. yoksa bebeğe uyku seti falan aldım.

tabi ki insanın eşi gibisi olmaz ama bu durumda siz geri durun eşim bana baksın da diyemem. ben çok çekingenmişim de haberim yokmuş yaa şaka bi yana yanımda kayınvalidem kalacak gibi olursa eşime sen kal kimseyi istemiyorum diye baskı yapcam. ne hali varsa görsün banane...

amin canım hepimiz yaşayalım o duyguyu hayırlısıyla çok da az kaldı aslında

neyse ben kaçayım. yapmam gereken işler güçler var sürüyle ama bu sohbetten de ayrılamıyorum...

selametle kalın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…