canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına... hadigözün aydın başı da aşağı dönmüş istediğin gibi...
boşver sen takma kafanı gecelik felan, hepsi olur nasılsa.. senin annen nerdeydi? nerden gelecek yani uzak mı...?
günaydın uykucular sizi:)) niye iptal edildiki neyse çok ertelenmemiş annesi az kaldı prensesini görmene
maşşallah damadıma ne güzel ya yerim ben onu inan ben sizin bebişleride kendiminki kadar merak ediyorum inşallah doğduğu günleride görürüz. benim kızda 3 gündür çok hareketli nedense ilk defa uykudan uyandırdı beni geçen gün
canım benimki bana harçlık felan vermez bişey alınacağı zaman kendisi alır hem o yanımda olmadan dışarı çıkmadığım için habersiz almamda mümkün değil malesef
olsun canım bugünün yarınıda var buda sondu zaten dahada bişey istemem ondan gecelik almazsam ben ölmem ama o gözümden düştü bundan sonra herşey ikimiz içinde farklı olacak
insanın bazı şeyleri farketmesi için birine ihtiyaç duyması gerekiyormuş ,bende ihtiyaç duydum ve cevabımı aldım bundan sonrasıda umrumda değil
ay çok canım sıkıldı ne demek harçlık vermez ve onsuz çıkamamak mahkum gibi kusura bakma canım ben böyle şeylere hiç katlanamıyorum Allah korusun sancın tuttu eşine ulaşamadın bir taksiye atlayıp gidemiyecen mi ? sende bundan sonra kendini kızına ada boşver aileymiş kocaymış bu durumda seni anlamıyorlarsa hiç anlamasınlar
aman canım boşver bende takmıyorum artık bu yüzden çok kavgalar ettik ama olmuyor üstüne düştükçe inada biniyor iş oda kendini bişey sanıyor o yüzden allaha havale ettim ben bişey demiyorumsenin işin zor Allah kolaylık versin tatlım yaaa eşin çok yanlış yapıyo insanın ne zaman nerde başına bişey geliceği belli olmaz eve para bırakması lazım . neyse canım sıkmamaya çalış canını
Bizim Dr yeni ultrason almış 5boyut mu neymiş acil bi sıkıntı yoksa Pazartesi kuracaklar Ogün akşama yazayım bakalım fıstık nasıl görünecek dedi daha canlı kanlı bi görüntüymüş B'nde cok merak ettım hemen ıyımiş tmm dedim CNm))
maşallah canımsenin bebişinde benimkinden kalır yanı yok normal mi olacak seninki
Bizim Dr yeni ultrason almış 5boyut mu neymiş acil bi sıkıntı yoksa Pazartesi kuracaklar Ogün akşama yazayım bakalım fıstık nasıl görünecek dedi daha canlı kanlı bi görüntüymüş B'nde cok merak ettım hemen ıyımiş tmm dedim CNm))
sağol canım benim sende 19 kasımda kavuşacakmışsın bebişine gerçekten çok svindim eminim zaman geçmiyordur
heycan doruktadır şimdi, allah sağlıkla kavuştursun canım
aman canım boşver bende takmıyorum artık bu yüzden çok kavgalar ettik ama olmuyor üstüne düştükçe inada biniyor iş oda kendini bişey sanıyor o yüzden allaha havale ettim ben bişey demiyorum
oh ne güzel ya ben bebeğimi sadece ikili testte öyle renkli gördüm dahada göstermedi benim doktor
şanslısın valla
çok sağol canım. annem mersinde canım belki bilirsin ortalama 13 saat sürüyor
aman canım olmasın benim kalbim kırıldıktan sonra anlamı yok
asıl şimdi almaya kalkarsa başında paralarım onun kendine giydiririm aldığı geceliği
ay çok canım sıkıldı ne demek harçlık vermez ve onsuz çıkamamak mahkum gibi kusura bakma canım ben böyle şeylere hiç katlanamıyorum Allah korusun sancın tuttu eşine ulaşamadın bir taksiye atlayıp gidemiyecen mi ? sende bundan sonra kendini kızına ada boşver aileymiş kocaymış bu durumda seni anlamıyorlarsa hiç anlamasınlar
öyle canım malesef dediğim gibi bende bu konuda çok direndim ama artık aldırmıyorum allah büyük belki zamanla düzelir.
zaten düzelene kadarda kimseyle uğraşmıcam bişeyde demicem
ben kızıyorum ,ben sinir krizlerine giriyorum kimseye bişey olmuyor bakalım umursamayınca nasıl olacak
kız dünürüm ben hiç renkli görmedim oğlumu((
ooo mersin evet uzakmış canım... bende anneme diyorum da ist.a gitmeden olurda bartında doğuracağım tutarsa hemen gelirsiniz diye... bizimkiler 4-5 saate gelir heralde.. seninki uzakmış.. uçak vardır ama uçakla gelsin bari o kadar yolu çekmesin kadın bide senin yanında da yorulacak... :)
boşver tatlım kısmetse 1.5 ay sonra hep renkli hareketli göreceksin :))
bak biz renkli görüyoz ama 300 lira bayılıyoz ist.daki doktora((
walla ya içim gitti yine, bu 300 leri toplasam oğluma neler alırdım neler... ama yinede vazgeçemiyoruz hala o doktora gidiyorum,
eşime diyorum eğer olurda bartında doğurursam yırttın 4000 lira doğum masrafından devlet hastanesinde kaç para tutarki zaten sgk lıyız.. oda her seferinde olsun oğlumun pipisi sağolsun diyooo
ah canım gelsinde yorulması şurada kalsın
uçak fobisi var canım o yüzden binmiyor normaldede baya evhamlı bi tiptir
seninkiler yakınmış canım sen doğurmadan bile orada olabilirler belki o yönden şanlısın
doğurana kadar kimse gelmicek mi yanına
boşver tatlım kısmetse 1.5 ay sonra hep renkli hareketli göreceksin :))
bak biz renkli görüyoz ama 300 lira bayılıyoz ist.daki doktora((
walla ya içim gitti yine, bu 300 leri toplasam oğluma neler alırdım neler... ama yinede vazgeçemiyoruz hala o doktora gidiyorum,
eşime diyorum eğer olurda bartında doğurursam yırttın 4000 lira doğum masrafından devlet hastanesinde kaç para tutarki zaten sgk lıyız.. oda her seferinde olsun oğlumun pipisi sağolsun diyooo
kız dünürüm ben hiç renkli görmedim oğlumu((
canım gökçenin dediği gibi yakında her renkten göreceksin ne kaldıki zaten
bende göremiyorum ama takmıyorum zaten pek bişey anlamıyorum gördüğüm resimdende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?