2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok sağol canım. annem mersinde canım belki bilirsin ortalama 13 saat sürüyor
aman canım olmasın benim kalbim kırıldıktan sonra anlamı yok
asıl şimdi almaya kalkarsa başında paralarım onun kendine giydiririm aldığı geceliği

günaydın uykucular sizi:)) niye iptal edildiki neyse çok ertelenmemiş annesi az kaldı prensesini görmene

Bizim Dr yeni ultrason almış 5boyut mu neymiş acil bi sıkıntı yoksa Pazartesi kuracaklar Ogün akşama yazayım bakalım fıstık nasıl görünecek dedi daha canlı kanlı bi görüntüymüş B'nde cok merak ettım hemen ıyımiş tmm dedim CNm))

amin canım inşallah. maşallah gelinimede bende çok merak ediyorum bebişleri bi doğsalarda görsek minikleri artık

aman canım boşver bende takmıyorum artık bu yüzden çok kavgalar ettik ama olmuyor üstüne düştükçe inada biniyor iş oda kendini bişey sanıyor o yüzden allaha havale ettim ben bişey demiyorum

oh ne güzel ya ben bebeğimi sadece ikili testte öyle renkli gördüm dahada göstermedi benim doktor
şanslısın valla

hmm anladım canım bizde merak ettik bak şimdi:))

Yavrus CNm hiç moralini bozma ama sinirlenme istersen ağla açıl ama sinirlenme bak tansiyonun çıkacak ateşin çıkacak ;(((dün bende kuzenime sinirlendım ateşim fırladı 38.2lere buz kompleksi fln düşürdük sonra bi ağladım açıldım bişeyciğim kalmadı)annendir onun için bişey diyemem ama genel olarak insanları anlamak çok zor;((

sağol canım benim sende 19 kasımda kavuşacakmışsın bebişine gerçekten çok svindim eminim zaman geçmiyordur
heycan doruktadır şimdi, allah sağlıkla kavuştursun canım

öyle valla canım sabırsızlıkla bekliyorum
AMİNNNNNNNNNNN

kız dünürüm ben hiç renkli görmedim oğlumu((

ooo mersin evet uzakmış canım... bende anneme diyorum da ist.a gitmeden olurda bartında doğuracağım tutarsa hemen gelirsiniz diye... bizimkiler 4-5 saate gelir heralde.. seninki uzakmış.. uçak vardır ama uçakla gelsin bari o kadar yolu çekmesin kadın bide senin yanında da yorulacak... :)

öyle canım malesef dediğim gibi bende bu konuda çok direndim ama artık aldırmıyorum allah büyük belki zamanla düzelir.
zaten düzelene kadarda kimseyle uğraşmıcam bişeyde demicem
ben kızıyorum ,ben sinir krizlerine giriyorum kimseye bişey olmuyor bakalım umursamayınca nasıl olacak

umursama canım en iyisini yaparsın inşallah prensesin gelince herşey daha başka olur bebek başkadır eve huzur neşe verir umudunu kaybetme

kız dünürüm ben hiç renkli görmedim oğlumu((

boşver tatlım kısmetse 1.5 ay sonra hep renkli hareketli göreceksin :))
bak biz renkli görüyoz ama 300 lira bayılıyoz ist.daki doktora ((
walla ya içim gitti yine, bu 300 leri toplasam oğluma neler alırdım neler... ama yinede vazgeçemiyoruz hala o doktora gidiyorum,
eşime diyorum eğer olurda bartında doğurursam yırttın 4000 lira doğum masrafından devlet hastanesinde kaç para tutarki zaten sgk lıyız.. oda her seferinde olsun oğlumun pipisi sağolsun diyooo

ah canım gelsinde yorulması şurada kalsın
uçak fobisi var canım o yüzden binmiyor normaldede baya evhamlı bi tiptir
seninkiler yakınmış canım sen doğurmadan bile orada olabilirler belki o yönden şanlısın
doğurana kadar kimse gelmicek mi yanına

canım devlette kuruş ödemezsiniz

yok canım onlar gelmicek ben gidicem ist.a inşallah bi aksilik olmazsa.. şu kadro ilanım bi çıkaydı.. bi sınavımız olup da kurtulaydım... aralığın başında gidicem hemen...

öyle canım canlısını görmeme az kadı :))
doğurmazsın erkenden merak etme çok pahalıya doğum ücreti Allah eşlerinize çalışma kuvveti ve bol para versin:))) bak sen demek oğlumun pipisi sağolsun diyo heee

canım gökçenin dediği gibi yakında her renkten göreceksin ne kaldıki zaten
bende göremiyorum ama takmıyorum zaten pek bişey anlamıyorum gördüğüm resimdende

amann bende takmıyorum dünürüm zaten ben bişey heves edersem o olmuyo:))) aa bak ben ultrason uzmanı oldum doktor söylemeden neresi olduğunu hemen söylüyorum:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…