2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok sevindim bak fıstığın dönmüş .maşallah benim güzel gelinime tosuncuk olmuş annesi oğlum yanında cılız kalıcak

değilmi ya, ama kalmaz öyle annesi besler onu bak gör doğsun kırkı çıkana kadar tosun gibi olacak benim damadım
ay canım kilolu maşallah dua et daha kilo almasın bunun bide çıkışı var yani

değilmi ya, ama kalmaz öyle annesi besler onu bak gör doğsun kırkı çıkana kadar tosun gibi olacak benim damadım
ay canım kilolu maşallah dua et daha kilo almasın bunun bide çıkışı var yani

kız selcen dinle bakim anneyle kayınvalideyi çok kilo alma sonra annen nasıl doğurcak seni anneni düşün biraz emi prensesim benim

canım benim yaa boşver hiç bişeyi kafaya takma tatlım sen sadece kızını kucağına alıcağın güne odaklan vala ben bazı şeyleri alırken eşime söylemiyorum bile ne gerek var yada acelesimi var dicek beni sinirlendiricek amannn ona sinirlenip ne kendimi nede oğlumu üzemem vala

ah cn hamılelıkte zor oluyo insan duygu yoğunluğu yaşıyo. cn biz kımseye muhtaç değiliz kendı işimizi kendımız yaparız allah kuvvet verdıkce takma kımseyi boşver yakında pamuğunu kucagına alınca bu sorunların hepsi bitcek inş.

seastire tablo güzel olmuş canım zamanla süslersin sen onu
sen ne yaptın bu arada nasıl benim damat, bademide göremedim uykucuuuuuu uyuyordur şimdi

Günaydın kızlar nasılasınız bugun bende sımdı uyandım Prof un muayenesinden aracılar bügünkü randevumuz ıptal attık Pzt yada salı gidicezzz (

canım benimki bana harçlık felan vermez bişey alınacağı zaman kendisi alır hem o yanımda olmadan dışarı çıkmadığım için habersiz almamda mümkün değil malesef
olsun canım bugünün yarınıda var buda sondu zaten dahada bişey istemem ondan gecelik almazsam ben ölmem ama o gözümden düştü bundan sonra herşey ikimiz içinde farklı olacak
insanın bazı şeyleri farketmesi için birine ihtiyaç duyması gerekiyormuş ,bende ihtiyaç duydum ve cevabımı aldım bundan sonrasıda umrumda değil

inşallah canım zaten oda olsun birileri benim yüzümü biraz zor görür

seastire tablo güzel olmuş canım zamanla süslersin sen onu
sen ne yaptın bu arada nasıl benim damat, bademide göremedim uykucuuuuuu uyuyordur şimdi

dünüşüm süslemiştim ama 100 simgeden fazla simge kullanamıyosun yarısı süslü yarısı süssüz kaldı bende sadece nazar boncukları yapmak zorunda kaldım(
senin damat çok hereketli maşallah hiç yerinde durmuyo gece eşimde şaşırdı bu ne böyle diye bende o neki o sakin hali dedim :)))beni uyutmuyo diye karnıma vuruyo eşek herif yat diyo .çok güldüm gece yaaa

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına... hadigözün aydın başı da aşağı dönmüş istediğin gibi...
boşver sen takma kafanı gecelik felan, hepsi olur nasılsa.. senin annen nerdeydi? nerden gelecek yani uzak mı...?

Günaydın kızlar nasılasınız bugun bende sımdı uyandım Prof un muayenesinden aracılar bügünkü randevumuz ıptal attık Pzt yada salı gidicezzz (

günaydın uykucular sizi:)) niye iptal edildiki neyse çok ertelenmemiş annesi az kaldı prensesini görmene

maşallah canım kızına iyi olmanıza sevindim

maşşallah damadıma ne güzel ya yerim ben onu inan ben sizin bebişleride kendiminki kadar merak ediyorum inşallah doğduğu günleride görürüz. benim kızda 3 gündür çok hareketli nedense ilk defa uykudan uyandırdı beni geçen gün

senin işin zor Allah kolaylık versin tatlım yaaa eşin çok yanlış yapıyo insanın ne zaman nerde başına bişey geliceği belli olmaz eve para bırakması lazım . neyse canım sıkmamaya çalış canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…