benim teyzemin açılma felan yoktu bebeğin kalp atışı yavaşladığı için bide teyzem sezeryan istiyodu zaten sezeryana aldılar onu:).oo baya beklemişsiniz siz yaa normal doğumunda böyle bi şeyi var
canım karaköprüdeyiz.sen şimdi nerdesin
amin canım hepimiz yaşayalım o duyguyu hayırlısıyla çok da az kaldı aslında
neyse ben kaçayım. yapmam gereken işler güçler var sürüyle ama bu sohbetten de ayrılamıyorum...
selametle kalın kızlar
ya bekledik canım sorma birde şubat ayı nasıl kar var anlatamam gidenler bilir zeynep kamilin bekleme salonundada dışarıdan açılan kapının önünde gelen giden oldukça içeri buz gibi oluyordu zaten olabildiğincede soğuktu anam ağladı valla iki gün dondum ,dondum anatamam babamla abim işe gittiler akşam eve gittiler banada sende gel dediler ben yok doğurmadan gelmem dedim bekledim doğurana kadar. oluyor canım ya hatta bi kadın korkusundan doğuramadı bizimki doğurdu çıktı onun eşi hala bekliyodu zavallım. birde ne oldu biliyomusun hastanede yengemin muayene olmasını bekliyoruz ambulansla şişman bi genç kız getirdiler annesi feryat figan kızımın böbreği gitti ölecek diye neyse kadın muayene oldu çıktı meğerse 8 aylık hamileymiş nişanlısındanda doğumu başlamış annesi şok oldu
babasına nasıl dicem diye söylenip duruyordu neyseki sonradan babası felan geldi kızın çocuğuda doğdu erkekmiş alıp götürdüler
ya bekledik canım sorma birde şubat ayı nasıl kar var anlatamam gidenler bilir zeynep kamilin bekleme salonundada dışarıdan açılan kapının önünde gelen giden oldukça içeri buz gibi oluyordu zaten olabildiğincede soğuktu anam ağladı valla iki gün dondum ,dondum anatamam babamla abim işe gittiler akşam eve gittiler banada sende gel dediler ben yok doğurmadan gelmem dedim bekledim doğurana kadar. oluyor canım ya hatta bi kadın korkusundan doğuramadı bizimki doğurdu çıktı onun eşi hala bekliyodu zavallım. birde ne oldu biliyomusun hastanede yengemin muayene olmasını bekliyoruz ambulansla şişman bi genç kız getirdiler annesi feryat figan kızımın böbreği gitti ölecek diye neyse kadın muayene oldu çıktı meğerse 8 aylık hamileymiş nişanlısındanda doğumu başlamış annesi şok oldu
babasına nasıl dicem diye söylenip duruyordu neyseki sonradan babası felan geldi kızın çocuğuda doğdu erkekmiş alıp götürdüler
Selam kızlaaarrrr
Dünyaya geri döndüm artık.
Uzun bi süre Jüpiter'de temizlik yapıyordum. Nihayet bitti
bitirdinmi canım gözünaydıııın eh artı tek eksiğimiz bebişlerimiz
hoşgeldin dünyaya ymd cimjüpiterde havalar nasıldı
Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi
bende öyle demiştimoooo nasıl saklamış o kadar zaman. vay anam vaayy şok oldum.
amann normal olsunda bekleyelim bizlerde napalım tatlım. ayy iyi hasta felan olmamışındır umarım tatlım bende şubat doğumluyum:))15.
ayy inanmıyorum yaa bu insanlar nasıl 9 ay saklayabiliyolar anlamış değilim vala tatlım:)))
ooohh iyi yapmışsın canım devir sen hakkındır yoruldun kaç gündür yawTemizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi
ben az çıkıyorum kızlar görüşürüz
Doğum yapanları okudum. Onun dışında herkes iyi değil mi? Yeni bir gelişme, kötü bir durum, belirlenmiş bir tarih vs.vs. var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?