2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim teyzemin açılma felan yoktu bebeğin kalp atışı yavaşladığı için bide teyzem sezeryan istiyodu zaten sezeryana aldılar onu:).oo baya beklemişsiniz siz yaa normal doğumunda böyle bi şeyi var

ya bekledik canım sorma birde şubat ayı nasıl kar var anlatamam gidenler bilir zeynep kamilin bekleme salonundada dışarıdan açılan kapının önünde gelen giden oldukça içeri buz gibi oluyordu zaten olabildiğincede soğuktu anam ağladı valla iki gün dondum ,dondum anatamam babamla abim işe gittiler akşam eve gittiler banada sende gel dediler ben yok doğurmadan gelmem dedim bekledim doğurana kadar. oluyor canım ya hatta bi kadın korkusundan doğuramadı bizimki doğurdu çıktı onun eşi hala bekliyodu zavallım. birde ne oldu biliyomusun hastanede yengemin muayene olmasını bekliyoruz ambulansla şişman bi genç kız getirdiler annesi feryat figan kızımın böbreği gitti ölecek diye neyse kadın muayene oldu çıktı meğerse 8 aylık hamileymiş nişanlısındanda doğumu başlamış annesi şok oldu
babasına nasıl dicem diye söylenip duruyordu neyseki sonradan babası felan geldi kızın çocuğuda doğdu erkekmiş alıp götürdüler

benim de temizlik yapmam gerek.oğlumu okula ben götürüp getiriyordum.dün servise verdim şimdi tamamiyle ev hanımı oldum.temizlik için bahanem kalmadı.ama çabuk yoruluyorum.yeni formülüm 10 dk iş 10 dk dinlenme.ama çok iş birikti bakalım kaç günde bitiririm.

oooo nasıl saklamış o kadar zaman. vay anam vaayy şok oldum.

Selam kızlaaarrrr
Dünyaya geri döndüm artık.
Uzun bi süre Jüpiter'de temizlik yapıyordum. Nihayet bitti

amann normal olsunda bekleyelim bizlerde napalım tatlım. ayy iyi hasta felan olmamışındır umarım tatlım bende şubat doğumluyum:))15.
ayy inanmıyorum yaa bu insanlar nasıl 9 ay saklayabiliyolar anlamış değilim vala tatlım:)))

bitirdinmi canım gözünaydıııın eh artı tek eksiğimiz bebişlerimiz

Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi

Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi

Çok iyi yapmışsın. Eline sağlık.
Bende gidip bebek şekerlerimi yapayım. size de fotograf eklerim. hoççakalıınnn...

oooo nasıl saklamış o kadar zaman. vay anam vaayy şok oldum.
bende öyle demiştim

yaaa ne güzel aynı burçtansınız o zaman
valla canım anlamadımki kadına, kızın hamile doğuruyor dediklerinde suratını görmen lazımdı geldi bide bana dert yanıyor
sonradanda soruyor sizinki kızmı erkekmi diye
canım o beklemesi sancılı felan değil hatta ertesi günü suni sancı vermişler felan
normalde eve gönderip ertesi günü gel derler ya bunu göndermedikleri için bu kadar bekledi

Doğum yapanları okudum. Onun dışında herkes iyi değil mi? Yeni bir gelişme, kötü bir durum, belirlenmiş bir tarih vs.vs. var mı?

Doğum yapanları okudum. Onun dışında herkes iyi değil mi? Yeni bir gelişme, kötü bir durum, belirlenmiş bir tarih vs.vs. var mı?

doğuran olmadığı kesin ama kontrole gidenler var bakalmı ne haberler getirecekleeeer
artık heran beklioruz doğumları ya bu günleridemi görecektik allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…