Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptımdaha doğrusu yapıyorum.
kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç
Sorma canım ya hele yatakta dönmek ve kalkmak)
çok güzeeeeel canım ne şirin olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç
evet canım aynı gün sende gitmiştin ben okudum ama çok uzu olduğu için unuttum
bebeğim çok iyi teyzesi 3 kilo 87 gr olmuş başı aşşağıdaymı normal olabilir dedi doktor
yarında kendi doktoruma gitcem saat 10 da bakalım o ne diyecek
senden ne haber canım dediğim gibi hatırlayamıyorum
Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
Ewet canım benimkine de normal görünüyor dedi ama yine de belli olmaz dedi daha erken birşey söylemek için dedi:26:
2,5 kg olmuş oğlum bana çok zayıf geldi :18:
Ama kilosuda normal dedi..
Yatamıyorum dedim çatımın ağrısından doğrulamıyorum adım bile atmakta zorlanıyorum gayet normal dedi ama ben dayanamıyorum bu ağrıya yaa ne yapacam bilmiyorum:2::2::2::2::2::2:
çok cici olmuş.. ellerine sağlık...
ayy o mavi şekerlere de bayılıyorum, ben lavanta koydum şimdi aklım o şekerlerde kaldı, kaç kilo aldın? kaç tane şeker çıktı içinden canım..?
benim plesantam artık yaşlanmaya başlamış kızlar banda gösterdi kenarları beyazlamış artık
anladığım kadarıyla keyfin yerinde canım sonuçların ne zaman çıkacak?
evet canım duaların kabul oldu inşallah sorunsuz doğurmakta nasip olur doğum konusunda bu özel hastane işi birtürlü içime sinmediği için sanırım devlette yapcam doğumu malum normal doğum taraftarı bi doktorda bulamadım
teyzesiiiiii 3 kilo oldu inci hanım sen yine bize dua etmeye devam etde 4 olmasında doğurabileyim
bu arada afiyet olsun canım hastalığın geçtimi
benim plesantam artık yaşlanmaya başlamış kızlar banda gösterdi kenarları beyazlamış artık
1 kg badem şekeri aldım ilk 10 tanesine 3 erli koymuştum sonra gözüme az geldi 4 erli yaptım.toplamda 50 şeker yaptım bir avuç kadar şekerim arttı. yani 1 kg alsan tam olur. çocuklar için de ayrıyeten lolipoplar aldım. cicişler sayfasına ekliyorum şimdi.
canım çok normal kilosu ben kilolu diye dert ediyorum sen zayıf diyosun
doğuma daha var senin 3 kiloyu geçer o merak etme
o ağrı bendede var canım ya ama sabahları kalkınca birde çok oturunca oluyor öyle aşırı zorlamıyor demekki seninki daha hassas
az daha sabır canım bu güne kadar geldik allahın izniyle bu günleride atlatıcaz
canım öyle olunca ne oluyormuş peki
ya benim doktor neden söylemiyor bana bunları
teyzeleri nst 'ye girdik doktorumuzda acelesi olduğu için 1 dakika baktı kızıma ama başının aşağıda olduğunu normal olmasına engel bulunmadığını
rahimin şeklini doğumdan sonra düşünmemi söyledi fıstığımda 3 kilo 87 gr olmuş yarında kendi dr gitcem bakalım o ne diyecek
yavruş bebeişini görmüşsün normal doğum müjdesini almışsın çok sevimdim. umarım benim de normal olur doğumum...
Diğer hamişlerin bebişlerinin de kilo durumları haftalarına göre maşallah çok çok iyi. Allah sağlık sıhhat versin gerisi çok da mühim değil.
ben de dün akşam gidecektim ama eşimin işi çıkınca bugüne kaldı. iyice sabırsızlanmaya başladım ben de :)
bu arada yavruşcuğum bizi bu hormonlar felaket etkiledi normalde hiiiiç önemsemeyeceğimiz şeyleri 40 saat düşünür olduk galiba...
eşin seni çok seviyor bu besbelli ama sanırım diğer tüm erkekler gibi hamile bir kadının ruh halinden anlamıyor.
benim eşim de geçen gün markette 3 tl ye diş macunu ve fırçası seyahat seti gördüm hastane çantama koyarım diye aldım hevesle gösterdim. dalga geçti benlebuna gelene kadar daha bir sürü eksiğim varmışmış da ne gereksiz birşeymiş zaten hastanede yıllayacakmıymışım falan filan. hiiiiç cevap vermedim. düşüncesiz herifler nolcak
ay benim de en sevmediğim dönem doğumdan sonra eve gelirsin yorulmuşsun zorlu bi süreçten geçmişsin ama ev ana baba günü.kaynanan bi yandan annen bi yandan.birinin dediğini öbürü beğenmez yok öyle yap yok şöyle yap.annen evladının hassasiyetiyle davranır kayınvaliden önce torununu önemli sayarak bişeyler söyler..insanın kafası şişiyo.bide benim kayınvalidem çok geleneksel.üşür düye çocuğu kat kat giydirir daha şimdiden bana emzireceksin bebeği mama verme falan diye telefondan nerdeyse tehdit ediyo.sanki ben istemiyorum emzirmek.harika bişey bence keşke sütüm olsa da aylarcaaa emzirsem.ama annem rahatlatır hep beni olur inşallah kızım olmasa da sıkma canını senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli falan diyee.ama tabi kayınvalide torunun alacağı sütü düşünüyo sadece.düşünce farkı yaniii...
tabi ki insanın eşi gibisi olmaz ama bu durumda siz geri durun eşim bana baksın da diyemem. ben çok çekingenmişim de haberim yokmuş yaaşaka bi yana yanımda kayınvalidem kalacak gibi olursa eşime sen kal kimseyi istemiyorum diye baskı yapcam. ne hali varsa görsün banane...
Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi
Doğum yapanları okudum. Onun dışında herkes iyi değil mi? Yeni bir gelişme, kötü bir durum, belirlenmiş bir tarih vs.vs. var mı?
aaa o ne demekmiş? ne oluyormuş yaşlanınca? hiç duymamıştım daha önce...
bu şekerler çikolatalı olanlar dimi? içinde hem badem hemde çikolata oluyor..
plesantanın 9 ay ömrü varmış zaten yavrusu benimki normal kiminin erkenden yaşlanıyo o iyi değil sonuçta ondan beslanip onla yaşam sürdürüyo bebk
canım öyle olunca ne oluyormuş peki
ya benim doktor neden söylemiyor bana bunları
keyfim yerinde tatlım,senden haber aldım ya daha da iyiyim bugün,dün depresiftimsonuçlar cumartesi çıkacakmış,arayacak laborant,dedi ki kanamanız mı oldu,normalde bu testler kanaması olanlar için yapılır ayy dedim yok kanamam,korktum bi an,sonra jeton düştü,meğer normal doğum sırasındaki kanama durumunu anlayabilmek adına yapıyorlarmış bu testleri,adam açıklayınca rahatladım,sonra büyük ihtimal normal doğum yapacağımı düşünüp daha bi mutlu oldum
inşallah en iyi hastanede doğum yaparsın tatlım,dua etmeye devam ediyorum zaten tatlım benim,inci tontonu tam tonton olmuş yaa yerim onu benbugün daha iyiyim,ıhlamur da içmedim doğru-düzgün,çok şükür gerek kalmadı,hiç sevmiyorum yaa
Gülce'm de çok iyi,kımıl kımıl edip duruyo benim tontonumha bu arada kan verirken sevmediğim bi kadını gördüm laboratuarda,o da hamile,anam bi burnu büyük göreceksin,konuşmadı bile bizimle,aman dedim eşime,şeyimde aşağı kasımpaşa havan kime gülüüüüm diyecektim de neyse dedim
3 kilonun üstü olsaydı dayanamıyorum Hakim bey alın diyecektim:2::2::2:
Doktorumun adı hakim
Ama dayanmak zorundayım biliyorum ağlaya sızlaya dayanacam 19 kasımda diğer kontrolüm iki hafta sonra yani
Allah Allah daha neler duyacaz,kız en gencimiz sensin,plesantan neden yaşlanmış kişaka bi yana umarım sorunsuz atlatırsın canım son aylarını,tabi biz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?