2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057

şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptım daha doğrusu yapıyorum.

çok cici olmuş.. ellerine sağlık...
ayy o mavi şekerlere de bayılıyorum, ben lavanta koydum şimdi aklım o şekerlerde kaldı, kaç kilo aldın? kaç tane şeker çıktı içinden canım..?

kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç

bana ist.daki doktorum plesentan yukarda, durumu iyi dedi.. bi sıkıntı yokmuş yani...

Sorma canım ya hele yatakta dönmek ve kalkmak )

hahah.. aynen bende merasimle kalkıyorum yataktan :))))

Ewet canım benimkine de normal görünüyor dedi ama yine de belli olmaz dedi daha erken birşey söylemek için dedi:26:
2,5 kg olmuş oğlum bana çok zayıf geldi :18:
Ama kilosuda normal dedi..
Yatamıyorum dedim çatımın ağrısından doğrulamıyorum adım bile atmakta zorlanıyorum gayet normal dedi ama ben dayanamıyorum bu ağrıya yaa ne yapacam bilmiyorum:2::2::2::2::2::2:

canım çok normal kilosu ben kilolu diye dert ediyorum sen zayıf diyosun
doğuma daha var senin 3 kiloyu geçer o merak etme
o ağrı bendede var canım ya ama sabahları kalkınca birde çok oturunca oluyor öyle aşırı zorlamıyor demekki seninki daha hassas
az daha sabır canım bu güne kadar geldik allahın izniyle bu günleride atlatıcaz

benim plesantam artık yaşlanmaya başlamış kızlar banda gösterdi kenarları beyazlamış artık

çok cici olmuş.. ellerine sağlık...
ayy o mavi şekerlere de bayılıyorum, ben lavanta koydum şimdi aklım o şekerlerde kaldı, kaç kilo aldın? kaç tane şeker çıktı içinden canım..?

1 kg badem şekeri aldım ilk 10 tanesine 3 erli koymuştum sonra gözüme az geldi 4 erli yaptım.toplamda 50 şeker yaptım bir avuç kadar şekerim arttı. yani 1 kg alsan tam olur. çocuklar için de ayrıyeten lolipoplar aldım. cicişler sayfasına ekliyorum şimdi.

keyfim yerinde tatlım,senden haber aldım ya daha da iyiyim bugün,dün depresiftim sonuçlar cumartesi çıkacakmış,arayacak laborant,dedi ki kanamanız mı oldu,normalde bu testler kanaması olanlar için yapılır ayy dedim yok kanamam,korktum bi an,sonra jeton düştü,meğer normal doğum sırasındaki kanama durumunu anlayabilmek adına yapıyorlarmış bu testleri,adam açıklayınca rahatladım,sonra büyük ihtimal normal doğum yapacağımı düşünüp daha bi mutlu oldum

inşallah en iyi hastanede doğum yaparsın tatlım,dua etmeye devam ediyorum zaten tatlım benim,inci tontonu tam tonton olmuş yaa yerim onu ben bugün daha iyiyim,ıhlamur da içmedim doğru-düzgün,çok şükür gerek kalmadı,hiç sevmiyorum yaa

Gülce'm de çok iyi,kımıl kımıl edip duruyo benim tontonum ha bu arada kan verirken sevmediğim bi kadını gördüm laboratuarda,o da hamile,anam bi burnu büyük göreceksin,konuşmadı bile bizimle,aman dedim eşime,şeyimde aşağı kasımpaşa havan kime gülüüüüm diyecektim de neyse dedim

benim plesantam artık yaşlanmaya başlamış kızlar banda gösterdi kenarları beyazlamış artık

aaa o ne demekmiş? ne oluyormuş yaşlanınca? hiç duymamıştım daha önce...

bu şekerler çikolatalı olanlar dimi? içinde hem badem hemde çikolata oluyor..

3 kilonun üstü olsaydı dayanamıyorum Hakim bey alın diyecektim:2::2::2:
Doktorumun adı hakim
Ama dayanmak zorundayım biliyorum ağlaya sızlaya dayanacam 19 kasımda diğer kontrolüm iki hafta sonra yani

canım çok sevindim maşallah tontişe...

canım iyi yapmışsın bir ara bime geliyordu o fırçadan nereden aldın çok iyi oluyor. kapanıyor küçülüyor...

malesef şu karışmalar yüzünden çok sıkıntılar oluyor...

canım ben çok çekingenim. kayınvalide yaşlı 78 yaşında. görümcelere de demem bilirle. annem de büyük oğlumla ilgileniyor iyi oldu böyle...

Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi

Doğum yapanları okudum. Onun dışında herkes iyi değil mi? Yeni bir gelişme, kötü bir durum, belirlenmiş bir tarih vs.vs. var mı?

gözün aydın canım. bitmiş temizlik. ben dün gittim. 21 ya da 24 kasım. haftaya çarşamba belli olur daha netleşir...

istanbul canım benim 14 kasım çarşamba 10. 30

plesantanın 9 ay ömrü varmış zaten yavrusu benimki normal kiminin erkenden yaşlanıyo o iyi değil sonuçta ondan beslanip onla yaşam sürdürüyo bebk

Allah Allah daha neler duyacaz,kız en gencimiz sensin,plesantan neden yaşlanmış ki şaka bi yana umarım sorunsuz atlatırsın canım son aylarını,tabi biz de..

canım öyle olunca ne oluyormuş peki
ya benim doktor neden söylemiyor bana bunları

canım sorun yok diye dememiştir...

canım geçmiş olsun ben de grrip oldum . tahlil de iyi çıkar inşallah...

ymd işlerini bitirmişsin tatlım,gözünaydın,yan gel yat şimdi bakalım

biz soba aldık bu sene,soba yakıyoruz,odun sobası,ayyy nasıl özlemişim,bi de dışı camlı,ateşi göre göre ısınıyoruz,şömine misali,değmeyin eşimle keyfimize

3 kilonun üstü olsaydı dayanamıyorum Hakim bey alın diyecektim:2::2::2:
Doktorumun adı hakim
Ama dayanmak zorundayım biliyorum ağlaya sızlaya dayanacam 19 kasımda diğer kontrolüm iki hafta sonra yani

çok hoş tesadüf olmuş hakim bey...

Allah Allah daha neler duyacaz,kız en gencimiz sensin,plesantan neden yaşlanmış ki şaka bi yana umarım sorunsuz atlatırsın canım son aylarını,tabi biz de..

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün plasenta yaşlanınca bebeği erken alıyorlar diye biliyorum ben ama zamanı az kaldığı için belki ömrü yeter çok komik oluyormuş bunu böyle anlatmak. Kusura bakmayın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…