doğuran olmadığı kesin ama kontrole gidenler var bakalmı ne haberler getirecekleeeer
artık heran beklioruz doğumları ya bu günleridemi görecektik allaha şükür
günaydın kızlar...
uykulu ve yağmurlu bir sabahtan günaydııınnnn....:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
doğuran olmadığı kesin ama kontrole gidenler var bakalmı ne haberler getirecekleeeer
artık heran beklioruz doğumları ya bu günleridemi görecektik allaha şükür
Canım son günler yaklaştıkça zaman geçmez diyorlardı cidden doğruymuş yaa. Eskiden ayda bir kontrole gidiyorduk. Şimdi 15 günde bir oldu. Ama bana o 15 gün bile bir aydan daha uzun geliyor. Öyle bir heyecan var ki yemin ederim geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. Şu Kasım ayı bi bitse artık :)
Yavruş nasılsın kontrole gitmiştin ne dedi doktor?
Geçmişi okuyamadım çok uzun
Yavruş nasılsın kontrole gitmiştin ne dedi doktor?
Geçmişi okuyamadım çok uzun
Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptımdaha doğrusu yapıyorum.
canım oğlunun adı bellimi belliyse listeye eklim
Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?
Selam kızlaaarrrr
Dünyaya geri döndüm artık.
Uzun bi süre Jüpiter'de temizlik yapıyordum. Nihayet bitti
Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi
çok tatlı olmuş ellerine sağlık tatlım ben daha şeker seçmem lazım yaaa bi ara onuda secip almam lazım
Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptımdaha doğrusu yapıyorum.
yavrusum gelmiiiiiişhoşgeldin tatlım,haberlerini aldım ve çok mutlu oldum,dualarım kabul oldu,normal doğum olacakmış büyük ihtimalle,yaşasın,çok sevindim canım benim,kızına da maaşallah,tosuncuk olmuş
sabah kan ve idrar tahlili için gittik eşimle,sonra geldim geçmişi okurken eşim kahvaltıyı hazırladı,hadi kahvaltı hazır diye diye bi hal oldugeçmiş yarım kaldı,anca bitirdim..uyumuyordum yani bugün ama yavrusum bildin,yemek yiyoduk kızımla az önce
biftek hayırlı olsun canım arabanız,memnun kalacağınızı düşünüyorum..
kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelin inşallah..
kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç
Ewet canım Melikşah olacak Allha izin verirse
kızlar bu arada plesentanız ne durumda doktrunuz bişey dedi mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?