2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

doğuran olmadığı kesin ama kontrole gidenler var bakalmı ne haberler getirecekleeeer
artık heran beklioruz doğumları ya bu günleridemi görecektik allaha şükür

Canım son günler yaklaştıkça zaman geçmez diyorlardı cidden doğruymuş yaa. Eskiden ayda bir kontrole gidiyorduk. Şimdi 15 günde bir oldu. Ama bana o 15 gün bile bir aydan daha uzun geliyor. Öyle bir heyecan var ki yemin ederim geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. Şu Kasım ayı bi bitse artık :)

İnternetimde bir sorun var sanırım yaa. Çok yavaş. Zar zor açılıyor sayfa.

aynen canım hiç zaman geçmiyor benimde aklımda iki soru hep düşünüyorum bebeğim sağlıklı mı doğum sırasında bir sıkıntı olurmu diye
inan kendimi hiç düşünmüyorum:18:
canım koca 8 ay geçtı ama kasımın bitmesine daha çooook var:18:

yavrusum gelmiiiiiiş hoşgeldin tatlım,haberlerini aldım ve çok mutlu oldum,dualarım kabul oldu,normal doğum olacakmış büyük ihtimalle,yaşasın,çok sevindim canım benim,kızına da maaşallah,tosuncuk olmuş

sabah kan ve idrar tahlili için gittik eşimle,sonra geldim geçmişi okurken eşim kahvaltıyı hazırladı,hadi kahvaltı hazır diye diye bi hal oldu geçmiş yarım kaldı,anca bitirdim..uyumuyordum yani bugün ama yavrusum bildin,yemek yiyoduk kızımla az önce

biftek hayırlı olsun canım arabanız,memnun kalacağınızı düşünüyorum..

kontrole gidenler hayırlı haberlerle gelin inşallah..

Yavruş nasılsın kontrole gitmiştin ne dedi doktor?
Geçmişi okuyamadım çok uzun

evet canım aynı gün sende gitmiştin ben okudum ama çok uzu olduğu için unuttum
bebeğim çok iyi teyzesi 3 kilo 87 gr olmuş başı aşşağıdaymı normal olabilir dedi doktor
yarında kendi doktoruma gitcem saat 10 da bakalım o ne diyecek
senden ne haber canım dediğim gibi hatırlayamıyorum

Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?

bizde merkezi sistem kömür yanıyor, ölüyorum resmen sıcaktan... hele geceleri kaç kere uyanıyorum sırtım su gibi olmuş, değiştiriorum üstümü ama 5 dk ya yine terliyorum... hormonlar... hormonlar....

Selam kızlaaarrrr
Dünyaya geri döndüm artık.
Uzun bi süre Jüpiter'de temizlik yapıyordum. Nihayet bitti

Temizlik de bitti, dün misafirlerim vardı o iş de bitti çok şükür yavruşum. Artık "devir kaseyi yat mode on"a ayarladım kendimi

hoşgeldin şekerr.... demek bitirdin temizliği devir kaseyi yat moduna geçtin.. bende istiyorum o moddan, ama benim kumanda da yok malesef, devlet 4 aralığa kadar çalış dedi bana

anladığım kadarıyla keyfin yerinde canım sonuçların ne zaman çıkacak?
evet canım duaların kabul oldu inşallah sorunsuz doğurmakta nasip olur doğum konusunda bu özel hastane işi birtürlü içime sinmediği için sanırım devlette yapcam doğumu malum normal doğum taraftarı bi doktorda bulamadım
teyzesiiiiii 3 kilo oldu inci hanım sen yine bize dua etmeye devam etde 4 olmasında doğurabileyim
bu arada afiyet olsun canım hastalığın geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…