2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah Allah daha neler duyacaz,kız en gencimiz sensin,plesantan neden yaşlanmış ki şaka bi yana umarım sorunsuz atlatırsın canım son aylarını,tabi biz de..

Doktorunuz ultrason incelemesi sonrasında bebeğinizin plasentasında kalsifikasyonlar gördüğünü söyleyebilir. Bu durum son 3 ayda normal kabul edilir. Öte yandan kalsifikasyon plasnetanın erken yaşlanma belirtilerinden biri olabilir. Kalsifikasyon ne kadar çoksa fonksiyon görebilen normal alan o kadar azalmış demektir. Bu durumda bebeğe giden kan ve oksijen miktarı azalmaktadır. Ancak korkmayın. Plasentanın rezervi yüksektir. Bebeğin tehlikeye girmesi için plasentanın büyük kısmının kalsifiye olması gerekir.

erken yaşlanma erken doğuma bile neden olurmuş kızlar

sağ ol bademim.

ben de duşa gireyim dün yorgundum giremedim. vajinal muayene sonrası hemen banyo yapıyorum... abdest alıyorum...

evet canım aynen dediğin gibi oluyomuş erken alınıyomuş doktorum sen doğurana kadar idare eder dedi

ayyy Allah korusun tatlım,inşallah olmaz öyle bişey hiçbirimize..Gerçi doğan ikizlerimiz ve Rüzgar'ın bebeki erken gelmesine rağmen sorunsuz yaşamaya devam ediyorlar,hele Rüzgar'ın bebeki hemen eve gelmiş ,bana çok moral oldu

iyi demişsin canım güldürdün yine beni
çok sevindim canım inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı doğurmak nasip eder belki bende bidahaki gittiğimde olurum o testlerden
iyi olmana sevindim canım ama iyleştim diye boşlama heeee
bende önce hasta olduğunu duyunca üzüldüm ama çok şükür iyleşmişsin
iki hafta sonra bidaha gitcem bakalım istermisin kız doğuruyon koş doğumhaneye desinler
3 kilonun üstü olsaydı dayanamıyorum Hakim bey alın diyecektim:2::2::2:
Doktorumun adı hakim
Ama dayanmak zorundayım biliyorum ağlaya sızlaya dayanacam 19 kasımda diğer kontrolüm iki hafta sonra yani
bende ne hakimi diyecektim öyle canım malesef dayanıcaz bende iki hafta sonra gitcem heralde bidahki kontrolüm olmaz yani doğururum seninde öyle olur canım merak etme az kalmış
plesantanın 9 ay ömrü varmış zaten yavrusu benimki normal kiminin erkenden yaşlanıyo o iyi değil sonuçta ondan beslanip onla yaşam sürdürüyo bebk
yaaa anlamıyorum benim gibi genç ve güzel bi kadının plesentası nasıl yaşlı olabilirki senin doktorun yanlış söylemiş:108::108::108:
canım çok sevindim maşallah tontişe...

sağol canım benim senin bebişte bekleyecekmiş sanırım çok sevindim şimdi tam hatırlamıyorum ama yazdıklarını okudum

Son düzenleme:

artık normal tatlım zaten 9 ay ömrü varmış:))))

bende ne hakimi diyecektim öyle canım malesef dayanıcaz bende iki hafta sonra gitcem heralde bidahki kontrolüm olmaz yani doğururum seninde öyle olur canım merak etme az kalmış

benimki geç doğacak öyle hissediyorum canım çünkü yerinden çok memnum kıpır kıpır 2 saniya dur Melikşah diyorum anlamıyor beni

ayy normalde çok süslü bu kadın tamam mı,tam bir kokoş,saçlar sapsarı,hani ben kokoşum diyorum ya,ben bunun yanında Kezban yenge kalırım o derece yani ama bugün makyajsız,saç-baş dağınık yakalandı ya bana,bi de dipleri gelmiş simsiyah,çok bozuldu normalde ben insanların görünüşüyle ilgilenmem ama aptal insanlara da tahammülüm yok,sokarım lafı ben de bugün saçlar fönlü,elbisemi giymişim,üstüne trençkotumu geçirmişim,ayağımda çizmelerim çok bakımlı kaldım bunun yanında yaa heheheh yaşasın kötülük

hayırlısı olsun yavrusum,sağlıkla doğur da gerisi önemli değil

Size ıyı sohbetler kızlar B'nde kaçgundur evdeyım çıkışım bıraz annişime gidiyıim onu alıp ordan avm gıdıyım biseyler bakayım kızıma :)))
Bnm eltımın 10 yasında oğlu var arıyor benı funda yenge derini öp bnm için diyor B'nde amcan gelince öpturcem söz diyorum olmaz sen elini öp karnına sür abisini hisseder diyor B'nde bu yöntemle kuzularınızı cok öpüyorum hadi eller görüşe kızlar

tabi canım hayırlısı.
hehehe şansa bak bencede çok bozulmuştur offf be sende az olmamışsın hee kıskandım bide beni görecektin hastaneye giderken babaanneme benzemiştim
bence onunki hava değilde kıkançlık tribiymiş baksana nasıl yakalanmış
sen bitanesin canım kim durabilir karşında

hahahah.. ilahi badem korktum kız senden :)))
bende bugün pek bi sefilim, yüzümde hiç makyaj yok, kaşlar uzamış.. dudaklar çatlamış...
ayyyy kendime sinir oldum.. neyse saçlarım fönlü en azından :))
hee bide ist.dan gelirken annemin kabarık montunu almıştım kendiminkiler olmuyo göbeğim kavuşmuyo diye..
üstümde yeşil devrimci montu hemde kocaman...

ıyykkk iyiki bugün seninle karşılaşmadım, Allah'ın sevdiği kuluymuşum

belkide o kadar hareketli olması sabırsızlığındandır annesi bence 38 .haftada geliyorum der

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır %88 'in içine girebiliriz diyorsun yani canım Allahtan hayırlısı
Kuzenimin geçenlerde kızı oldu 42. haftaya girecekti sancısı gelmedi doktor sezeyanla aldı artık beklemeyelim dedi:18:

ayyy canım ne tatlı sende o yakışıklıyı bizim yerimize öp.
görüşürüz canım

canım o durumlar nadir oluyor ama genelde 38 haftada doğuyor bebekler hatta erkekler bile 40 haftayı beklemeyebiliyor
dediğin gibi hayırlısı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…