2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eminim benzememişsindir babannene canım benim,sen çuval giysen yakışır ya havan kime anlamadım ki,ben ve eşim kocasını tebrik ettik hayırlı olsun bebek geliyormuş dedik,o da bizi tebrik etti,ama kadın da ses yok,deli gönül dedi ki çıkar çizmeni vur kafasına ukala,burnu büyük tiplere gıcığım var,uzak dursunlar benden iltifatın için teşekkür ederim canım benim,dünya güzeli olmadığım gibi kendimi de çok seviyorum,seviyorum uleeeyyyyyn

benim de oluyor arada,inşallah iyi haberlerle dönersin canım.

görüşürüz canım ayy bak sen delikanlıya bende öptüm oğluşumu bak şimdi

canım o durumlar nadir oluyor ama genelde 38 haftada doğuyor bebekler hatta erkekler bile 40 haftayı beklemeyebiliyor
dediğin gibi hayırlısı canım

Zaten benim dktr sezeyan yapıyormuş genelde aldığım duyumlara göre iki hafta sonra gittiğimde alalım sezeryanla diyecek gibi geliyor
Geçenlerde arkadaşlara gittikte doktorumuz aynı kontrole gitmişler sancısı varmış kızın yarım saate veririm kucağınıza demiş kandırmış arkadaşları onlarda tamam demiş heyecanla sezeryanı yapmış

inşallah hepiniz iyisinizdir kızlar,ben sıkıldım okula gitmekten,gençlerle uğraşmaktan,oğlum sus demekten.Haftaya yazılı yapacağım,iyice gıcık olacağım.Kağıtları oku oku bitmez artık.2 hafta daha nasıl gideceğim bilmem.

korkma tatlım,sevdiğim insanlara canım feda,aptal ve ukala tiplere gıcığım sadece sevdiğim insan isterse çuvalla gezsin, bana çok şık,çok sevimli gelir,anlattın ya hani mont falan çok sevimli göbekli bir kadın geldi gözümün önüne

Bende dershanede çalışıyordum canım rehber öğretmeniyim baktım olacak gibi değil hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdım çalışma saatide uzun bıraktım artık yeter dedim
Sen ne zaman ayrılıyorsun doğum iznine daha çok mu???

sağol canım gerçeği söyledim sen hem güzel hem sempatiksin
nice güzeller var ama buz gibidir insanı duruşuyla iter kendinden o kadında öyle soğukmuş anladığım kadarıyla
yani dediğin gibi karşındakide senin gibi insan yani havan kime ,aslında o tiplerde aşağlık kompleksi olduğu için böyle davranıyorlar
karşılarına kendilerinden daha iyisi çıktığında kabul etmek yerine o kişiyi aşağılayarak egolarını tatmin etmek isterler halbuki alçak gönüllü olsalar daha çok dikkat çeker ve daha çok insan kazanırlar ,aman canım boşver sen vermişsin dersini o anlamıştır
valla bademcim sen olmasan kim güldürecek beni bukadar bilmem allahta seni güldürsün

bak bakalım benziyo mu gözünün önüne gelene :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

heheheh sağol tatlım benim hem de nasıl anladı

ne mutlu bana güldürüyorum seni,sen hep gül emi yavrusum

ah şu doktorlar bende bu yüzden devlete kaldım seni lehine düşünen bi doktor bulmak çok zor
bende sırf bu yüzden şaşırıp kaldım ne yapacağımı

allah kolaylık versin canım ne denirki işin zor

aman gökçecim kız çok şirinsin üzerindeki çok güzelmiş
sadece resmi değilsin onun dışında fena değil yani günlük

saol canım, ama bademin trench kot, çizme falan onları duyunca kötü hissettim kendimi
neyse ben pek kokoş değilim napalımmm

benimde olmuyo gerçi montumu daha çıkarmadım bazanın altından ama deri montum var onun önü kapanmıyo biçıtçıt kapatabiliyorum sadece:))))

oyyyy benzemez mi ya maaşallah tatlım sana,çok güzel görünüyorsun ha bu arada parkaya da bayıldım,çok severim hem o modeli,hem de rengi

aman gökçecim kız çok şirinsin üzerindeki çok güzelmiş
sadece resmi değilsin onun dışında fena değil yani günlük

anne kreasyonundan bir mont :))))
benimkiler olmuyo artık napim :))))
derse falan girmiyorum ya yawruşum, spor takılıyorum şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…