2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçen gün fön çekmeye üşendim,saçlarımı iki yandan bağladım,bir anda Küçük Ayşegül'e dönüşüverdim ayy bi görseniz eşim işten geldi, nasıl seviyo yanaklarımı,çocuk gibi olmuşsun ne tatlı diye diye foto da çekmiştim de nereye koydum acaba,dur bi bakim de gülün azıcık

35 bitecek bu hafta canım,2 haftam var daha.Ama herkesin dr'u ayarlıyormuş,sezaryen tarihine göre raporu yazıyormuş,büyük gösteriyormuş.Ben de öyle desem mi dr'uma bilemedim,haftaya son olurdu ne güzel.

bak bakalım benziyo mu gözünün önüne gelene :)))

ne şeker görünüyorsun canım,maşallah

allah kolaylık versin canım ne denirki işin zor

teşekkür ederim canım

hehehe koysana görelim ben bugünki halinide merak etmiştim aslında

Kızlar aranızda bakıcı tutacak olan var mı? Ne zaman başlatmayı planlıyorsunuz doğumdan hemen sonra mı, yoksa 15 gün 1 ay sonra falan mı?
Ben karar veremedim. Asıl sorunum kayınvalidemin onu çağırmamış olmamıza rağmen bize 15 dakika mesafedeki evini kapatıp uzun bir süre bizde kalmaya karar vermiş olması. Ne eşim ne de ben onun bizde kalmasını istiyoruz, 3-5 gün neyse de onun planları daha uzun. Çok zor bir kadın, herşeyi çok iyi biliyor ve insanlara karışmayı seviyor. Ayrıca çok alıngan ufacık birşey söylesen pireyi deve yapar, hatta söylemediklerini de katar üstüne de küser. Geçen sene kayınpederimi kaybettik, ondan önce de hastaydı adamcağız zaten. Sonra da anneanne vefat etti, iyice boşlukta kaldı. Şimdi o boşluğu torunla doldurmaya niyetli gibi gözüküyor. Önce bizde kalacakmış, sonraki dönemlerde biz bebeği ona bırakacakmışız onda kalacakmış arada bir, o yüzden onun da park yatak alması lazımmış, sonra onu alır tatile de gidermiş. Hiç bize sorduğu yok.
Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bu arada annem de burada, aynı yerde oturuyoruz yani yalnız da değilim.
Biz bakıcıyı 1 ay sonra başlatalım diyorduk, ama kayınvalidem bizde kalmaya niyetlenince acaba daha erken başlatsam kayınvalidem de evine daha erken döner mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

kızlar yaa benim saçlarım çok berbat haldeler şekilde veremiyorum off bi doğum yapsamda kestirip şekillendirsem yaa sabah eşim gülüyo şu saça bak ne kötü oldular diye

benimde olmuyo gerçi montumu daha çıkarmadım bazanın altından ama deri montum var onun önü kapanmıyo biçıtçıt kapatabiliyorum sadece:))))

senide bi çıt kapalı görelim hadi :))) bugünleri de mi görecektik deriz

görelim evet :)))

ne şeker görünüyorsun canım,maşallah

saol canım

anne kreasyonundan bir mont :))))
benimkiler olmuyo artık napim :))))
derse falan girmiyorum ya yawruşum, spor takılıyorum şimdilik...

oh ne güzel canım ya insana bu haliyle sıkıntı geliyor gerçekten şöyle sere ,serpe yayılası geliyor
bende evde öyleyim hala üzerimde mavi eşofmanım var

kızlar yaa benim saçlarım çok berbat haldeler şekilde veremiyorum off bi doğum yapsamda kestirip şekillendirsem yaa sabah eşim gülüyo şu saça bak ne kötü oldular diye

Ben kestirdim valla. Kışa ve doğuma hazırlık. Enseme çıktı saçlar asimetrik küt kestirdim, bayağı uzamıştı. Doktor amca izin verince boyattım da o kadar çok beyazım vardı ki.

canım gerçeği söylemek gerekirse zor bir durum hem sizin için hem onun için
yanlızlık zor gerçekten o kadıncağızada üzüldüm ama sende haklısın valla bu konuda yorum yapmak çok zor

15 dk'lık yerde oturuyor ve sizde mi kalacak yani,ne saçma ya.Hiç sevmem başkasına yük olmayı seven insanları.Gel,gör,git.Niye o kadar erken bakıcı düşünüyorsun canım.Zaten yasal olarak 2 ay hakkın var.Hiç rapor almasan bile çalışmazsın ki.

seastirem kuaföre niye gitmiyorsun ki? Git kestir,şekil verdir.Moralin de yerine gelir.Umarım saç kesilirse ömrü kısalır gibi hurafelere inanmıyorsundur.Allah bilir ne kadar yaşayacağını.Zaten şişko olduk bari saç baş düzgün olsun.

Ben kestirdim valla. Kışa ve doğuma hazırlık. Enseme çıktı saçlar asimetrik küt kestirdim, bayağı uzamıştı. Doktor amca izin verince boyattım da o kadar çok beyazım vardı ki.

ben bukadar zaman bekledim biraz daha beklemeyi düşünüyorum doğumdan sonra artık bende kısaltcam zaten uzun saç sevmiyorum

anne kreasyonundan bir mont :))))
benimkiler olmuyo artık napim :))))
derse falan girmiyorum ya yawruşum, spor takılıyorum şimdilik...

neyseki ben mont filan giymeden doğum yapacam inşallah daha bugün yağmaya başladı yağmur ve hava soğuk değil

benim eşimde sözde uçlarından alacaktı ama bu ara demem bişey bi görsen rapunzel gibi oldum ya hatta çekeyimde gör

çok zormuş gerçekten... evi yakınsa niye sizde kalacak ki, konuşmanız gerek evet.. yoksa daha çok yanlış anlamalar olur...
ben bakıcıyı doğum iznim bitmeye yakın tutucam inşallah ...

badem maşallah sana,ne hoşsun.Çoraplarla kazağı bile uydurmuşsun ya,ne diyim,süslü anne

maşallllllllah kız çok şekersin yaaa eşin haklıymış sevmekte baksana çok şirin olmuşsun bide yeşil ,yeşil
inan geçen günkü halinden daha çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…