2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaa canım aslında inamıyorum ama ne bilim annem yengem felanda kestirme dediler bide bu zamana kadar durdum biraz daha dişimi sıkayım diyorum

badem çok tatlısın
kız göbüşünü gören erkek olacak der çok sivri

Benim kendi işim şimdi bile evde oturup iş yapıyorum, bazı işleri devrettim arkadaşlara ama bazı şeyleri de kendim yapmak zorundayım. Doğumdan sonra da yine her fırsatta işleri takip etmem gerek, hatta arada bir ofise gidip gelmem bile gerekebilir. Devlet ne yazık ki Bağkur'lu olanlara sen doğum yaptın oturabilirsin demiyor normal çalışanlar gibi, ne bir para veriyor ne de primini ödemeyebilirsin ben sana bakarım yine de diyor. Neyse zaten ailemle çalışıyorum sorun değil işler yürüyor ama onların anlamadığı finans, dış ticaret vs. bir sürü işi kimseye devredemiyorum. o yüzden 1 ay sonra falan başlatayım dedim, birbirimize alışmış oluruz arada bir işe gitmek zorunda kalırsam gözüm arkada kalmaz diye düşündüm.

tatlım çok güzelmi üstündeki çok şık görünüyorsun gerçekten maşalllah sanada
ya kızlar en dağınık ve çirkin olan benim heralde

zor bir durum canım ya,1 ay çok erken.Keşke imkanın olsa da biraz daha gitmesen işe.

yaa canım aslında inamıyorum ama ne bilim annem yengem felanda kestirme dediler bide bu zamana kadar durdum biraz daha dişimi sıkayım diyorum

Ömrüm boyunca bütün batıl inançlardan uzak durdum, bana saçma geliyor, hatta merdiven gördüysem altından falan geçerim yani o derece. O yüzden bence takılma, bebişin annesini güzel bakımlı görsün.

miskokulum,fd001,dünürüm,yavrusum sağolun tontişler pek uyumluyumdur,huyum batsın

seastirem sen de az tatlı değilsin hani çıtır anne

fd001 canım,doktorum da şüphelendi zaten son kontrolümde,cinsiyette tereddüt etti,şakacı tonton nolcak

tatlım çok güzelmi üstündeki çok şık görünüyorsun gerçekten maşalllah sanada
ya kızlar en dağınık ve çirkin olan benim heralde

ben varken bakımsızlıkta sana laf düşmez canım,hiç beceremem süslenmeyi

zor bir durum canım ya,1 ay çok erken.Keşke imkanın olsa da biraz daha gitmesen işe.

Keşke. Bakalım belki eve daha sağlam bir sistem kurup evden her şeyi halletmeye çalışacağım ama zor olacak kesinlikle. Çünkü normalde bebişten arta kalan vakitleri uyuyarak geçirmeyi isterim gibi geliyor ya bakalım yaşayıp göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…