2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende gittim türkan hanıma hiç memnun kalmamıştım başı çok kalabalıktı neyseki gün almışsın hayırlısı diyelim
maşallah kızınına canım

gözünaydın canım demek seninde günün belli oldu allah kavuştursun canım çok sevindim
maşallah kız ne kadar büyümüş fıstığın benimkide 3 kilo 87gr olmuş canım bir sorunda yok çok şükür
eşim laptopu yanında götürdüğü için yazamadım

ya kızlar çok şükür sizler varsınız ya
iki gün bir uzadıki sormayın valla çatlıcaktım sıkıntıdan çok özledim sizi gerçekten
allah vınn ıma zeval vermesin

bizde seni özledik canım merak ettik belki inanmıyacaksın ama gece bile aklıma geldin doğummu yaptı bu kız dedim

bende gittim türkan hanıma hiç memnun kalmamıştım başı çok kalabalıktı neyseki gün almışsın hayırlısı diyelim
maşallah kızınına canım

saol cnm gerçekten çok kalabalık gittim kadın birini doğurttu geldi sonra muyenelere devam etti sonra birini daha doğurttu geldi muyanelere devam çok bekledim ama benmki bide ilk muyene ya kan idrar tahlili nst istedi ondan uzun sürdü hayırlısı olsun

ay sen 19 kasımda randevu için beklerken ben doğum yapıyor olacağım inşallah

senin prenses de büyümüş maşllh ona
sorma canım son ay çok hızlı büyüyolar dah 4 gün önce 2800 gr dı düşün ne hız maşllhh bebiklerimize

bizde seni özledik canım merak ettik belki inanmıyacaksın ama gece bile aklıma geldin doğummu yaptı bu kız dedim

sağolun canlarım hepinizin yazdıklarını tek tek okudum iyiki varsınız
bende tahmin ettim canım şimdi kızlar doğurdum sanacak dedim ama haber veremedim ama bundan sonra öyle bir sorun olmaz çünkü seastireye sürekli kullandığım numarayı verdim

hoşgeldin şekerr.... demek bitirdin temizliği devir kaseyi yat moduna geçtin.. bende istiyorum o moddan, ama benim kumanda da yok malesef, devlet 4 aralığa kadar çalış dedi bana

Of nasıl 4 Aralık ya. Zaten 12 Aralık'ta doğum yapacaksın. Allah bu durumda olanların gerçekten yardımcısı olsun. O tarihte karnının içinde bir limon taşımıyorsun sonuçta. En az 3 kilo insan taşıyorsun. Çok insafsız bir yaklaşım. Hayret bir şey.

ay sen 19 kasımda randevu için beklerken ben doğum yapıyor olacağım inşallah
aaaa evet yaaa çok heyecanlı dimi gününün önceden belli olması
hadi ya o kadar farkettimi maşallah

ya bana 2800 gr az gelmşti.4 günde yüklendim fındık ceviz yoğurt ve muza:)))

kızlar bide normal doğum yapan biri ile konuştm kız doğumdan çıkalı 5 saat oluoo.dioki kesinlikle acıya dayanbiliosan normal doğur dedi 10 dk da çıkmış bebeği maşllh

gözün aydın canım. bitmiş temizlik. ben dün gittim. 21 ya da 24 kasım. haftaya çarşamba belli olur daha netleşir...

Bu senin kuzucuğuna kocaman bir maşallah canım yaa. Yok erken gelecekti, yok şuydu buydu derken en az sorunsuz insanlar kadar normal bir tarihte yapacaksın doğumunu. Hiç de öyle aman aman erken olmayacak. Çok mutluyum senin adına inan. Bütün korkuların yersiz çıktı çok şükür.

maşallah canım,tontiş kız olacak ne şirin

allahım allahım bizede öyle kolay doğum nasip et inşallah
sen neden sezaryen olacaktın canım

Son düzenleme:

Sağol canım benim, bitti çok şükür. Bi de oğlumun odasına şu halı ve perde meselesini halledersem artık oturup doğurmayı bekleyeceğim

Sobanızı güle güle kullanın. Normal soba gibisi yok yaa. Doğalgaz asla o kadar ısıtmıyor.

normal doğum tarihime tam 3 hafta kalaya çalışabiliyorsun ya.. bende sonrasında daha çok zaman ayırmak için son zaman kadar çalışıcam.. artık bi gün gelir, bi gün gelmem okula.. halimi görüyolar zaten.. gerçi hiç de zorlanıyor görünmüyorum sanırım kimse 8 aylık hamile demez bana, biraz oflayıp puflıyım bari :)))

maşallah canım,tontiş kız olacak ne şirin
olsunlar tontiş tontiş canım öpelim onları miss gibi
allahım allahım bizede öyle kolay doğum nasip et inşallah
sen neden sezaryen olacaktın canım
ya ben normal doğumadan çok korkuyorum yakınlarımdan dolayı anlatmayayım cesaretinizi kırmayayım:)))kötü anılarım var da

İSTNBUL34 neden 4 aralık a kadar yaa şok oldummm neden öyle

Al benden de o kadar.
Evdeyim. Üstüme olan eşofmanlarımın üst kısmını göbeğim kaldırıyor, göbek açıkta kalıyor. Kimi eşofmanların beli sıkıyor. Eşimin bir eşofman altını giydim o da habire üstümden düşüyor. Boyu uzun, beli bol. Tipim tam evlere şenlik

İSTNBUL34 neden 4 aralık a kadar yaa şok oldummm neden öyle

canım normal doğum tarihim 25 aralık, 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz ya, öyle rapor aldım.. ama sezeryan isteyince 12 aralıkta olacak inşallah, 2 hafta da ordan izin kaybedicem gerçi, doğuma kadar kalan 3 haftanın ilk günü doğursan kalan 3 haftayı sonraya eklemiyorlarmış.. toplamda 4 hafta zarardayım ((

canım allah kolaylık versin 9. ay öyle diil ama eğilirken kalkarken bile önündeki ağırlık canını acıtıo
bende çok hareketliym ama hareketlerim kıstlandı 9 .ayda az yürüsem şeyime bişeyler batıo baskı oluoo
çok yorma ozaman kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…