ortodoğuda doç dr türkan c.yılmaza gittim
26 kasım sezeryan günü aldım canım
19 kasım randvu günüm türkan hanımı çok övdüler
ayrıca aaa kızım 3150 g olmuş az önce geldim dr. dan
kızlar geçmişi okuymadm..yavruş senin dr. sonuçların nasıl canım mrk ettm baya bii:)))
kızlar geçmişi okuymadm..yavruş senin dr. sonuçların nasıl canım mrk ettm baya bii:)))
ya kızlar çok şükür sizler varsınız ya
iki gün bir uzadıki sormayın valla çatlıcaktım sıkıntıdan çok özledim sizi gerçekten
allah vınn ıma zeval vermesin
bende gittim türkan hanıma hiç memnun kalmamıştım başı çok kalabalıktı neyseki gün almışsın hayırlısı diyelim
maşallah kızınına canım
gözünaydın canım demek seninde günün belli oldu allah kavuştursun canım çok sevindim
maşallah kız ne kadar büyümüş fıstığınbenimkide 3 kilo 87gr olmuş canım bir sorunda yok çok şükür
eşim laptopu yanında götürdüğü için yazamadım
bizde seni özledik canım merak ettik belki inanmıyacaksın ama gece bile aklıma geldin doğummu yaptı bu kız dedim
senin prenses de büyümüş maşllh ona
sorma canım son ay çok hızlı büyüyolar dah 4 gün önce 2800 gr dı düşün ne hız maşllhh bebiklerimize
Eki Görüntüle 548055 Eki Görüntüle 548056 Eki Görüntüle 548057
şekerlerim nasıl olmuş kızlar. Ben yaptımdaha doğrusu yapıyorum.
hoşgeldin şekerr.... demek bitirdin temizliği devir kaseyi yat moduna geçtin.. bende istiyorum o moddan, ama benim kumanda da yok malesef, devlet 4 aralığa kadar çalış dedi bana
aaaa evet yaaa çok heyecanlı dimi gününün önceden belli olmasıay sen 19 kasımda randevu için beklerken ben doğum yapıyor olacağım inşallah
hadi ya o kadar farkettimi maşallah
gözün aydın canım. bitmiş temizlik. ben dün gittim. 21 ya da 24 kasım. haftaya çarşamba belli olur daha netleşir...
aaaa evet yaaa çok heyecanlı dimi gününün önceden belli olması
ya bana 2800 gr az gelmşti.4 günde yüklendim fındık ceviz yoğurt ve muza:)))
kızlar bide normal doğum yapan biri ile konuştm kız doğumdan çıkalı 5 saat oluoo.dioki kesinlikle acıya dayanbiliosan normal doğur dedi 10 dk da çıkmış bebeği maşllh
ymd işlerini bitirmişsin tatlım,gözünaydın,yan gel yat şimdi bakalım
biz soba aldık bu sene,soba yakıyoruz,odun sobası,ayyy nasıl özlemişim,bi de dışı camlı,ateşi göre göre ısınıyoruz,şömine misali,değmeyin eşimle keyfimize
Of nasıl 4 Aralık ya. Zaten 12 Aralık'ta doğum yapacaksın. Allah bu durumda olanların gerçekten yardımcısı olsun. O tarihte karnının içinde bir limon taşımıyorsun sonuçta. En az 3 kilo insan taşıyorsun. Çok insafsız bir yaklaşım. Hayret bir şey.
olsunlar tontiş tontiş canım öpelim onları miss gibimaşallah canım,tontiş kız olacak ne şirin
ya ben normal doğumadan çok korkuyorum yakınlarımdan dolayı anlatmayayım cesaretinizi kırmayayım:)))kötü anılarım var daallahım allahım bizede öyle kolay doğum nasip et inşallah
sen neden sezaryen olacaktın canım
hahahah.. ilahi badem korktum kız senden :)))
bende bugün pek bi sefilim, yüzümde hiç makyaj yok, kaşlar uzamış.. dudaklar çatlamış...
ayyyy kendime sinir oldum.. neyse saçlarım fönlü en azından :))
hee bide ist.dan gelirken annemin kabarık montunu almıştım kendiminkiler olmuyo göbeğim kavuşmuyo diye..
üstümde yeşil devrimci montu hemde kocaman...
ıyykkk iyiki bugün seninle karşılaşmadım, Allah'ın sevdiği kuluymuşum
İSTNBUL34 neden 4 aralık a kadar yaa şok oldummm neden öyle
normal doğum tarihime tam 3 hafta kalaya çalışabiliyorsun ya.. bende sonrasında daha çok zaman ayırmak için son zaman kadar çalışıcam.. artık bi gün gelir, bi gün gelmem okula.. halimi görüyolar zaten.. gerçi hiç de zorlanıyor görünmüyorum sanırım kimse 8 aylık hamile demez bana, biraz oflayıp puflıyım bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?