çok saol dünürüm o senin güzelliği pek şık olduğum söylenemez:))
Şimdi istanbuldayım. 4 sene kaldım urfada sırrında da oturdum karaköprüde de :) bu yaz belki yine gezmeye gelirim.[/QUOTE
öğretmen olduğum için yazın urfada olmuyorum.ama okullar kapanmadan gelirsen görüşmek isterim bebişlerimizle ne güzel olur.
ben varken bakımsızlıkta sana laf düşmez canım,hiç beceremem süslenmeyi
miskokulum,fd001,dünürüm,yavrusum sağolun tontişlerpek uyumluyumdur,huyum batsın
seastirem sen de az tatlı değilsin hani çıtır anne
fd001 canım,doktorum da şüphelendi zaten son kontrolümde,cinsiyette tereddüt etti,şakacı tonton nolcak
kotun hamile kotu dimi? yoksa hala eski kotların oluyor mu..? yok artık derim haa eski kotum dersen :18::18::18::18::18::18::18:
merak ettim şimdi benden pasaklısı nasıl oluyor diye
Yaa kızlar sizin göbekler nasıl o kadar küçük hala yaaaa, ne güzel.
Benimki kocaman, basket topundan bile daha büyük sanki. Bazen bittiği yeri kestiremiyorum, geçen buzdolabına çarptım, arada bir masaya çarpıyorum.
Yaa kızlar sizin göbekler nasıl o kadar küçük hala yaaaa, ne güzel.
Benimki kocaman, basket topundan bile daha büyük sanki. Bazen bittiği yeri kestiremiyorum, geçen buzdolabına çarptım, arada bir masaya çarpıyorum.
hhahahh... çok güldüm ikinizin de yazdıklarınıza... aman çarpma kız bişey olacak :)))))
canım 20 kasımnigar canım sağ ol. senin ne zaman randevu?
en son kontrole gittiğimde kendisi söyledi artık doğum iznine ayıralım diye bende beklemiyordum açıkcası iyi de oldu valla35 bitecek bu hafta canım,2 haftam var daha.Ama herkesin dr'u ayarlıyormuş,sezaryen tarihine göre raporu yazıyormuş,büyük gösteriyormuş.Ben de öyle desem mi dr'uma bilemedim,haftaya son olurdu ne güzel.
ne şeker görünüyorsun canım,maşallah
teşekkür ederim canım
burcucum ne denirki böyle durumda işiniz zor gerçekten bakıcıyı işe başlamadan 1 ay önce almayı düşünüyorumKızlar aranızda bakıcı tutacak olan var mı? Ne zaman başlatmayı planlıyorsunuz doğumdan hemen sonra mı, yoksa 15 gün 1 ay sonra falan mı?
Ben karar veremedim. Asıl sorunum kayınvalidemin onu çağırmamış olmamıza rağmen bize 15 dakika mesafedeki evini kapatıp uzun bir süre bizde kalmaya karar vermiş olması. Ne eşim ne de ben onun bizde kalmasını istiyoruz, 3-5 gün neyse de onun planları daha uzun. Çok zor bir kadın, herşeyi çok iyi biliyor ve insanlara karışmayı seviyor. Ayrıca çok alıngan ufacık birşey söylesen pireyi deve yapar, hatta söylemediklerini de katar üstüne de küser. Geçen sene kayınpederimi kaybettik, ondan önce de hastaydı adamcağız zaten. Sonra da anneanne vefat etti, iyice boşlukta kaldı. Şimdi o boşluğu torunla doldurmaya niyetli gibi gözüküyor. Önce bizde kalacakmış, sonraki dönemlerde biz bebeği ona bırakacakmışız onda kalacakmış arada bir, o yüzden onun da park yatak alması lazımmış, sonra onu alır tatile de gidermiş. Hiç bize sorduğu yok.
Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bu arada annem de burada, aynı yerde oturuyoruz yani yalnız da değilim.
Biz bakıcıyı 1 ay sonra başlatalım diyorduk, ama kayınvalidem bizde kalmaya niyetlenince acaba daha erken başlatsam kayınvalidem de evine daha erken döner mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
bende aynıyım canım biraz daha duralım artık doğumdan sonra bakım yaptırırız değilmikızlar yaa benim saçlarım çok berbat haldeler şekilde veremiyorum off bi doğum yapsamda kestirip şekillendirsem yaa sabah eşim gülüyo şu saça bak ne kötü oldular diye
maşallah canım fıstık gibisin diğer kızları görmedimEki Görüntüle 548134
işte gökçecim buda ben:)))))
ecrin46 naptın canım doktor işini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?