sağol canım,nasıl da zor sorma hele de hamile iken bu ikinci ameliyatı ilkinde nasıl rahattım ama bu zor geçiyor,birde hastanedekiler canımı sıkıyor beni endişeye sokuyor her gören bir dönüp bakıyor sonra burda ne işin var diyor,hemşire de dahil,ama bende senin gibi düşündüm çalışan hamile hemşire ve doktorlar var Allah a emanet kalıyorum burda.
hoşbulduk canım anasına çekmeyeceği kesinleşti babası gibi tombiş olacakhoşgeldin canım maşallah kızına tonton olmuş fıstık
maşalah canım,bu topiğin bebekleri genelde tontiş olacak,daha 2 hafta dursun içerde canım,zamanı var
hoşbulduk canım anasına çekmeyeceği kesinleşti babası gibi tombiş olacak
sağol canım bende plasenta kireçlenmesi olduğu için bir an önce doğum olsun istiyo doktorum yoksa suni sancıyla doğum olacak
çok hoş canım hayırlı olsun bebişinin çiçeğiselam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
olurmu canım öyle özel değilmi orası neden giydirmiyorlar ki ilginç:44:eger kundak felan yapmıycaksanz bi tane daha bırakın bence alt üst takım ince olur malum havalar soguyo hastanedn cıkarken üşümesin bebek ben nolur nolmaz die2 takım koyacagım
kızlar bide benm dogum yapacagm hastane bebek dogduktan sona kıyafetlerini hemsireler giydirmiyoormus ölece beze sarıp kapıda bekleyene veriyolarmıs ben 5.5yıl önce oglumu dogurdugumda hemşireler temizleyip giydirp getirmişlerdi
canım çok şükür bi sorun yok meraklandırdım biraz kusura bakmayın. düşündüğün için sağolherkese iyi akşamlar, bugün forum açılmadı bende, sabahtan beri sinir oldum
geçmiş çok ama çok uzun....
yavruuuussss sonunda gelmişsin canım, iyi olduğuna çok sevindim :)
diğer anneler sizler de iyisinizdir inşallah, geçmişe bakmaya başlayayım...
canım ben knt kullanıyorum birde alışk değilim tlf girmeye hiç denemedim şimdiye kadarBende telimi netsiz bırakmyrum evde olmayınca teldn giryrm sonra birikio dünden beri annemdym yemekten sonra kocişle yallaaa eve :)
canım çok sağol çok şükür iyiyim sende iyisindir umarımiyi akşamlar kızlar;
şöyle bir geçmiş yapıyım dedim ama çok uzun geldi vazgeçtim:))) hepiniz iyisiniz diye düşünüyorum :))) yavrusum iyimiş çok meraklanmıştım rahatladım:))) biz iyiyiz çok şükür:))) bu arada
gökçecim randevum 10.11.2012 saat 14:40 da tatlım eklermisin benide listeye
oooo ben iyiymişim o zaman 110 santim senin maşallahın varteşekkürler cnm bizde iyiyiz
bu arada merak edip bende ölçtüm göbeğemi :)
123 cm :)
maşallah canım kilosu iyiymiş bebişinçok güzel olmuşlar ellerine sağlık... ben de anahtarlık buldum çok şeker ama daha gelmediler. şu tülden keseler varya onların içine 3 dört tane badem şekeriyle beraber koyup dağıtmayı planlıyorum
bu arada kızlar kızçem sırtını dönmüş hiç resim vermedi. ancak ense gösterdi. kulaklarını gördük bol bol
bir de 33 hafta 4 günlük 2338 gr
muhtemel doğum tarihi de 23 aralık oluyor yani
canım çok güzel olmuş eline sağlıkSelam kızlar!
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Eki Görüntüle 548471 Eki Görüntüle 548472 Eki Görüntüle 548473 Komuşuma götürdüm, her aile üyesi için kurabiye
olurmu canım çocuğun olduğu yere bişey sızacak olsaydı içinde olduğu suda sızardı bence mantıksız canımöyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
maşallah canımkızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
canım normal yani yoksa orası nasıl esneyipte bebek çıkacak değilmikızlar özel mevzulara girmişsiniz size birşey sormak istiyorum eşiniz bu son zamanlarda orasının yumuşaklığından yakındı mı hiç yani eskiden daha sıkı ve gerginken şimdilerde daha yumuşak çabuk genişleyen bir yaapıda mı .bizimki yumuşak orası diyor da acaba herkesin mi öyle:26:
Yarın da rüyanı anlatırsın artık :))))))
benim gibi desene forumun en çenesi düşük kızları sen bide benim heraldeburda çenem düşüyo zaten normalde konuşmayı seven biri değilimdir :)) ama burda maşallah yani susmuyorum gevezeyim sanırım
hiç sorma ya eşimde bana diyor hep aynı konu felan diye bende ne bekliyosun memleket meselesinimi konuşayım senle diyorumaynen canım yaaaa bende öyleyim hep oğlumla ilgili konuşmak istiyorum az konuşmaya başlayınca eşim sıkılıyo bende konuşamıyorum ama burda öyle değil hepimiz aynıyız ve konuşmak çok iyi geliyo
senin gittiğin yer iyiymiş canım zeynep kamilde 20 kişi yatıyordu nst odasındaslm kızlar...
devlet hastanesinde muayene olmak ne zormuş yawhuu....
kan idrar verdim başka bir yerde, ultrasona girdim başka bi yerde, sonra nts ye gönderdiler oda başka yerde en son sonuçları 2 de gel doktorla görüşürsün dediler..
nts odası çok komik, 4 yatak var 4 hamile kadın başlarında güp güp kalp atışları ve kağıtlar çıkıyo makineden :)))
ama kafama takıldı ben çıkarken hemşire doktorun öğle tatiline çıkmadıysa sonuçlarını hemen göster dedi.. endişelendim neden dedim.. yok bişey sen göster dedi..
sonra doktorun odasına gittim çıkmış doktor tabi öğle tatiline, ordaki hemşireye sordum bana nts odasından bunu dediler diye, bide o kalp atışı kağıdını verdim.. bişey mi var dedim.. kadın baktı yok bişey, ağrınız varmı dedi.. yookk dedim.. tamam 2 gibi gelin dedi...
ama nts odasında beklerken diğer hanımların kağıdına bakıyorum, onlarınki düzenli çizgiler var benimkilerde arada bir çizgiler sivriliyor, özellikle o hareket ettiğinde düğmeye bas dediler ya, o bastığım yerlerde sivri sivri çıkmış .. ne yani sancı mı bunlar...? nts kağıdını görenler böyle bişeye dikkat ettiniz mi kızlar...?
kasılma değilde öyle kuvvetli hareket ediyor ki, canımı acıtıyor resmen.. ayağını kolunu derime sürttüre sürttüre çekiyor bi yerlere...
inşallah bi sorun yoktur dediğiniz gibi..çıkıyorum ben birazdan... gelince haber ederim.. inşallah güzel haberlerle gelirim ...
slm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli
dün kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş3100 gr 49 cm
doktor karnıma bakıp baya büyümüşsünüz dedi odaya girer girmez
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi
bende kasık ağrılarım başladı arada da karnım sertleşiyo dedim çok iyi dedi
nst de hafif sancım vardı 20lerdeydi
artık her hafta kontrolüm var haftaya perşembe yine gidiyorum kızımı görmeye
bu dediklern bende de oluyor daha nst ye girmedim erken doğumdan korkuyorum her sabah uyandığımda yavrum birgün daha büyüdü diye şükrediyorum.
oy yerim o tontişi ben annesiiii. benim plesentamda yaşlanmaya başlamış doktorum öyle dedi :))
sağol canımhay maşallahbenim kız da babaya çekmiş bu topiğin de babaları genelde balık etli galiba
çok şükür değil mi :)
daha vakti var canım normal bu kasılmalar iyiye işaret bir de...
Kızlar benim gibi çatısı ağrıyan yok mu???
Yataktan doğrulamıyorum ağrıdan çok canım acıyor
özellikle genital bölgemin sol tarafı kırılacakmış gibi ağrıyor kemiği artık dayanamıyorum yaaaa
Bu gidişle normal doğumu bekleyemiycem:2:
ye teyzesi senin oğlan nasıl gittin dimi kontrole
benim 20 haftamdan beri kireçlenme vardı canım bak bu haftalara kadar geldik kızımla sende geliceksin allahın izniyle kanaman var mı hala
slm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli
dün kontrolümüz vardı
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi
oy yerim o tontişi ben annesiiii. benim plesentamda yaşlanmaya başlamış doktorum öyle dedi :))
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı soktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
dün kontrolümüz vardı
gittim canım kanamam yok şükürler olsun böbreğimde büyüme varmış ağrılarım ondanmış önlem amaçlı doktor erken gelmesin diye iğne verdi onu vurduruyorum.
doktorumda sen doğurana kadar idare eder bişey olmaz dedi zaten
Kızlar benim gibi çatısı ağrıyan yok mu???
Yataktan doğrulamıyorum ağrıdan çok canım acıyor
özellikle genital bölgemin sol tarafı kırılacakmış gibi ağrıyor kemiği artık dayanamıyorum yaaaa
Bu gidişle normal doğumu bekleyemiycem:2:
maşallahhhh benim tonton gelinime yaa bak annesini nasılda sevindirdi benim güzel kızım gözün aydın canım normal doğum yapabiliceksinnnnn
canım aynı durum bende geçen hafta vardı. felaket birşey ama endişe etme çatın esniyordur. gece resmen oturarak uyudum bir hafta. o na da uyku denirse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?