2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hic bisecik olmaz canim kendni uzme bosuna.benim 3 yasinda oglum pipisinden ameliyat oldu gecen ay 1 hafta kaldim yaninda,banada ayy bu halde ne isin var burda diyen cok oldu ama cocugumu birakip gelemiceme gore? Surekli yanindaydim gece gunduz hic bisede olmadi.dikkat et kendine yeter..

hoşgeldin canım maşallah kızına tonton olmuş fıstık
hoşbulduk canım anasına çekmeyeceği kesinleşti babası gibi tombiş olacak
maşalah canım,bu topiğin bebekleri genelde tontiş olacak,daha 2 hafta dursun içerde canım,zamanı var

sağol canım bende plasenta kireçlenmesi olduğu için bir an önce doğum olsun istiyo doktorum yoksa suni sancıyla doğum olacak

oy yerim o tontişi ben annesiiii. benim plesentamda yaşlanmaya başlamış doktorum öyle dedi :))

selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
çok hoş canım hayırlı olsun bebişinin çiçeği
olurmu canım öyle özel değilmi orası neden giydirmiyorlar ki ilginç:44:
canım çok şükür bi sorun yok meraklandırdım biraz kusura bakmayın. düşündüğün için sağol

Bende telimi netsiz bırakmyrum evde olmayınca teldn giryrm sonra birikio dünden beri annemdym yemekten sonra kocişle yallaaa eve :)
canım ben knt kullanıyorum birde alışk değilim tlf girmeye hiç denemedim şimdiye kadar
canım çok sağol çok şükür iyiyim sende iyisindir umarım

teşekkürler cnm bizde iyiyiz
bu arada merak edip bende ölçtüm göbeğemi :)
123 cm :)
oooo ben iyiymişim o zaman 110 santim senin maşallahın var
maşallah canım kilosu iyiymiş bebişin bakalım muhtemel tarihin o zamansa daha önce gelmesi lazım hayırlısı canım allah kavuştursun inşallah
canım çok güzel olmuş eline sağlık
öyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
olurmu canım çocuğun olduğu yere bişey sızacak olsaydı içinde olduğu suda sızardı bence mantıksız canım
maşallah canım dert etme hiç yoksa 3 kilo doğar bebeğin oda normal bence
hem normal doğum düşünüyorsan çok kilolu olması iyi değil doğduktan sonra çabuk toparlıyor bebişler
canım normal yani yoksa orası nasıl esneyipte bebek çıkacak değilmi
Yarın da rüyanı anlatırsın artık :))))))
alemsin valla
burda çenem düşüyo zaten normalde konuşmayı seven biri değilimdir :)) ama burda maşallah yani susmuyorum gevezeyim sanırım
benim gibi desene forumun en çenesi düşük kızları sen bide benim heralde
aynen canım yaaaa bende öyleyim hep oğlumla ilgili konuşmak istiyorum az konuşmaya başlayınca eşim sıkılıyo bende konuşamıyorum ama burda öyle değil hepimiz aynıyız ve konuşmak çok iyi geliyo
hiç sorma ya eşimde bana diyor hep aynı konu felan diye bende ne bekliyosun memleket meselesinimi konuşayım senle diyorum allahtan siz varsınız
senin gittiğin yer iyiymiş canım zeynep kamilde 20 kişi yatıyordu nst odasında

canım bende girdim bugün nst ye ama bişey çıkmadı üst taraftaki çizgi zaten kalp atışı alttada hafif eğrilikler oldu onada bişeyin yok dedi
orada yazıyor kalp atışı 130 ,160 arası inip çıkıyor diğer taraftada çift haneli rakam var sancıyıda o gösteriyor herlade benimki bi ara 18 e çıktı ama doktorum sorun yok dedi
bence sendede bişey yoktur canım olsa göndermezlerdi zaten inaşllah güzel haberlerle gelirsin bizide merakta bırakma canım

Kızlar benim gibi çatısı ağrıyan yok mu???
Yataktan doğrulamıyorum ağrıdan çok canım acıyor
özellikle genital bölgemin sol tarafı kırılacakmış gibi ağrıyor kemiği artık dayanamıyorum yaaaa
Bu gidişle normal doğumu bekleyemiycem:2:

hay maşallah benim kız da babaya çekmiş bu topiğin de babaları genelde balık etli galiba

bu dediklern bende de oluyor daha nst ye girmedim erken doğumdan korkuyorum her sabah uyandığımda yavrum birgün daha büyüdü diye şükrediyorum.

çok şükür değil mi :)
daha vakti var canım normal bu kasılmalar iyiye işaret bir de...

oy yerim o tontişi ben annesiiii. benim plesentamda yaşlanmaya başlamış doktorum öyle dedi :))

ye teyzesi senin oğlan nasıl gittin dimi kontrole
benim 20 haftamdan beri kireçlenme vardı canım bak bu haftalara kadar geldik kızımla sende geliceksin allahın izniyle kanaman var mı hala

hay maşallah benim kız da babaya çekmiş bu topiğin de babaları genelde balık etli galiba

çok şükür değil mi :)
daha vakti var canım normal bu kasılmalar iyiye işaret bir de...
sağol canım
benimki hem balık etli hem uzun boylu

canım aynı durum bende geçen hafta vardı. felaket birşey ama endişe etme çatın esniyordur. gece resmen oturarak uyudum bir hafta. o na da uyku denirse artık

teşekkür ederiz yavruş teyzesi... büyüyorlar maşallah. dediğin gibi artık aralığın 8 inden sonra beklemek lazım. neyse ki cicileri yıkandı benim eşyalar az çok hazır bir çantayı hazırlama işi kaldı

ye teyzesi senin oğlan nasıl gittin dimi kontrole
benim 20 haftamdan beri kireçlenme vardı canım bak bu haftalara kadar geldik kızımla sende geliceksin allahın izniyle kanaman var mı hala

gittim canım kanamam yok şükürler olsun böbreğimde büyüme varmış ağrılarım ondanmış önlem amaçlı doktor erken gelmesin diye iğne verdi onu vurduruyorum.
doktorumda sen doğurana kadar idare eder bişey olmaz dedi zaten

maşallah canım tombikine

kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında

Son düzenleme:

maşallahhhh benim tonton gelinime yaa bak annesini nasılda sevindirdi benim güzel kızım gözün aydın canım normal doğum yapabiliceksinnnnn

maşallah canım senin bebişin kilosu iyiymişbenim doktorda bugün 3 kilo olmadan doğmasın dedi bakalım 3 olabilecekmiyiz

ohh geçmiş canım kanaman çok sevindim
aman gelmesin erken daha biz varız sırada benim doğurmam lazım bi an önce yoksa sezeryan çok tırsıyorum :18:
benim doktorumda öyle demişti canım eğer iyice yaşlanırsa bebeği hemen alırız kafana takma sakın bunu demişti

bende de var canım o ağrılar ama doktor normal olduğunu söyledi,çatı kemikleri açılıyormuş,doğuma hazırlanıyormuş.

maşallahhhh benim tonton gelinime yaa bak annesini nasılda sevindirdi benim güzel kızım gözün aydın canım normal doğum yapabiliceksinnnnn

ayyy canım bitanem sorma nasıl sevindim anlatamam yaaa canım kızım inşallah bi sorunumuz olmazda doğururuz canııım baksana 10 yada 15 güne doğurman lazım dedi
bende heycandan doğurmasam iyidir
çok,çok,çok sağol dünüşüüüüm

canım aynı durum bende geçen hafta vardı. felaket birşey ama endişe etme çatın esniyordur. gece resmen oturarak uyudum bir hafta. o na da uyku denirse artık

Bende oturarak uyuyorum canım bu defa da belim kopacak gibi ağrıyor

Hiç gece olmasa diyorum en azından yürürken dolaşırken o kadar çok ağrımıyor:126:

canım maşallah allaha çok şükür seninde kanamn durmuş inşallah bundan sonra bir sorun olmazda hep böyle iyiye gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…