2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bilmiyorum ki, kağıdı orda bıraktım ama ben ağrı veya sancı kasılma bişey hissetmiyorum...

merhaba kızlar,

şöyle bi geçmişe göz atayım dedim ama nerdeyse 1,5 saatimi aldı, amma kaynatmışsınız gece

Hayir yalanci sancilar olucak tabiki panik olma.. Parametreleride onemli zaten agrilarin..o arada bebegin kalp atislarida onemli..ben problem olucagini zannetmiyorum..
Ptesi nst de bnde fazla sanci cikti:)37haftaligim dr onlem olark igne bile verdi hatta cikarken umarim bi sonraki nst den once gorusmeyiz dedi:) ki bunu soleyen doktor hemsire degil..ama bende hala tik yok..ee kasilmalar ayni duzeyde devam ediyo tabiki

canım çok geçmiş olsun.bebeğine bir zarar geleceğini sanmam.hamile olan doktorlar hemşireler sağlık personelleri sürekli ordalar.kendini çok yorma bi de hijyene zaten dikkat ediyorsundur zaten.hasta bakmak ne zordur bi de hamilesin.

geri vericez galiba , ama kargo parası bizden olucak heralde..
ben bu yüzden internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum şöyle gözümle görüp alacağım

canım maalesef devlet hastaneleri böyle her yerde sıra bekleme bende arada gidiyorum gideceğimede pişman olup geliyorum ben hiç nstye girmedim bilemiyorum inşallah kötü birşey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım hastalıklarla uğraşıyoruz sen nasılsın?

Canım darısı başımızaaaaa ben de o günü 4 gözle bekliyorum o günü , bizi merakta bırakma çok çok öpüyorum

izne ayrılma gıbısı yok artık zor geliyodu 4 gun cabuk geçsin inş. cn kızımla bizde senı çok öpüyoruz

hepinizin göğsünden birşeyler geliyor bende hiç tık yok bendemi anormallik var öyle sıkda tuvalete gitmiyorum ben galiba anormalim

ay o zaman senin benimkinden de düşük sancı şiddetin.

ben bayağı hissediyorum hem kasılma (karnım taş gibi oluyor) hem de sancı ( kasıklarımda ince bir hat halinde regly sancısı gibi)

kasılma değilde öyle kuvvetli hareket ediyor ki, canımı acıtıyor resmen.. ayağını kolunu derime sürttüre sürttüre çekiyor bi yerlere...
inşallah bi sorun yoktur dediğiniz gibi.. çıkıyorum ben birazdan... gelince haber ederim.. inşallah güzel haberlerle gelirim ...

bişey yoktur canım güzel haberlerle gel. benimde aynı anlattığın gibi oluyo

sağol canım,nasıl da zor sorma hele de hamile iken bu ikinci ameliyatı ilkinde nasıl rahattım ama bu zor geçiyor,birde hastanedekiler canımı sıkıyor beni endişeye sokuyor her gören bir dönüp bakıyor sonra burda ne işin var diyor,hemşire de dahil,ama bende senin gibi düşündüm çalışan hamile hemşire ve doktorlar var Allah a emanet kalıyorum burda.

3 4 kere nst gırmıs biri olarak ben duğmeye falan basmadım üstekı bebeğin kalp atışı oluyo 120 ile 160-170 kalp atışı normal artaki de kasılmalar sancı oda 50 den mı yuksek olunca sancı oluyo sanırım

slm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli

dün kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş 3100 gr 49 cm
doktor karnıma bakıp baya büyümüşsünüz dedi odaya girer girmez
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi
bende kasık ağrılarım başladı arada da karnım sertleşiyo dedim çok iyi dedi
nst de hafif sancım vardı 20lerdeydi
artık her hafta kontrolüm var haftaya perşembe yine gidiyorum kızımı görmeye

ay o zaman senin benimkinden de düşük sancı şiddetin.

ben bayağı hissediyorum hem kasılma (karnım taş gibi oluyor) hem de sancı ( kasıklarımda ince bir hat halinde regly sancısı gibi)

bu dediklern bende de oluyor daha nst ye girmedim erken doğumdan korkuyorum her sabah uyandığımda yavrum birgün daha büyüdü diye şükrediyorum.

slm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli

dün kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş 3100 gr 49 cm
doktor karnıma bakıp baya büyümüşsünüz dedi odaya girer girmez
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi
bende kasık ağrılarım başladı arada da karnım sertleşiyo dedim çok iyi dedi
nst de hafif sancım vardı 20lerdeydi
artık her hafta kontrolüm var haftaya perşembe yine gidiyorum kızımı görmeye

canım ben de bir kere girdim dediğin gibi hiç düğmeye falan basmadım ama devlet hastanesi ya alet biraz iptidai galiba :/

hoşgeldin canım maşallah kızına tonton olmuş fıstık

maşalah canım,bu topiğin bebekleri genelde tontiş olacak,daha 2 hafta dursun içerde canım,zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…