seastirecim canım bişey sorcam sana,gittiğin hastanede ultrason cihazı nasıl,yani normal renksiz usg mi yoksa 3 boyutlu gösteren renklilerden mi, ben hiç bi ultrasonda kızımın hiç bi tarafını seçemiyorum, ne yüzünü görüyorum net bi şekilde ne de başka bi tarafını,çok net göstermiyo kızımın yüzü dönük olsa da kontrolde hastanenin cihazları..
kızlar canım çok hurma istiyor yesem birşey olurmu korkuyorum
erken doğuma yol açıyor diye duydumda
ne kadar kilo aldın
tamam canım hemen yemeye gidiyorum
evet canım bikaç defa gördüm bende devlette farklı orada farklı çıkıyorbence yanılma payınıda ondan koyuyorlar canım cihaza göre değişiyor yada dr ölçümüne göre:44:gözün aydın tatlım ultrasyon ölçümlerı farklı sanırım devlet 3 kg falan demıstı demek kı farklılık gosteriyo
çok sağol canımÇok sevindim canım adına neye göre doğumun 10 15 güne başlaması gerektiğini söyledi?:126:
maşallah canım kızınabak kızın dönmüş inşallah normal doğum yaparsın canım
ben nst ye hiç ücret ödemiyorum siz niye ödüyosunuz yaa
senin doktor bişey demiyo galiba kilona benimki her seferinde azarlıyo yaaa 63.3 olmuşum çok kilo alıyosun diyoo
bilmiyorum canım ya düşünmüyorumda artık az kaldı zaten
bu gidişimde tahlillerle beraber 112 milyon ödedim bidahaki gitmemde muayene ücreti ödemicem enazından hani 10 gün içinde gidersem kontrol yerine geçiyor ya o yüzden
benim doktor bu gidişimde maşallah boyun iyi kaldırdı kiloyu hiç belli olmuyor dedi canım o bişey desede benim elimde değilki bu kadar kilo alacak bişey yemiyorum çünkü bence ödem bu
canım çok sağol evet bana çok moral verdiniz allah hepinizin gönlüne göre versinhoşgeldim mayacım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına tombik olmuş ya
yavrusum ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın bak ben diyorum sana normal doğuracaksın allahın izniyle
amin canım inşşş. benim oğlum 40,haftaya gelmeden doğmasın 41 de felan doğsa olur yanidua ediyorum canım Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşşş
çok sağol canımbilemiyorumki canım o konuda bişey söylemedi heralde normal doğması gereken zamanı dedi hani 38 haftada doğuyor ya bebekler
bende ödemicem canım hastaneye gider gitmez direk nstye sonra doktorun yanına gitcem tahlillerin nasıl çıktı benim kan değerim 10.2 çıktı biraz artmışbilmiyorum canım ya düşünmüyorumda artık az kaldı zaten
bu gidişimde tahlillerle beraber 112 milyon ödedim bidahaki gitmemde muayene ücreti ödemicem enazından hani 10 gün içinde gidersem kontrol yerine geçiyor ya o yüzden
benim doktor bu gidişimde maşallah boyun iyi kaldırdı kiloyu hiç belli olmuyor dedi canım o bişey desede benim elimde değilki bu kadar kilo alacak bişey yemiyorum çünkü bence ödem bu
yok canım renkli değil ben hiç renkli görmedim oğlumu siyah beyaz:)) türk filmlerindeki gibivala ben çok net anlıyorum doktordan önce neresi olduğunu söylüyorum:))) doktorum bana sen çok zayıfsın ve hiç yağın yok o yüzden şanslısın çok net görebiliyosun oğlunu diyo
O zaman benimkinede 15 20 gün var diyebilirim bir ihtimal biz babasıyla şafak sayıyoruz şafak 30 hakkarideyiz bugün
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu
selam kızlar biz geldiiiiik
seastire tayzesi sağol tatlım,cicilerimizi beğenmene sevindik
yavrusum,Mayacım maaşallah bebeklerinize,tosun olmuşlar yaaa
yavrusum normal doğuma çok çok çok sevindim tatlım,gözünaydın
mermaid,nigar geçmiş olsun tontişler,ben de hastayım,hiç halim yok,ama keyfim yerinde
biftek canım mavi olsa ne olacak tatlım yaa,kız bebekler mavi kullanamaz diye bir kural mı var,takma Allahaşkına yaa,ben gördüm mağazada sizin arabayı ve çok beğendim,kargo paranıza yazık diyorum sadece..
Hic bisecik olmaz canim kendni uzme bosuna.benim 3 yasinda oglum pipisinden ameliyat oldu gecen ay 1 hafta kaldim yaninda,banada ayy bu halde ne isin var burda diyen cok oldu ama cocugumu birakip gelemiceme gore? Surekli yanindaydim gece gunduz hic bisede olmadi.dikkat et kendine yeter..
selam kızlar biz geldiiiiik
seastire tayzesi sağol tatlım,cicilerimizi beğenmene sevindik
yavrusum,Mayacım maaşallah bebeklerinize,tosun olmuşlar yaaa
yavrusum normal doğuma çok çok çok sevindim tatlım,gözünaydın
mermaid,nigar geçmiş olsun tontişler,ben de hastayım,hiç halim yok,ama keyfim yerinde
biftek canım mavi olsa ne olacak tatlım yaa,kız bebekler mavi kullanamaz diye bir kural mı var,takma Allahaşkına yaa,ben gördüm mağazada sizin arabayı ve çok beğendim,kargo paranıza yazık diyorum sadece..
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu
Bende oturarak uyuyorum canım bu defa da belim kopacak gibi ağrıyor
Hiç gece olmasa diyorum en azından yürürken dolaşırken o kadar çok ağrımıyor:126:
kızlar canım çok hurma istiyor yesem birşey olurmu korkuyorum
sağol badem teyzesisen ne yaptın nasılsın bugün
hoş geldin canım
sağol canım sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine sık sık hasta olmaya başladın canım sen
iyi yapmışsın canım annen geldi mi hazırladın mı çantanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?