kızlar bu plasenta yaşlanması yada kireçlemesi nasıl anlaşılıyomuş,normal ultrason esnasında mı görüp söylüyo doktorlarınız.. :44::44:
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı soktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
bende de var canım o ağrılar ama doktor normal olduğunu söyledi,çatı kemikleri açılıyormuş,doğuma hazırlanıyormuş.
ayyy canım bitanem sorma nasıl sevindim anlatamam yaaa canım kızım inşallah bi sorunumuz olmazda doğururuz canııım baksana 10 yada 15 güne doğurman lazım dedi
bende heycandan doğurmasam iyidir
çok,çok,çok sağol dünüşüüüüm
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı soktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
ultrasonda anlaşılıyo canım zaten baktığında sen bile anlarsın plasentanın olduğu yer böyle nokta nokta beyazlar oluyo o kireçlenmeymişkızlar bu plasenta yaşlanması yada kireçlemesi nasıl anlaşılıyomuş,normal ultrason esnasında mı görüp söylüyo doktorlarınız.. :44::44:
canım ben hergün bi avuç ceviz yiyorum bide bi kase şekerli yoğurt ondan sonra kızım kilo almaya başladı önceden çok zayıftı sende ye canımmaşallah canım senin bebişin kilosu iyiymişbenim doktorda bugün 3 kilo olmadan doğmasın dedi bakalım 3 olabilecekmiyiz
hoşgeldim mayacım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına tombik olmuş yaslm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli
dün kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş3100 gr 49 cm
doktor karnıma bakıp baya büyümüşsünüz dedi odaya girer girmez
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi
bende kasık ağrılarım başladı arada da karnım sertleşiyo dedim çok iyi dedi
nst de hafif sancım vardı 20lerdeydi
artık her hafta kontrolüm var haftaya perşembe yine gidiyorum kızımı görmeye
evde olunca fark edilmiyor çalışırken cumayı iple çekiyoruz iyi tatiller şimdideniyiyim canım,sağol.Bugün cuma ya,psikolojim iyi,2 gün tatil,ne güzel
canım maşallahallaha çok şükür seninde kanamn durmuş inşallah bundan sonra bir sorun olmazda hep böyle iyiye gidersin
desene bizim orası biraz tuzlu olacak aman olsun feda olsun bebişime zaten az kaldımaşallah canım kızına,güzel haberlerle dönmüşsün
benim gittiğim hastane 34 hafta ve sonrasında nstye ücret almıyor,daha önceki haftalarda da 9 TL idi..
dur dünüşüm heyecan yapma 10-15 gün sonra doğur ozamana 3 kiloyuda geçmiş olur kızımız:))
demekki baya aşağıya indiki öyle dedi doktorun
canım ultrasonda görünüyo plasentada beyazlanma görülüyo o kireçlenmeymiş
çok saol canım benim inşşş bende şu çatı muayenesinden bi geçseydim doktorum norml kesin deseydi rahatlicam ama hayırlısı tabi
kızlar canım çok hurma istiyor yesem birşey olurmu korkuyorum
hoşgeldim mayacım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına tombik olmuş ya
evde olunca fark edilmiyor çalışırken cumayı iple çekiyoruz iyi tatiller şimdiden
yavrusum ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın bak ben diyorum sana normal doğuracaksın allahın izniyle
desene bizim orası biraz tuzlu olacak aman olsun feda olsun bebişime zaten az kaldısenin orası iyiymiş aslında sağlıkta ücretler ve kalite standart olmalı ama malesef bizim ülkemizde böyle bişey yok paran varsa yaşarsın yoksada sürünürsün
bilmiyorumki canım inşallah öyle olsunda 3 ü geçince doğuvarsin hemen benim kız
oraya gittiğimde bir erkek çocuğu yeni doğmuştu aman bi görsen ne şirindi dua ettim allahım bizede nasip et diye
bi kadında kız doğracakmış 42. haftaya girmiş hala doğumu başlamamış inşallah bizde öyle bişey olmaz canım
hep dua ediyorum ben hepimiz için sende unutma dua etmeyi
erken doğuma yol açıyor diye duydumdaBen bir haftadır yiyorum canım hurma:126::44:
ne kadar kilo aldınhoşbulduk canım sağol canım tombik olduk ana - kız
kız nolcak hurmadan ??
Normal hurma kolay doğum için çok faydalıdır,kırmızı elma gibi olan hurmanında aynı şekilde gebelikte faydası çoktur.dilediğin kdar yiyebilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?