2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım kızına,güzel haberlerle dönmüşsün

benim gittiğim hastane 34 hafta ve sonrasında nstye ücret almıyor,daha önceki haftalarda da 9 TL idi..

bende de var canım o ağrılar ama doktor normal olduğunu söyledi,çatı kemikleri açılıyormuş,doğuma hazırlanıyormuş.

ewet canım bana da doktor her hamilelikte olan şikayetler gayet olağan dedi ama dayanmak o kadar zor ki ya da canım mı çok tatlı acaba benim:126:

dur dünüşüm heyecan yapma 10-15 gün sonra doğur ozamana 3 kiloyuda geçmiş olur kızımız:))
demekki baya aşağıya indiki öyle dedi doktorun

gözün aydın tatlım ultrasyon ölçümlerı farklı sanırım devlet 3 kg falan demıstı demek kı farklılık gosteriyo

Çok sevindim canım adına neye göre doğumun 10 15 güne başlaması gerektiğini söyledi?:126:

maşallah canım kızına bak kızın dönmüş inşallah normal doğum yaparsın canım
ben nst ye hiç ücret ödemiyorum siz niye ödüyosunuz yaa
senin doktor bişey demiyo galiba kilona benimki her seferinde azarlıyo yaaa 63.3 olmuşum çok kilo alıyosun diyoo

kızlar bu plasenta yaşlanması yada kireçlemesi nasıl anlaşılıyomuş,normal ultrason esnasında mı görüp söylüyo doktorlarınız.. :44::44:
ultrasonda anlaşılıyo canım zaten baktığında sen bile anlarsın plasentanın olduğu yer böyle nokta nokta beyazlar oluyo o kireçlenmeymiş
maşallah canım senin bebişin kilosu iyiymişbenim doktorda bugün 3 kilo olmadan doğmasın dedi bakalım 3 olabilecekmiyiz
canım ben hergün bi avuç ceviz yiyorum bide bi kase şekerli yoğurt ondan sonra kızım kilo almaya başladı önceden çok zayıftı sende ye canım
geçer canım merak etme günde 20-30 gr alıyolar artık

hoşgeldim mayacım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına tombik olmuş ya

iyiyim canım,sağol.Bugün cuma ya,psikolojim iyi,2 gün tatil,ne güzel
evde olunca fark edilmiyor çalışırken cumayı iple çekiyoruz iyi tatiller şimdiden

yavrusum ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın bak ben diyorum sana normal doğuracaksın allahın izniyle

canım maşallah allaha çok şükür seninde kanamn durmuş inşallah bundan sonra bir sorun olmazda hep böyle iyiye gidersin

çok saol canım benim inşşş bende şu çatı muayenesinden bi geçseydim doktorum norml kesin deseydi rahatlicam ama hayırlısı tabi

maşallah canım kızına,güzel haberlerle dönmüşsün

benim gittiğim hastane 34 hafta ve sonrasında nstye ücret almıyor,daha önceki haftalarda da 9 TL idi..
desene bizim orası biraz tuzlu olacak aman olsun feda olsun bebişime zaten az kaldı senin orası iyiymiş aslında sağlıkta ücretler ve kalite standart olmalı ama malesef bizim ülkemizde böyle bişey yok paran varsa yaşarsın yoksada sürünürsün
dur dünüşüm heyecan yapma 10-15 gün sonra doğur ozamana 3 kiloyuda geçmiş olur kızımız:))
demekki baya aşağıya indiki öyle dedi doktorun

bilmiyorumki canım inşallah öyle olsunda 3 ü geçince doğuvarsin hemen benim kız
oraya gittiğimde bir erkek çocuğu yeni doğmuştu aman bi görsen ne şirindi dua ettim allahım bizede nasip et diye
bi kadında kız doğracakmış 42. haftaya girmiş hala doğumu başlamamış inşallah bizde öyle bişey olmaz canım
hep dua ediyorum ben hepimiz için sende unutma dua etmeyi

canım ultrasonda görünüyo plasentada beyazlanma görülüyo o kireçlenmeymiş

seastirecim canım bişey sorcam sana,gittiğin hastanede ultrason cihazı nasıl,yani normal renksiz usg mi yoksa 3 boyutlu gösteren renklilerden mi, ben hiç bi ultrasonda kızımın hiç bi tarafını seçemiyorum, ne yüzünü görüyorum net bi şekilde ne de başka bi tarafını,çok net göstermiyo kızımın yüzü dönük olsa da kontrolde hastanenin cihazları..

kızlar benim iğne yaptırmaya gitmem gerek kayınvalidemi aradım gelicek gidip yaptırıp gelicem ben görüşürüzz

çok saol canım benim inşşş bende şu çatı muayenesinden bi geçseydim doktorum norml kesin deseydi rahatlicam ama hayırlısı tabi

evet canım hayırlısı bende çok merak ediyorum doktorum ne diyecek acaba çatı muayenesinde diye
senin daha çok var canım merak etme inşallah bi sorunun çıkmaz

hoşbulduk canım sağol canım tombik olduk ana - kız

amin canım inşşş. benim oğlum 40,haftaya gelmeden doğmasın 41 de felan doğsa olur yanidua ediyorum canım Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşşş

Ben bir haftadır yiyorum canım hurma:126::44:
erken doğuma yol açıyor diye duydumda

hoşbulduk canım sağol canım tombik olduk ana - kız
ne kadar kilo aldın

kız nolcak hurmadan ??
Normal hurma kolay doğum için çok faydalıdır,kırmızı elma gibi olan hurmanında aynı şekilde gebelikte faydası çoktur.dilediğin kdar yiyebilirsin :))

tamam canım hemen yemeye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…