2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet çok fark oluyor çocuğun hareketleri bile azalıyor ben yorgunken,ama mecburum işte bakıcak kimse yok geceleri gelen var azma gündüz yanında kalmak zorundayım,hemşireler dahil herkes ne işin var diyor ama işte gelmezsemde aklım kalır,Allah a emanet yavrum.

yok ayol estağfirullah hepimiz ufunetimizi atıyoruz neticede.

bir de ben hep bebekle ilgili konuşmak istiyorum eşim sıkılıyor Allahtan burası var sizler varsınız

aynen canım yaaaa bende öyleyim hep oğlumla ilgili konuşmak istiyorum az konuşmaya başlayınca eşim sıkılıyo bende konuşamıyorum ama burda öyle değil hepimiz aynıyız ve konuşmak çok iyi geliyo

canm çokk geçmiş olsun sana da hayırlı cumalar. kendini çok yorma. ben evde olduğum halde akşamları sızıyorum resmen. dikkat et kendine.

bende kimseyi bulamıyorum çocuğumla ilgili konuşucak biriyle konuşucak olsam sıkılıyorlar hemen. genelde yorum yazmasamda sizinkileri okuyorum kendimce içimi döküyorum okuyup kendi kendime yorum yapıp.

slm kızlar...
devlet hastanesinde muayene olmak ne zormuş yawhuu....
kan idrar verdim başka bir yerde, ultrasona girdim başka bi yerde, sonra nts ye gönderdiler oda başka yerde en son sonuçları 2 de gel doktorla görüşürsün dediler..
nts odası çok komik, 4 yatak var 4 hamile kadın başlarında güp güp kalp atışları ve kağıtlar çıkıyo makineden :)))
ama kafama takıldı ben çıkarken hemşire doktorun öğle tatiline çıkmadıysa sonuçlarını hemen göster dedi.. endişelendim neden dedim.. yok bişey sen göster dedi..
sonra doktorun odasına gittim çıkmış doktor tabi öğle tatiline, ordaki hemşireye sordum bana nts odasından bunu dediler diye, bide o kalp atışı kağıdını verdim.. bişey mi var dedim.. kadın baktı yok bişey, ağrınız varmı dedi.. yookk dedim.. tamam 2 gibi gelin dedi...
ama nts odasında beklerken diğer hanımların kağıdına bakıyorum, onlarınki düzenli çizgiler var benimkilerde arada bir çizgiler sivriliyor, özellikle o hareket ettiğinde düğmeye bas dediler ya, o bastığım yerlerde sivri sivri çıkmış .. ne yani sancı mı bunlar...? nts kağıdını görenler böyle bişeye dikkat ettiniz mi kızlar...?

yoktur bişey endişe etme tatlım ben hiç bakmadım kağıda benimkini nst ye bağlayan hemşire kendi gidip doktora vermişti görmedim yani bide ben düğmeye felan basmadım

devlet hastaneleri maalesef böyle canım nst kağıdında altta ki bölüm senin sasncılarının olduğu kısım eger düzse sancın yoktur,ama eğriler çıkıyorsa sancın vasr demektir canım doktorun sana izah edicektir,

yoktur bişey endişe etme tatlım ben hiç bakmadım kağıda benimkini nst ye bağlayan hemşire kendi gidip doktora vermişti görmedim yani bide ben düğmeye felan basmadım

anaammm.. ozaman benim çıkmış sancı... ama niye kii...?
offf canım sıkıldı iyice....

anaammm.. ozaman benim çıkmış sancı... ama niye kii...?
offf canım sıkıldı iyice....

bende de çıkmıştı o sivri tepeler ama dr hiç bişe dememişti. salı gidicem yine bakalım.
bu arada kızlar kurabiye kalıbı için bunlar olur mu bu siteden ne seçicez ki :) kalıp olduğu için merdaneye gerek var mı? bu kalıp dediği şey bi tanecikse nolcak ki bi tane kalıptasn anlamadım ben bu işi.

Pastacılık Malzeme ve Ekipmanları

canım içinin rahat etmesi için orda gittiğin bi doktor vardı gidip ona gösterme imkanın varsa ona git

end,şe etme bu zamanlar ufak ufak olur zaten evham yapma doktoruna göster o sana söyler birşey varsa

zaten birazdan eşim gelir, tekrar gideriz hastaneye, eğer devletteki doktor içimi rahatlatmazsa polikliniktekine giderim evet..
2.200 olmuş, baş aşağı dönmüş doğum pozisyonuna girmiş dedi.. haftasından biraz önde, suyu, plesenntası iyi dedi ultrasonla bakan...
nasıl itityor şuan anlatamam, sağ boşluğumdan çıkacak sanki... çok hareket ettiği içinde o çizgiler çıkmış olabilir mi? çünkü ben orda yatarken küt diye vuruyo benim canım acıyor.. o sırada o çizgi yükseliyor...

merhaba kızlar

mermaid ve nigar50 geçmiş olsun kızlar

bsygn sana da geçmiş olsun canım,inşallah erken gelmez bebişin

istanbull o çizgiler kalp atım hızındaki artışlar olmalı,normaldir diye tahmin ediyorum

aynen canım yaaaa bende öyleyim hep oğlumla ilgili konuşmak istiyorum az konuşmaya başlayınca eşim sıkılıyo bende konuşamıyorum ama burda öyle değil hepimiz aynıyız ve konuşmak çok iyi geliyo

bende kimseyi bulamıyorum çocuğumla ilgili konuşucak biriyle konuşucak olsam sıkılıyorlar hemen. genelde yorum yazmasamda sizinkileri okuyorum kendimce içimi döküyorum okuyup kendi kendime yorum yapıp.

aynen çok iyi geliyor evde freelance tercüme yapıyorum.. elimde iş olunca çok yazamıyorum ama muhakkak okuyorum huzur buluyorum resmen

canım hadi atlatmışsın sanırım rapor için gitmek zorunda kaldın.

devlet böyle maalesef Allah düşürmesin. mecbur gidenlere de kolaylık versin.

ben de nts ye girdiğimde aynı sende ki gibi olmuştu. yani sancı çıkmıştı ama sancı çıkması çok önemli değil asıl önemli olan sancının şiddeti. benimkinde barem aralıkları 0-20 20-40- 40-60 diye gidiyordu.
sancım vardı ama 20 baremini geçmiyordu yine de serum verdiler çünkü bebiş sadece 30 haftalıktı. hala o şiddette sancılarım oluyor ama ben öyle koştur koştur yine nst ye gitmiyorum. aslında doktor hemen gel dedi ama bence onlar yalancı sancı. nitekim 33 artı 5 deyiz hala doğmadı

bir de ebe hemşire bize göre 20 baremi sıfır noktasıdır doktorun niye bu kadar endişe etti anlamadım demişti. daha sonra doktorum da 60 bareminin üzerinde olursa hemen ilaca başlamak gerekir dedi dün. ben de evet hala kasılmalarım sık ve düzenli ama o günkünden daha şiddetli değil dedim. tamam o zaman sıkıntı yok ama şiddetli hissedersen hemen gel nst den bakalım dedi.

ayyy yani demem o ki senin barem kaç? ona göre kara verelim

Canim bendede ayni durum oldu son nst de agrisiz kasilmalarin cogalmistir..

ama daha çok erken değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…