selam canim allah kolaylik versin bence kendini yorma hastanede bekleme cunku sahsen kendimden ornek vereyim disarda gecirdigim bir gun ile evde dinlenerek gecirdigim gun arasinda daglar kadar fark var disarda gecirdigim gun karnim tas gibi sert oluyo ve rahatsiz oluyorum sende kendi durumuna gore karar vermelisin
canım sen geldinya şimdi bol bol sohbet olur
burda çenem düşüyo zaten normalde konuşmayı seven biri değilimdir :)) ama burda maşallah yani susmuyorum gevezeyim sanırım
yok ayol estağfirullah hepimiz ufunetimizi atıyoruz neticede.
bir de ben hep bebekle ilgili konuşmak istiyorum eşim sıkılıyorAllahtan burası var sizler varsınız
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar,yorgunluktan ölüyorum,korkuyorum erken doğum yapıcam diye eşim ortopedi ameliyatı geçirdi,onun yanında kalıyorum sadece gündüzleri kalıyorum ama yine de yoruluyorum,çocuğuma bir zarar gelir mi acaba hastane de.
slm kızlar...
devlet hastanesinde muayene olmak ne zormuş yawhuu....
kan idrar verdim başka bir yerde, ultrasona girdim başka bi yerde, sonra nts ye gönderdiler oda başka yerde en son sonuçları 2 de gel doktorla görüşürsün dediler..
nts odası çok komik, 4 yatak var 4 hamile kadın başlarında güp güp kalp atışları ve kağıtlar çıkıyo makineden :)))
ama kafama takıldı ben çıkarken hemşire doktorun öğle tatiline çıkmadıysa sonuçlarını hemen göster dedi.. endişelendim neden dedim.. yok bişey sen göster dedi..
sonra doktorun odasına gittim çıkmış doktor tabi öğle tatiline, ordaki hemşireye sordum bana nts odasından bunu dediler diye, bide o kalp atışı kağıdını verdim.. bişey mi var dedim.. kadın baktı yok bişey, ağrınız varmı dedi.. yookk dedim.. tamam 2 gibi gelin dedi...
ama nts odasında beklerken diğer hanımların kağıdına bakıyorum, onlarınki düzenli çizgiler var benimkilerde arada bir çizgiler sivriliyor, özellikle o hareket ettiğinde düğmeye bas dediler ya, o bastığım yerlerde sivri sivri çıkmış .. ne yani sancı mı bunlar...? nts kağıdını görenler böyle bişeye dikkat ettiniz mi kızlar...?
yoktur bişey endişe etme tatlım ben hiç bakmadım kağıda benimkini nst ye bağlayan hemşire kendi gidip doktora vermişti görmedim yani bide ben düğmeye felan basmadım
devlet hastaneleri maalesef böyle canım nst kağıdında altta ki bölüm senin sasncılarının olduğu kısım eger düzse sancın yoktur,ama eğriler çıkıyorsa sancın vasr demektir canım doktorun sana izah edicektir,
anaammm.. ozaman benim çıkmış sancı... ama niye kii...?
offf canım sıkıldı iyice....
canım içinin rahat etmesi için orda gittiğin bi doktor vardı gidip ona gösterme imkanın varsa ona git
end,şe etme bu zamanlar ufak ufak olur zaten evham yapma doktoruna göster o sana söyler birşey varsa
Canim bendede ayni durum oldu son nst de agrisiz kasilmalarin cogalmistir..
aynen canım yaaaa bende öyleyim hep oğlumla ilgili konuşmak istiyorum az konuşmaya başlayınca eşim sıkılıyo bende konuşamıyorum ama burda öyle değil hepimiz aynıyız ve konuşmak çok iyi geliyo
bende kimseyi bulamıyorum çocuğumla ilgili konuşucak biriyle konuşucak olsam sıkılıyorlar hemen. genelde yorum yazmasamda sizinkileri okuyorum kendimce içimi döküyorum okuyup kendi kendime yorum yapıp.
slm kızlar...
devlet hastanesinde muayene olmak ne zormuş yawhuu....
kan idrar verdim başka bir yerde, ultrasona girdim başka bi yerde, sonra nts ye gönderdiler oda başka yerde en son sonuçları 2 de gel doktorla görüşürsün dediler..
nts odası çok komik, 4 yatak var 4 hamile kadın başlarında güp güp kalp atışları ve kağıtlar çıkıyo makineden :)))
ama kafama takıldı ben çıkarken hemşire doktorun öğle tatiline çıkmadıysa sonuçlarını hemen göster dedi.. endişelendim neden dedim.. yok bişey sen göster dedi..
sonra doktorun odasına gittim çıkmış doktor tabi öğle tatiline, ordaki hemşireye sordum bana nts odasından bunu dediler diye, bide o kalp atışı kağıdını verdim.. bişey mi var dedim.. kadın baktı yok bişey, ağrınız varmı dedi.. yookk dedim.. tamam 2 gibi gelin dedi...
ama nts odasında beklerken diğer hanımların kağıdına bakıyorum, onlarınki düzenli çizgiler var benimkilerde arada bir çizgiler sivriliyor, özellikle o hareket ettiğinde düğmeye bas dediler ya, o bastığım yerlerde sivri sivri çıkmış .. ne yani sancı mı bunlar...? nts kağıdını görenler böyle bişeye dikkat ettiniz mi kızlar...?
Canim bendede ayni durum oldu son nst de agrisiz kasilmalarin cogalmistir..
merhaba kızlar
mermaid ve nigar50 geçmiş olsun kızlar
bsygn sana da geçmiş olsun canım,inşallah erken gelmez bebişin
istanbull o çizgiler kalp atım hızındaki artışlar olmalı,normaldir diye tahmin ediyorum
ama daha çok erken değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?