5 günse bekleyebilir bence sıkma kendini oralarda
maaşallah tonton oğluşumabişey olmaz canım yaa,nerde rahat ediyosan oraya git bi şikayetin olmazsa tabi
Ben olsamsa gitmem sevmedigim yere beklerim 5 gun daha ama bence sen dayanamaz gidersin gibime geldi
maşllhh bebişine
sen bilirsin canım ama bana sorarsan git nst ye bağlan artık çok önemli ben her pazartesi gidiyorum nsty e ...sancı olur haberimiz olmaz o zaman iyi olmaz git canım git
Kizlar sorumu tekrarliyim
pardon canm ya sen daha 34 . haftadaymışın gitmesende olur :)devlete çile çekme orda yavruşun dediği gibi
36 .haftadan sonra sıklaşıoo ben karıştırdım
kızlar benim biraz işim var görüşürüz yine iyi akşamlar sizeeee
canım o grup ık baslarda bazı aksılıklerden dolayı durumunu gızlı yaptı ve kımseyı almıyorlar artık.onun kararınıda ben vermıyorum.benım yapabıleegım bırsey yok.bende onu soruyordumda kimse bana cevap vermedi ben gruba katilma istegi gonderdim 3 kez ama kabul edilmiyorum sanirim
Bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım
Cevabin icin sagol cnm bende bosu bosuna istek gonderip durmusum desene kötü hissettim kendimi. Oslun burasida yeter burdada guzel dostluklar guzel paylasimlar oluyorcanım o grup ık baslarda bazı aksılıklerden dolayı durumunu gızlı yaptı ve kımseyı almıyorlar artık.onun kararınıda ben vermıyorum.benım yapabıleegım bırsey yok.
git kendini özletmeden dönkızlar benim biraz işim var görüşürüz yine iyi akşamlar sizeeee
pimpiriklik yapma hemen dur:)) benim 2 gündür bel ağrım var takmıyorum bilebeni niye daha bu haftadan her hafta çağırıyo ki ozaman
kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun
kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde netH yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun
kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun
git kendini özletmeden dönbyee
pimpiriklik yapma hemen dur:)) benim 2 gündür bel ağrım var takmıyorum bile
ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
seastire nasılsın kuzucum? biz yine hasta oldukama mutluyuz
heheheh sağol tatlım dürttüğün içinyemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum
benimde yemeğim yok yaa kayınvalidem bize gelin dedi ama eşim gitmez(( iş zaten yapmıyorum sağolsun annem gelip yapıyo içim hiç rahat değil ama
ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
bide idrar yollarında azcık iltihap görmüş.. ilaç yazdı, bol su iç dedi...
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm(((
Canım sen de kendine iyi bak allah a emanet ol bebişinle güzel güzel dinlen bebeğine sağlıkla kavuş bize de arasıra uğrayıp kendinden haberdar etmeyi unutmaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?