2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

5 günse bekleyebilir bence sıkma kendini oralarda

maaşallah tonton oğluşuma bişey olmaz canım yaa,nerde rahat ediyosan oraya git bi şikayetin olmazsa tabi

Ben olsamsa gitmem sevmedigim yere beklerim 5 gun daha ama bence sen dayanamaz gidersin gibime geldi

maşllhh bebişine
sen bilirsin canım ama bana sorarsan git nst ye bağlan artık çok önemli ben her pazartesi gidiyorum nsty e ...sancı olur haberimiz olmaz o zaman iyi olmaz git canım git

evet ben genel durumuma bakayım o gün ona göre gidip gitmemeye karar veririm, gerçi bugünde bişey hissetmiyorum ama hiç gidesim yok hastaneye yine

zeynocum face de ki gruptan çıkmıştım ben, bi daha hiç bakmadım hala var mı haberim bile yok..

bende onu soruyordumda kimse bana cevap vermedi ben gruba katilma istegi gonderdim 3 kez ama kabul edilmiyorum sanirim
canım o grup ık baslarda bazı aksılıklerden dolayı durumunu gızlı yaptı ve kımseyı almıyorlar artık.onun kararınıda ben vermıyorum.benım yapabıleegım bırsey yok.

kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun

canım o grup ık baslarda bazı aksılıklerden dolayı durumunu gızlı yaptı ve kımseyı almıyorlar artık.onun kararınıda ben vermıyorum.benım yapabıleegım bırsey yok.
Cevabin icin sagol cnm bende bosu bosuna istek gonderip durmusum desene kötü hissettim kendimi. Oslun burasida yeter burdada guzel dostluklar guzel paylasimlar oluyor

kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun

Canım sen de kendine iyi bak allah a emanet ol bebişinle güzel güzel dinlen bebeğine sağlıkla kavuş bize de arasıra uğrayıp kendinden haberdar etmeyi unutmaaaaa...

kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde netH yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun

Sende benim gibi cepten paket alip girebilirsin cnm bendede inernet yok ama telefondan giriyorum iznin hayirli olsun cnm hadi gozun aydin.

inanma öyle şeylere canım,çok biliyormuş arkadaşın.Benim de ilk hamileliğimde hiç süt sızması olmamıştı ama bol sütüm vardı doğumdan sonra.

seastire nasılsın kuzucum? biz yine hasta olduk ama mutluyuz

geçmiş olsun canım

heheheh sağol tatlım dürttüğün için yemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum

benimde yemeğim yok yaa kayınvalidem bize gelin dedi ama eşim gitmez(( iş zaten yapmıyorum sağolsun annem gelip yapıyo içim hiç rahat değil ama

ne rahatsınız,ohh ya.Ben okuldan geliyorum,evi hergün süpürüyorum,2 güne bir siliyorum,artık kış geldi diye,yoksa hergündü.Yemek hazırlıyorum.Oğlumu gezdiriyorum hemen hergün.Ertesi gün öğlen babasıyla ona akşamdan yemek hazırlıyorum,çorba türü.Çünkü önceki günün yemeğinin aynısını oğlum yemiyor,küçük bey ağzının tadını bilir.Çok işim oluyor valla

bir şey olmamasına sevindim canım,bu dr bir beni nst'ye çağırmadı ya,zorla be bağlanayım diyeceğim randevuda

Bugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım

darısı bana,ohh ne güzel

Canım sen de kendine iyi bak allah a emanet ol bebişinle güzel güzel dinlen bebeğine sağlıkla kavuş bize de arasıra uğrayıp kendinden haberdar etmeyi unutmaaaaa...

sağol cn haberdar edelım yok ben catlarım kım doğurdu falan dıye eve net şart artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…