2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

5 günse bekleyebilir bence sıkma kendini oralarda

maaşallah tonton oğluşuma bişey olmaz canım yaa,nerde rahat ediyosan oraya git bi şikayetin olmazsa tabi

ya evet canım sorma bende bir ara çok şiddetlendi sancılar sonra uzandım şimdi de uzanıyorum ... umarım erkenden çıkıp gelmez kızım :)

ayy canım geçmiş olsun, dikkat et.. seninde ilk bebek mi? tecrübeli misin bu konuda? ben heralde hareketle kasılmayı karıştırıyorum şuara.. onu anladım bugünkü nts kağıdımdan...

bende bişey yapmadım daha bugun gün boyu yattım kalktım oturdum başka faliyet yapmadım:)) eşim gelince yemek soracak ama yapasım hiiç yookk yumurta kırsam yermiki

bende dün öyleydim canımi menemen yaptım çokda güzel oldu :)

Ben olsamsa gitmem sevmedigim yere beklerim 5 gun daha ama bence sen dayanamaz gidersin gibime geldi

maşllhh bebişine
sen bilirsin canım ama bana sorarsan git nst ye bağlan artık çok önemli ben her pazartesi gidiyorum nsty e ...sancı olur haberimiz olmaz o zaman iyi olmaz git canım git

pardon canm ya sen daha 34 . haftadaymışın gitmesende olur :)devlete çile çekme orda yavruşun dediği gibi
36 .haftadan sonra sıklaşıoo ben karıştırdım

kızlarr mrblr. facedekı grumuzdan toplmda 3 kısı dogurdu. heyecan doruktaa. hepsının haftası da 35-36-34 sıra bıze geldı artıkk

pardon canm ya sen daha 34 . haftadaymışın gitmesende olur :)devlete çile çekme orda yavruşun dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…