2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sonunda yakaladım ama birazdan eşim gelecek ve dışarı çıkacağız muhtemelen yarın hepten kaçıracağım yazılanları.
Umarım herles iyidir. Doktordan gelenlere hayırlı olsun. Arada çoğu mesajı atladım kusura bakmayın.

vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.

Beni 1 aydır gören herkes sizin doguma çok az kalmış diyor, 1 hafta 10 güne doğar diyip duruyorlar neyseki onların sözünü dinlemiyor benim akıllı oğlum.

abooww..
siz hepten saldım çayıra mevlam kayıra yapmışsınız yahu
iyi sizin adamlar dayanıyo helal olsun :)

Valla biz 4 tane kaybedince bizimki korkudan kaçıyor.

Artar merak etme, benimki 3 haftada 900 gram aldı.

Garmastanı bilmiyorum ama ben Lansinoh kullanıyorum, 32. haftadan itibaren sabah akşam sürüyorum. Hem doktor dedi hem de kremin sayfasında yazıyor son 2 ay kullanılması faydalı diye.

Bana herkes Medela önerdi, ben elektrikli olanından aldım.

yıka bence zanım olmazsa örtersin üstlerini, kurutması ütülemesi var. çantanı hazırla...:18:

biftek ve burcu doğum sonrası öğreniriz süt makinası görüşlerinizi...

kızlar dogum çantam hazır tek eksik benm terligim ve y.dogan bebe corabı yerine patik bıraktım şimdilik ama ..
ne olur ne olmaz diye vestiyere koyduk port bebe midir ne dir hani bebegi içine koyup tasıyorsun ya onun içine kalın battaniye kundak seklinde yapııp bıraktım bakalım şafak22

kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...

bebek eksik bir desene...

Slm kizlar hergun okuyorum ama ilk defa bi konuya cvp yaziyorum bende kismet olursa aralik 26 annesiyim ama gecen haftaki kontrolumde bebek donmemis buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor teyzemiz cok uzuldum ben normal cok istiyordum ama hayirlisi tabi kizim icin skintilarimiz cok plesenta sismesi var bide bebegim mankenlige aday 33 haftalik olmamiza ragmen 1900 grmiz ama. Saglikli olsunda onemli degil

sizin branş ne chnb

mesleğnz

slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....

adına sevindim catlak içinde gecmiş olsun catlıycaksa müsaitse ne yaparsan yap catlıyo canm

kızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)

Slm kızlar ben geldım))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı))

gözünaydın canım önemli olanda bu zaten sağlıklı olsun bebişin gerisi boşşş,,kilosuda gayet iyi maşlhh
benimde karnımın yan taraflrı çatladı az bişey çatlamaz sanıodum ama malesef çatladı8

ulturason tartımlarına pek güvenmemek gerek benm bebegim36+da2.700civarı ama benm dr. daha fazla dedi net ölçüm yapamadım dedi benm aablamn bebegi3.00kg cıkıyordu bebek dogdu4kg belki daha döner benmki de senn haftalarda döndü ama dogum kanalında deil sezaryen olursa da sıkma canını saglıklı dogsunlarda bende 2.bebegm sezaryen olcam

hayırlı olsun canımmm çok zevkli dimi bebişe bişeyler almak
ben kızıma bişeyler aldıkça mutlu olyrmmm

maşlhhh kuzuyaaaa
canım güzel haberle gelmşn

ben aldım hasta bezi orta boy çok iyi kalınlığı ve büyüklüğü bide bel bantlı olmasına dikkat edin kızlar ablamdan öneriler bunlar )

hayırlı olsun canımmm çok zevkli dimi bebişe bişeyler almak
ben kızıma bişeyler aldıkça mutlu olyrmmm

Evet tatlım ztn artık kendıme bısey bakamaz oldum ))su beşik işini bi halledemedim ıyı sallanıyor die bambam beşiklerden alayım dedim ama bi karar veremıyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…