vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.
abooww..
siz hepten saldım çayıra mevlam kayıra yapmışsınız yahu
iyi sizin adamlar dayanıyo helal olsun :)
kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?
Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
heheh yalnız olmadığıma sevindim :)) bende wc banyoyu yıkıyorum, toz alıyorum.. o bana bayaaa büyük bi temizlik gibi geliyor :))))
haftaya kadın çağırıcam, o bi güzel siler süpürür :))))
yarın oğluşumun kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum :) sizce erken mi tozlanır mı benim pasaklı evimde
kızlar dogum çantam hazır tek eksik benm terligim ve y.dogan bebe corabı yerine patik bıraktım şimdilik ama ..
ne olur ne olmaz diye vestiyere koyduk port bebe midir ne dir hani bebegi içine koyup tasıyorsun ya onun içine kalın battaniye kundak seklinde yapııp bıraktım bakalım şafak22
Ay canım sorma doğru . çok yavaş ilerliyor bu süreç bemim eşimin işi perşembe resmileşti. cuma eş durumu başvurusu son gündü zar zor başvurdum o gün. cuma akşamı tayinim oldu eş durumundan düşün bendeki stresi ve 5-6 haftalık hamileydim.(gerçi 25 haftalık kaybetmiştim o bebeğimi( )
slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....
slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....
Slm kizlar hergun okuyorum ama ilk defa bi konuya cvp yaziyorum bende kismet olursa aralik 26 annesiyim ama gecen haftaki kontrolumde bebek donmemis buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor teyzemiz cok uzuldum ben normal cok istiyordum ama hayirlisi tabi kizim icin skintilarimiz cok plesenta sismesi var bide bebegim mankenlige aday 33 haftalik olmamiza ragmen 1900 grmizama. Saglikli olsunda onemli degil
Slm kızlar ben geldım))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı))
kızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)
kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...
hayırlı olsun canımmm çok zevkli dimi bebişe bişeyler almak
ben kızıma bişeyler aldıkça mutlu olyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?