bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi
ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
bide idrar yollarında azcık iltihap görmüş.. ilaç yazdı, bol su iç dedi...
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm(((
bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi
ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm(((
önemli bi şey yok dedi..
hoşgeldin canım. çok şükür bak bişey yokmuş benim devlette gittiğim doktorda öyle yaptı 20 saniyede usg bakıp postaladı .
ah allahım düşürmesin canım inşallah sende orada doğurmak zorunda kalmazsın ki kalsan bile özel hastane var yokmu oraya gidersin
o da güzelmişbenimki genelde uykusunun arasında sarılır. onu da hatırlamaz ben yapmam öyle şeyler der
geçmiş olsun canım.. demek nts deki hemşirenin işgüzarlığıymış...
bişey çıkmayacağını biliyordum zaten canım,çok sevindimdevlet hastaneleri böyle işte maalesef inşallah istediğin yerde doğum yaparsın canım,çok geçmiş olsun..
evet tam düzelemeden yine hasta oluyorum,hep bu öpücük saatleri yüzünden
geçmiş olsun tatlım sana da,hepimiz mutlu olalım inşallah
gözün aydın şekerimmm kolay olur inşlhh norml doğumunkızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
benimde göğsüm büyümedi hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 ...ayrıca bendede süt sızmadı:))ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
hoşgeldin canım. çok şükür bak bişey yokmuş benim devlette gittiğim doktorda öyle yaptı 20 saniyede usg bakıp postaladı .
ah allahım düşürmesin canım inşallah sende orada doğurmak zorunda kalmazsın ki kalsan bile özel hastane var yokmu oraya gidersin
yawruşum malesef burda özel hastane yok, poliklinik var ama onlarda doğum yaptırmıyor. oyüzden gittim zaten en azından bi kaydım olsun devlet hastanesinde dedim.. olur da acil bi durum olursa gitmek zorunda kalırsam diye...
ne bileyim, başka kimseye bişey demedi hemşire bana diyince korktum hemen sabahtan beri moralim bozuk geziyorum, neyse şimdi daha iyiyim..
sen nasıl oldun..? ağrın çıkmış bi anda, demin okudum canım...?
saol canım, en az 1 ay daha dayanmam lazım buralarda((
nts kağıdını vermediler bana yoksa değerlere bakacaktım, ama sivri sivri çıkıntılar var yine şöyle baktım doktorun elindeyken... haftaya gitmek istemiyorum ya tekrardan((
gözün aydın şekerimmm kolay olur inşlhh norml doğumun
benimde göğsüm büyümedi hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 ...ayrıca bendede süt sızmadı:))
birinde bende devlete gitmiştimadam içeri 5 er 5 er alıo hamileleri 1 dk bakıo usg çocuk iyi diyo kafadan vitamin ksn hspı yazı hepsi 3 dk sürüodu
önemli bi şey yok dedi..
önemli bi şey yok dedi..
yawruşum malesef burda özel hastane yok, poliklinik var ama onlarda doğum yaptırmıyor. oyüzden gittim zaten en azından bi kaydım olsun devlet hastanesinde dedim.. olur da acil bi durum olursa gitmek zorunda kalırsam diye...
ne bileyim, başka kimseye bişey demedi hemşire bana diyince korktum hemen sabahtan beri moralim bozuk geziyorum, neyse şimdi daha iyiyim..
sen nasıl oldun..? ağrın çıkmış bi anda, demin okudum canım...?
saol canım, en az 1 ay daha dayanmam lazım buralarda((
nts kağıdını vermediler bana yoksa değerlere bakacaktım, ama sivri sivri çıkıntılar var yine şöyle baktım doktorun elindeyken... haftaya gitmek istemiyorum ya tekrardan((
Aksama yemek yok ama biseyler yapmakta lazim :)
Masallah sen hamaratsin canim biz daha yapmadikyemeklerimi koydum ocağa geldim kızlar..
:)) naparsın devlet hastanesi böle işte:))
gözün aydın canım herşeyin normal,,az az sancılar bizdede çıkıo çok normalmiş e bebişten haber yok mu annesi boyu kilosu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?