2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben geldim.. doktor toplamda 1 dk falan tahlil sonuçlarına baktı, bi kere falan yüzüme baktı sadece,
önemli bi şey yok dedi..
ayyy nasıl sinir oldum!! ben sabahtan beri orda bekliyorum adam 1 dk bakmıyor yaaa...
dedim nts deki hemşire hemen doktoruna göster diyince endişelendim.. yok öenmli bişey normal herşey dedi..
her hafta nts ye çağırdı, haftaya cuma yine gel dedi de.. ben gidermiyim bilmem!!!
bide idrar yollarında azcık iltihap görmüş.. ilaç yazdı, bol su iç dedi...
ıyyy... Allah'ım nolur burda doğum yapmak zorunda olmıyım noluurr... ist.a gidene kadar sabretsin bebeğimmm (((

bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi

aynen bizde saatlere vurmadık zaten gerekte olmuyor yapışık ikiz gibiyiz sanki üç yaşında çocuk sever gibi uğraşıp durur artık ben yeter derim

hoşgeldin canım. çok şükür bak bişey yokmuş benim devlette gittiğim doktorda öyle yaptı 20 saniyede usg bakıp postaladı .
ah allahım düşürmesin canım inşallah sende orada doğurmak zorunda kalmazsın ki kalsan bile özel hastane var yokmu oraya gidersin

bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi

o da güzelmiş benimki genelde uykusunun arasında sarılır. onu da hatırlamaz ben yapmam öyle şeyler der

geçmiş olsun canım.. demek nts deki hemşirenin işgüzarlığıymış...

bişey çıkmayacağını biliyordum zaten canım,çok sevindim devlet hastaneleri böyle işte maalesef inşallah istediğin yerde doğum yaparsın canım,çok geçmiş olsun..

yawruşum malesef burda özel hastane yok, poliklinik var ama onlarda doğum yaptırmıyor. oyüzden gittim zaten en azından bi kaydım olsun devlet hastanesinde dedim.. olur da acil bi durum olursa gitmek zorunda kalırsam diye...

o da güzelmiş benimki genelde uykusunun arasında sarılır. onu da hatırlamaz ben yapmam öyle şeyler der

geçmiş olsun canım.. demek nts deki hemşirenin işgüzarlığıymış...

ne bileyim, başka kimseye bişey demedi hemşire bana diyince korktum hemen sabahtan beri moralim bozuk geziyorum, neyse şimdi daha iyiyim..
sen nasıl oldun..? ağrın çıkmış bi anda, demin okudum canım...?

bişey çıkmayacağını biliyordum zaten canım,çok sevindim devlet hastaneleri böyle işte maalesef inşallah istediğin yerde doğum yaparsın canım,çok geçmiş olsun..

saol canım, en az 1 ay daha dayanmam lazım buralarda ((

nts kağıdını vermediler bana yoksa değerlere bakacaktım, ama sivri sivri çıkıntılar var yine şöyle baktım doktorun elindeyken... haftaya gitmek istemiyorum ya tekrardan ((

gözün aydın şekerimmm kolay olur inşlhh norml doğumun
benimde göğsüm büyümedi hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 ...ayrıca bendede süt sızmadı:))

birinde bende devlete gitmiştimadam içeri 5 er 5 er alıo hamileleri 1 dk bakıo usg çocuk iyi diyo kafadan vitamin ksn hspı yazı hepsi 3 dk sürüodu

anladım canım o kötü olmuş işte .
bence sen yinede gitmemezlik etme her ihtimale karşı hem enfeksiyonda çıkmış

sağol canım inşallah hepimiz için öyle olur

:)) naparsın devlet hastanesi böle işte:))
gözün aydın canım herşeyin normal,,az az sancılar bizdede çıkıo çok normalmiş e bebişten haber yok mu annesi boyu kilosu:)

Arkadaslar facedeki grubada giriyormusunuz ben cepten giriyorum kac kez gruba katilma istegi gonderdim kabul edilmiyor bi fikriniz varmidir acep

neyseki canım önemli bişey çıkmamış sevindim,gerçekten de doktorların şu tavırları insanın çok sinirini bozuyor,inş.zamanında gelsin cnm bebeğin..

iyi yapmışssın en azından dediğin gibi kaydın olsun hastanede benim adanada 10 hastanede kaydım var herhalde boş zamanımda hastane hastane geziormm hobi yaptım galiba kendime

ya evet canım sorma bende bir ara çok şiddetlendi sancılar sonra uzandım şimdi de uzanıyorum ... umarım erkenden çıkıp gelmez kızım :)

:)) naparsın devlet hastanesi böle işte:))
gözün aydın canım herşeyin normal,,az az sancılar bizdede çıkıo çok normalmiş e bebişten haber yok mu annesi boyu kilosu:)

walla canım çok zor ya.. beklemek ayrı sıkıntı, yanındaki diğer hamilelerle kıyaslıyorsun kendini sürekli.. çok stresli bir yer zaten,
bide doktorda bıkmış tabi... ilgilenmiyor ki çok... (

bebeğimiz 2290 olmuş, baş aşağı dönmüş.. normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi ultrasonla bakan doktor ( o ayrı bir kadındı bu arada)
plesentası, suyu falan iyiymiş çok şükür..

özel poliklinikteki doktor 3 hafta sonra gel nts ye bağlarız demişti, 21 kasıma denk geliyor..
devlet hastanesindeki de 16 kasım da gel nts ile bakalım dedi..
ben şimdi devlete gitmek istemiyorum yine, sizce bekliyim mi? 5 günden nolur dimi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…