Sende benim gibi cepten paket alip girebilirsin cnm bendede inernet yok ama telefondan giriyorum iznin hayirli olsun cnm hadi gozun aydin.
gözun aydın tatlım bende ayrılıyorum bugun
ayyy ne güzel hadi gözün aydın.. iyi dinlenmeler...
sen de dikkat et cnm kendine de bebişine de,arada gel de haber et kendinden
inanma öyle şeylere canım,çok biliyormuş arkadaşın.Benim de ilk hamileliğimde hiç süt sızması olmamıştı ama bol sütüm vardı doğumdan sonra.
geçmiş olsun canım
ne rahatsınız,ohh ya.Ben okuldan geliyorum,evi hergün süpürüyorum,2 güne bir siliyorum,artık kış geldi diye,yoksa hergündü.Yemek hazırlıyorum.Oğlumu gezdiriyorum hemen hergün.Ertesi gün öğlen babasıyla ona akşamdan yemek hazırlıyorum,çorba türü.Çünkü önceki günün yemeğinin aynısını oğlum yemiyor,küçük bey ağzının tadını bilir.Çok işim oluyor valla
bir şey olmamasına sevindim canım,bu dr bir beni nst'ye çağırmadı ya,zorla be bağlanayım diyeceğim randevuda
darısı bana,ohh ne güzel
kızlar benim biraz işim var görüşürüz yine iyi akşamlar sizeeee
beni niye daha bu haftadan her hafta çağırıyo ki ozaman
kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun
Kızlar ben kaçar , bugün çooook yoruldum eve gidip yatacağım
hepinizi çok öpüyorum
malumunuz ben de evde internet yok ama doğum iznine çıkınca bi çaresine bakacağımsizden ayrılamam
Allah a emanet olun byyyyye
ne hergün evi mi süpürüyosun.. 2 güne de siliyosun... aaa maşallah valla...
ben haftada bir.. hatta silme işini 2 haftaya çıkarıyorum bazen... pasaklı beeennnn(((
ne hergün evi mi süpürüyosun.. 2 güne de siliyosun... aaa maşallah valla...
ben haftada bir.. hatta silme işini 2 haftaya çıkarıyorum bazen... pasaklı beeennnn(((
hepinizi çok öpüyorum
malumunuz ben de evde internet yok ama doğum iznine çıkınca bi çaresine bakacağımsizden ayrılamam
edelim tatlım boş bırakmam buraları
hepinizi çok öpüyorum
Ben bayramdan beri hic silmedim evi :) sadece banyolari siliyorum onuda silmezsem faciaya davet olur sonra hic kalkamam altindan ama dogumdan once evi silmek niyetindeyim
bende de çıkmıştı o sivri tepeler ama dr hiç bişe dememişti. salı gidicem yine bakalım.
bu arada kızlar kurabiye kalıbı için bunlar olur mu bu siteden ne seçicez ki :) kalıp olduğu için merdaneye gerek var mı? bu kalıp dediği şey bi tanecikse nolcak ki bi tane kalıptasn anlamadım ben bu işi.
Pastacılık Malzeme ve Ekipmanları
Of yine mi sorun yaa. Nasıl kırık gönderiyorlar Allahaşkına. Ne şanssızlık yaşadın sen şu kargo konusunda. İnanır mısın ben şuana kadar aldığım şeylerin çok büyük bir kısmını internetten aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Seninki şanssızlık cidden. İnşallah bir an evvel değiştirirler.
Bence bekleyecek 2 haftasını. Ben o bebişten her şeyi bekliyorum :)) Daha fazla bekletseniz onu bile bekler bence :)) Bendeki değişiklik gece yatarken sağa sola dönerken daha önce hiç olmayan bir zorluk yaşıyorum. Karnımın alt kısmında bıçak saplanması gibi. Bazen ayağa kalktığımda da oluyor. Bir süre iki büklüm yürüyorum, sonra düzeliyor. Başka bir şey yok şükür.
Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?
Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.
Canım acaba ihtiyacmz olunca mı alsk bide o kremleri sürünce bebeğmzi her emzırmedn önce orayı temzlckmyz acaba
kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??
birde benm çevremdekiler epidurali hiç tavsiye etmiyoo bel agrısı cok yapıyormusss
ileriki dönemlerdeee
bana direkt uyu diyolar
ama bende bebeğimin o ilk anını görmeyi cok istiyorumm
ama suan bile yasadıgım bel agrılarııı yettii banaa artıkkk bilemiyorummm(
kararsız kaldımm
bende cok korkuyorum belden omitrilikten iğne yapılmasınaa ama nebileyim iştee
kız sadece uçları olsa gene iyi her yerinde çıktı resmen kahve lekeler
Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyosizdede var mi boyle bi durum..
ayy canım geçmiş olsun, dikkat et.. seninde ilk bebek mi? tecrübeli misin bu konuda? ben heralde hareketle kasılmayı karıştırıyorum şuara.. onu anladım bugünkü nts kağıdımdan...
Bir arkadaşın eşi rahatsızmış geçmiş olsun...
maya canım iyi olmana sevindim az kaldı şükür...
istanbul canım 10 gün önce ailenin yanına gitsen nasıl olur?
canım gitmeyi çok istiyorum da hala kadro ilanım çıkmadı, bilirsin bu süreçleri sizde çok sıkıntı yaşamışsınız.
yrd.doç. kadrom çıkacak, sonra yabancı dil sınavına giricem ondan sonra ist.a gitmeyi planladım.. ama ilan çıkamadıkça işim zora giriyor
bu pzt çıkacak dediler enson inş. çıkar.. dua ediyorum sürekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?