2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ne hergün evi mi süpürüyosun.. 2 güne de siliyosun... aaa maşallah valla...
ben haftada bir.. hatta silme işini 2 haftaya çıkarıyorum bazen... pasaklı beeennnn (((

Kızlar ben kaçar , bugün çooook yoruldum eve gidip yatacağım
hepinizi çok öpüyorum
malumunuz ben de evde internet yok ama doğum iznine çıkınca bi çaresine bakacağım sizden ayrılamam
Allah a emanet olun byyyyye

kızlar benim biraz işim var görüşürüz yine iyi akşamlar sizeeee

görüşürüz yavrusum,iyi bak kendine ve tonton kızına

beni niye daha bu haftadan her hafta çağırıyo ki ozaman

takma canım yaa,bişey olduğundan değildir,bazı doktorlar öyle işte,sen rahatsızlık hissedersen gidersin,stres yapma

kızlar bende bugun 18:30 itibarıyle ızne ayrılıyorum evde net yok ama gırmeye calışcam kendınıze ve bebişlere iyi bakım allaha emanet olun

gözünaydın canım,sen de iyi bak kendine ve bebekine

görüşürüz tatlım,iyi bak kendine ve bebekine

miskokulum sağol canım,hastayım ama keyfim yerinde çok şanslıyım evet,eşim sağolsun

ben haftada bir.. hatta silme işini 2 haftaya çıkarıyorum bazen... pasaklı beeennnn (((

Ben bayramdan beri hic silmedim evi :) sadece banyolari siliyorum onuda silmezsem faciaya davet olur sonra hic kalkamam altindan ama dogumdan once evi silmek niyetindeyim

annem hep kızar canının kıymetini bilmiyorsun diye ama napıyım,arkadaşlarım da hep az otur derler,doğru belki de ama kişilik işte.

iyi dinlenmeler canım

edelim tatlım boş bırakmam buraları

gözünaydın canım,iznin başlamış senin de

Sende allaha emanet ol canim iyi Dinlenmeler

Ben bayramdan beri hic silmedim evi :) sadece banyolari siliyorum onuda silmezsem faciaya davet olur sonra hic kalkamam altindan ama dogumdan once evi silmek niyetindeyim

heheh yalnız olmadığıma sevindim :)) bende wc banyoyu yıkıyorum, toz alıyorum.. o bana bayaaa büyük bi temizlik gibi geliyor :))))
haftaya kadın çağırıcam, o bi güzel siler süpürür :))))

yarın oğluşumun kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum :) sizce erken mi tozlanır mı benim pasaklı evimde

Canım ben o kalıptan almamıştım. metal kurabiye kalıpları var onlardan aldım. Özel bir merdanesi var şeker hamuru normal merdaneyle açılmaz demişlerdi ama ben açtım bişey olmadı. aldığım da yedek oldu. Şekilli açmak için merdaneler var ayrıca, düz ile açtıktam sonra üzerinden geçiyosun. İsim basmak için harfler var. Valla ben herşeyini almadım almaya kalksan okadar çok şey var ki. Ben çok hevesle başladım ama 4 tane kurabiye yapınca sıkıldım. Çook uzun sürüyo.
Bu tarz malzemelr almıştım...

canım az önce gelip aldılar yenisini gönderecekler...:)) Ay bende de oluyor çoğunlukla dönemiyorum

hastaneye sordum lansinoh ya da garmastan dedi bir de vajinal temizlik için sebamedin bir ürününü söylediler... arda beye sordum önceden kullanabilirsin dedi lansinohu...

Canım acaba ihtiyacmz olunca mı alsk bide o kremleri sürünce bebeğmzi her emzırmedn önce orayı temzlckmyz acaba

yok canım lansinohta gerek yok diyor.

benim 37 artı 4 ya da 38 de alınacak...

kız sadece uçları olsa gene iyi her yerinde çıktı resmen kahve lekeler

benim güğüs ucu çevresinde ben gibi oldu 3-4 taneler..

Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyo sizdede var mi boyle bi durum..

yok bende canım...

bu arada kızlar bebek emerken yalnızca ucunu değil o geniş kahverengi yeri yakalarsa emerken o zaman yara da pek olmuyor...

istanbul canım bugün hareketli geçmiş şükür sorun yokmuş...

badem geçmiş olsun canım.

yavrus canım çok sevindim alınmış gecelikler...

Bir arkadaşın eşi rahatsızmış geçmiş olsun...

maya canım iyi olmana sevindim az kaldı şükür...

istanbul canım 10 gün önce ailenin yanına gitsen nasıl olur?

ayy canım geçmiş olsun, dikkat et.. seninde ilk bebek mi? tecrübeli misin bu konuda? ben heralde hareketle kasılmayı karıştırıyorum şuara.. onu anladım bugünkü nts kağıdımdan...

benim de ilk canım... karıştırmamız çok normal tabii daha ilk yani ne ne değildir nerden bilicez.

off çok işim var

bu sayfayı kapatmazsam bitmeyecek.

hepinizi öpüyorum

izinleri başlayan arkadaşlar evde bol bol dinlenmeye çalışın... sonunda bu günleri de gördük çok şükür

selametle kalın

Bir arkadaşın eşi rahatsızmış geçmiş olsun...

maya canım iyi olmana sevindim az kaldı şükür...

istanbul canım 10 gün önce ailenin yanına gitsen nasıl olur?

canım gitmeyi çok istiyorum da hala kadro ilanım çıkmadı, bilirsin bu süreçleri sizde çok sıkıntı yaşamışsınız.
yrd.doç. kadrom çıkacak, sonra yabancı dil sınavına giricem ondan sonra ist.a gitmeyi planladım.. ama ilan çıkamadıkça işim zora giriyor
bu pzt çıkacak dediler enson inş. çıkar.. dua ediyorum sürekli...

Ay canım sorma doğru . çok yavaş ilerliyor bu süreç bemim eşimin işi perşembe resmileşti. cuma eş durumu başvurusu son gündü zar zor başvurdum o gün. cuma akşamı tayinim oldu eş durumundan düşün bendeki stresi ve 5-6 haftalık hamileydim.(gerçi 25 haftalık kaybetmiştim o bebeğimi( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…