2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Nuk damaklı emziği de mi bizim hastane istiyor???

Prima en iyi bez yaa. Nasıl alerji yapıyormuş.
Ben prima yenidoğan aldım.

ymd nasılsınız cnm,ne yapıyosunuz,bitti mi işlerin,ağırladın mı misafirlerini..

Canım benim iyiyim, sen nasılsın.
İşlerim bitti çok şükür, misafır meselesi de bitti.
Bugün oğlumun halısının siparişini de verdik. Perdeyi de seçtik. Halı önümüzdeki hafta Pazartesi-Salı gibi gelecek. Perde için de eski perdecim olduğu için adam ölçü almaya kendim geleyim haftaya dedi. Normalde tek pencere için öyle gelmiyorlarmış. Bakalım önümüzdeki hafta gelecek. Eksiklerim bitti gibi artık. Keyfim yerinde :)

Sen nasılsın, sağlığın nasıl? Her şey yolunda mı?

canım piyasa araştırıyorum kaça aldın mendili? o pedden ben de almam. şampuan da almam vajinal içinç ha aklıma geldi banyo için şampuan dedi. 3 gün kalcaz ya banyo da yaparız sanırım. lif demedi ama...

Evet canım minicik sen nerdn aldın eczacı beni kazıklamaya kalkmş demekki iyi ki almamışım 4.5 4.5 tur :)

canım eşim eczaneden aldı...

sağol canım sorma valla sabahtan beri fenalardayım, boğaz ağrısı, halsizlik, başımı kaldıramadım...

canım geçmiş olsun...

Canım kayınvaldm prima almış 2 numara yeni bebek yazıo 3ve 3 kilo her bebeğe alerji yapmıo 1 paket almş zaten 86lık alerji olursa değştrirm kendimede ped koydum hasta bezini hastanedn veriolr sanırım sorcm yine

büyük oğlanda prima kullandım yapmadı çok memnundum ama bu sefer göbek oyuntulu molfix aldım...19 tl .

Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida

modifiye ne canım cahilim...

Chnb CNm evet o kutulardan aldım 14.90 dı fıyatıda CNm

canım aklında olsun civilde 11.90 tl. ben 6 kutu aldım...

canım al. inan o acı ağlatıyor göğüsten kan geliyor emzirirken geriliyorsun bebeğe de yansıyor. zaten acısından mecbur bir şey aldıracaksın dayanamayıp baştan al. tecrübeliyim bu konuda... Ağlayarak emzirdiğimi bilirim...

kap görümcenden kumandayı, azcık gülüp stres atalım..

şimdi de kayıp şehire geçtik... nerede...

Teş. Şekerım bende salı günü gôrücem minik kuzumu:)

Nuk damaklı emziği de mi bizim hastane istiyor???

yok yok hastaneye emzik götürme politikalarını okudum. emzik verilmiyormuş hastanede. hemşire eğitim verecekmiş bakımla ilgili. bebek bizim odada olacakmış huzursuz olursa anneyi dinlendirmek için alabilirlermiş.

oh ne güzel. halıyı nasıl aldın?
ben de sepeti gönderdim yenisi gelecek...

eşimde haftaya pazar gelecek. oğluş da dr uygun görürse 24 kasım olsun bana öğretmenler günü hediyesi...

bu arada herkese sorayım 21 kasım ya da 24 kasım dr. 21 kasım akrep, 24 kasım yay oluyor. ne yapayım kızlar?

canım piyasa araştırıyorum kaça aldın mendili? o pedden ben de almam. şampuan da almam vajinal içinç ha aklıma geldi banyo için şampuan dedi. 3 gün kalcaz ya banyo da yaparız sanırım. lif demedi ama...

Civil'den aldım canım. Bir kutunun içinde 3 tane vardı. Bir kutu aldım ben de. 11 miydi neydi fiyatı. 11 küsür sanırım. Ben 2 gün kalacağım banyo yapar mıyım bilmiyorum :)) Koca şampuanı çantaya sığdırmak istemedi şimdi canım :)) Başka istedikleri bir şey var mı?

yok canım bu kadar... allianzda paket 3 günmüş. kalırım ben sanırım... görümcelerden rahattır

çantan hazır mı? ben gecelikleri kırışmasın diye koymadım çantaya...

İyi bari 2 tane emzik var bende. Damaklı mı damaksız mı bilmem. Hiç anlamıyorum. Bebişin küçük halası almış. Birisi chicco ama diğerini hatırlamıyorum şimdi. Sanırım avent. Sepet işinin çabuk çözülmesine sevindim canım. İnşallah bir an evvel gelir yenisi.

Halı işi var ya inanılmaz tesadüf oldu. Annemle Pendik'e gittik. Bir halıcıya girdik. Tam adama derdimi anlatıyorum. "Bebek odası halısı alacağım ama oda dar ve uzun. 100 x 350 cm kesme halı tarzında bir şey bakıyorum..." dememe kalmadı adam bana eliyle çık dışarı der gibi bir işaret yaptı. Kesme halısı yokmuş... Zor tuttum kendimi. Gerizekalı diyecektim adama. O kadar sinirlendim o ukalaca harekete. Sonra başka bir halıcıya girdik. Küçük bir yer. Adam birkaç kadına halı gösteriyor. Girer girmez gözüme bir halı çarptı. Böyle şans olur mu dedim resmen. Buz mavisi bir halı. Tek tarafı beyaz deri gibi bir kumaş. O beyazın üzerinde sırasıyla büyük çapa ve dümen resimleri var. O kadar beğendim ki. Ama gördüğüm halı çok genişti. Adama dedim ben aynen böyle bir şey istiyorum ama boyutları şöyle olacak diye. Adam da istediğiniz boyutta yaparız, ben imalatçıyım demesin mi :)) Nasıl sevindim anlatamam. Pazartesi ya da Salı'ya kadar yapıp getirecekler. Adam tam bir esnaftı. 400 tutuyordu ama 280'e indirdi :)))) Bir de bebişe hediye paspas yapacakmış odasına :))

Tarih konusuna da geleyim kesinlikle YAY BURCU olsun, yani 24 Kasım. Akrep Burcu çok zor bir burç. Yay her zaman iyidir :))

yok canım bu kadar... allianzda paket 3 günmüş. kalırım ben sanırım... görümcelerden rahattır

çantan hazır mı? ben gecelikleri kırışmasın diye koymadım çantaya...

Ben her şeyi koydum vallahi canım. Zaten o gecelikleri ilk giydiğimde yatakta yatıyor olacağım. Kırışırsa o zaman da kırışır :))
Bugün doğum olsa (Allah korusun) çantamda yalnızca çorap eksik :))) Onu da alınca tam olacak.

Merhaba arkadaşlar,
Yaptığınız hazırlıkları okuyorum ve gerçekten güzel telaşlar. ben de kızım için hazırlıkları yaptım fakat kendi çantamı halen hazırlamadım. Plesenta önde olması sebebi ile erken doğum riskim halen var. Allah hayırlısını nasip etsin ve herkesi hayırlısı ile kurtarsın.
iyi geceler.

Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.

Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.

Güzel bir çikolata kutusu vardı. Süslü bir şey. Ona da 40 TL dedi.

Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.

Canım bir an önce çantanı hazırla bence. Hiç değilse önemli şeyleri koy. Her an her şey olabiliyor çünkü.

iyi yapmışsın canım ben de koyayım bebek bezi de koymadım paketinden kaç tane koyalım? bez veriyoruz bebek için demediler...

sağ ol canım. erken doğum riskin varsa hazırla bence...

iyi yapmışsın canım ben de koyayım bebek bezi de koymadım paketinden kaç tane koyalım? bez veriyoruz bebek için demediler...

Canım kaç tane olması gerekir bilmiyorum ama annem 2 gün için 15 tane koyalım her ihtimale karşı dedi. Ben de o kadar koydum.

tatbakta tane hesabı satılıyormuş. sen nerede baktın?

İyi akşamalar. herkesin bir telaşı var, hazırlıklar tam gaz devam ediyo. Ben de kurabiyelerle uğraşıyrum. İyiki şimdi başlamışım doğuma anca yetişir :) Sözde prova yapıyodum, şekil vermeyi öğrenebilmek için.

Nesrin abla bebiş için hayırlısı hangi burç ise o olur inş. Benim kayınvalidem akrep, kimse inanmıyo akrep olduğuna. Ben zaten çok inanmam ama inananlar bu yorumu yapıyolar. Bu arada ben de koydum gecelikleri. Katladım güzelce. Acil bir durum olursa sıkıştırırdım daha çok kırışırdı, ondan yerleştirdim.

Ymd halı perdeyi halletmişsin ne güzel.

Bende 15 koyayım... kaka yapmadıkça sık değişilmiyor.... ha pişik kremi de dediler bak aklıma geldi...

Bence yay:) esim akrep ben yay burcuyum..kesinlikle kizim akrep olsun istemiorum ama o kadar beklemiycek muhtemelen:)

Ay kizlarrr,kizimin cicilerini asarken heyecanlandim birdenn,vaktin baya azaldigni yeni farketmis olsam gerek :))
Hemen pazar gunu olsunda eksiklerimi tamamlayip cantamizi duzeyim.yatagimiz gelsinnn,gerci gelsede kurmicam ben hemen oglum icinden cikmaz kiz olana kadar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…