2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Maş.canım oğluna,benimde göbeğimin alt tarafları çatladı bide kaşınıo

kızlaaaarrr yalan dünya var tv' de.

izliyor musunuz sizde..

Ben izliyorumm
Bu arada kizlarr bende cicilerimizi makineye doldurdum gece calistiricam,
4tane penye battaniye
5 tane ayakli tulum
3pijama tkm
4 ayakli pijama
6 cititli badimiz varmis evde
Ayrica nerdeyse bire duzine corap ve onluk koleksiyonumuz :))
Sapkamizda bolca var bi kac eldiven ile..

Simdi bi kac tane daha pijama tkm
5 li set olan hastane cikisi.
Yeni dogan bez
Benim icin pijjama tkm ve hasta bezi almam gerek..
Bez fiatlari konusunda fikri olanlar yazabilirlermi
Prima almistim oglumda hep ama epeyce tuzlu uygun bisiler bulursam almam lazim artikk..

Maş.canım senin erkekine de

Gùle güle kullan canım foto koyarsın artık :)

iyi akşamlar kızlar, geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler.... gün boyu başımı kaldıramadım, debelenip durdum :2:
şimdi biraz daha iyi hissediyorum ama halsizlik devam ediyor...
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun, bebişlerini görenlere gözünüz aydın...
herkese teker teker cevap vermek isterdim ama mümkün değil , geçmiş çok ama çok uzun

canım ben sebamet intim jeli hamileliğimin başından beri kullanıyorum suyun erken gelmesini de engelliyormuş vajina temizliğinde kullanılıyor biraz tuzlu fiyatı ama çok memnunum doğumdan sonra dikişlerin kolay iyileşmesine de yarıyor ama gögsüm için ben birşey almıcam gerekirse alırım çünkü çok pahalı ya

Çok güzelmiş herşeyide almak istyrz aslında bu pusete benzio bi oyuncağı eksik alsammı diye düşündm ama az kullanck bide bunları koymaya yer lazım sonra ev doldu zaten

CNm ben puset almadım bebek arabasının içinde olacak ama ztn onlar cok ağır oluyo ben onu arabama koycam Bir daha cıkarmıycam bı arkadasım almıştı böyle ana kucağı suan bebegı 8aylık hala kullanıyo bunu götürüyor heryere hafıf dıe taşıması kolay dıyo B'nde o amaçla aldım bıde dedım mutfakta oturma odasında cocuk koltukta duracağına bunun içinde Dursun oyalanır dedım CNm))

Sağlıcakla giysin oğluşun canım ben mevlüt takımını doğumdan sonra alıcam foto beklyrz canım

CNm bn molfix yenıdogan alcam göbek bağı oyuntuluymuş )eğer memnun kalırsam devam edıcem kalmazsam denıycem dıger markalarıda tatlım))

Maşallah canım bebişine, kocaman olmuş artık.

canım ben de bir kere girdim dediğin gibi hiç düğmeye falan basmadım ama devlet hastanesi ya alet biraz iptidai galiba :/

Ben 25. haftadayken Memorial Hastanesi'nde NST'ye girdim. Bende de düğme vardı ve hareket hissedince basmam söylendi hemşireler tarafından. Ancak sonra doktorumla konuştuğumda "düğmeye basma için henüz çok erken, onu istemelerine gerek yoktu. Son dönemde yapılan NST'lerde o işlem yapılır" gibi bir şey söylemişti. Devlet hastanesine has eski bir yöntem değil yani kesinlikle.

Bu sitede ayrıntılı olarak anlatılıyor.

BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-NST-gebelik.org

anladım cnm peki ertesi gün yazılan cvpları bildiren bi bildirim gelmiyormu acaba ??? yani forum takip yapamasığımız durumlarda, facede oldugu gb şu kişi senin yorumuna yorum yaptı gb mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…