2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ay inşallah bizde öyle doğururuz

Canım benim kocaman bir maşallah bebişine de, sana da. 10-15 gün kalmasını kıskandım ama :))) Benim için zaman geçmiyor gibi. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin.

Kızlar Bnmde alt taraflardan basladısımdı yukarı ve yanlara doğru ılerlıyor çatlaklarım hunharca ( çok mutsuzum ama yapacak bişey yok malesef doğumlar bıtınce estetık yaptırırız

Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida

cnm hasta bezi deilde hasta bezi şeklinde emici bayan kilodu var . pet şeklinde kullanıp atıyorsun ,
doğum yapan bi arkadaşım önerdi banada
çok rahat etmiş .hem kilot giymesine gerek kalmamış hemde tam korumaymış :)
büyük marketlerin çoğunda var
ben migrostan aldım deepend ismi 10 adet 16.90 tl
ama dikkat paket üzerinde bedenleri yazıyor
birdeçocuk bezi gb olanı var ondan alma (kullanımı biraz keyif kaçırıcı malumm çocuk bezi gb:)
pkt üzerine bakarak al ...

Evet canım minicik sen nerdn aldın eczacı beni kazıklamaya kalkmş demekki iyi ki almamışım 4.5 4.5 tur :)

haklısın canım ben de ilk olarak 25. haftamda girdim nst'ye ve düğmeye falan basmadım, son haftalara doğru gerekli olduğunu söylediler.

YMD canım çok saol msjını okudum.. saol canım...

geçmiş olsun Mermaid, hayırdır..? ben görmemişim hastamıydın...?

Canım kayınvaldm prima almış 2 numara yeni bebek yazıo 3ve 3 kilo her bebeğe alerji yapmıo 1 paket almş zaten 86lık alerji olursa değştrirm kendimede ped koydum hasta bezini hastanedn veriolr sanırım sorcm yine

Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida

Ztn çatlak genelde sıkı vucutlarda oluyor sarkma problemım olmayacak malesef bnm Dr um 3cm germe ıle hallolur dedı yalnızca derinleşmemesi için hala kremler kullanıyorum işte şimdilik kurtarılabılır gözüküyor :)))

Güle güle kullan canım ben sepet beşık aldm tekerlekli onu gezdırcem odadan odaya pusetide kullanırım çok ağır değil zaten

Güle güle kullan canım ben sepet beşık aldm tekerlekli onu gezdırcem odadan odaya pusetide kullanırım çok ağır değil zaten

Saol tatlım sende güle güle kullan hayatım bi şeklide buyucekler kuzular))B'nde cok merak edıyorum kuzum büyümüş mu randevumda ertelendı Pzt yada salı ya Dr yenı ultrason almış onda bakalım dedı cok heyecanlıyım ))

Bunları mı istiyorlarmış ekselansları hastanemiz. Başka bir arzuları yok muymuş.
Unibaby ıslak mendili bugün aldım, göğüs kalkanım var, lansinoh krem de var. Kadın doğum pedi diye bir şeyim yok. Normal gece pedi var. Vajinal temizlik için öyle bir şampuanım da yok. Normal doğum yapmayacağım ki ne yapacaklarmış benim vajina temizliğimi.

Canım bence cahilliklerinden böyle şeyler söylüyorlar. Çünkü cahil kadınlar konuşacak, saracak konu bulamaz böyle saçma sapan meselelerle uğraşırlar. Hiç kafana takma. Komik durumuna düşenler kendileri. Sen anne oluyorsun. Karnındaki çatlığı oluşturan Allah'ın bir meleği. Buna mı üzüleceksin Allahaşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…