bugün nst de iken bir hamile vardı sabah 9 da gelmiş doğuma,öğlen 12 falandı ben nst deydim,kadın bir ayyyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyy dedi bide baktım ki bebek sesimaaşallah kadın 10cm açılmış ve hiç dikiş yok nasıl imrendim 5 dak.sürdü doğumu darısı bizlere inşallah gerçi sezeryan olursa hiç bağırmicaz....
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
Maş.canım oğluna,benimde göbeğimin alt tarafları çatladı bide kaşınıo
neden ki canım sende geliyormu
yok gelmiyo.bi arkadaşım 5 aylık hamileyken sıvı geliyodu göğsünden.sende hala yokmu sütün az mı olcak ne demiştide onu sormuştum kızlara.
Kızlar Bnmde alt taraflardan basladısımdı yukarı ve yanlara doğru ılerlıyor çatlaklarım hunharca( çok mutsuzum ama yapacak bişey yok malesef doğumlar bıtınce estetık yaptırırız
Ben izliyorumm
Bu arada kizlarr bende cicilerimizi makineye doldurdum gece calistiricam,
4tane penye battaniye
5 tane ayakli tulum
3pijama tkm
4 ayakli pijama
6 cititli badimiz varmis evde
Ayrica nerdeyse bire duzine corap ve onluk koleksiyonumuz :))
Sapkamizda bolca var bi kac eldiven ile..
Simdi bi kac tane daha pijama tkm
5 li set olan hastane cikisi.
Yeni dogan bez
Benim icin pijjama tkm ve hasta bezi almam gerek..
Bez fiatlari konusunda fikri olanlar yazabilirlermi
Prima almistim oglumda hep ama epeyce tuzlu uygun bisiler bulursam almam lazim artikk..
ay kızlar şu doğumdan önce göğüsten sıvı gelmesiyle süt bolluğunun bi alakası olmadığı birebir yaşayan tecrübe eden arkadaşlar var. o kadar sevindim ki anlatamam.ohh beeeeeeeeeeee:))
ama canım arkadaş demiş ya normal doğum yapılmıyor burada. tüm gebeler mi korkak demez mi bakanlık?
canım ben 18 e aldım minicik bir şey...
iyi olmuş canım mantıklı acil durumda lazım b planı...
anladım cnm peki ertesi gün yazılan cvpları bildiren bi bildirim gelmiyormu acaba ??? yani forum takip yapamasığımız durumlarda, facede oldugu gb şu kişi senin yorumuna yorum yaptı gb mesela :)
Ben 25. haftadayken Memorial Hastanesi'nde NST'ye girdim. Bende de düğme vardı ve hareket hissedince basmam söylendi hemşireler tarafından. Ancak sonra doktorumla konuştuğumda "düğmeye basma için henüz çok erken, onu istemelerine gerek yoktu. Son dönemde yapılan NST'lerde o işlem yapılır" gibi bir şey söylemişti. Devlet hastanesine has eski bir yöntem değil yani kesinlikle.
Bu sitede ayrıntılı olarak anlatılıyor.
BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-NST-gebelik.org
YMD canım çok saol msjını okudum.. saol canım...
geçmiş olsun Mermaid, hayırdır..? ben görmemişim hastamıydın...?
kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.
birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi
Canim gobek gogus sarkmasi falan tamam da catlaklar icin yapilabilicek bisiy yok:) uzgunum.. Annemden biliyorum 40inda modifiye yaptirdida
kızlaaaarrr yalan dünya var tv' de.
izliyor musunuz sizde..
CNm ben puset almadım bebek arabasının içinde olacak ama ztn onlar cok ağır oluyo ben onu arabama koycam Bir daha cıkarmıycam bı arkadasım almıştı böyle ana kucağı suan bebegı 8aylık hala kullanıyo bunu götürüyor heryere hafıf dıe taşıması kolay dıyo B'nde o amaçla aldım bıde dedım mutfakta oturma odasında cocuk koltukta duracağına bunun içinde Dursun oyalanır dedım CNm))
Güle güle kullan canım ben sepet beşık aldm tekerlekli onu gezdırcem odadan odaya pusetide kullanırım çok ağır değil zaten
kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...
bu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...
bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?