canım piyasa araştırıyorum kaça aldın mendili?o pedden ben de almam. şampuan da almam vajinal içinç ha aklıma geldi banyo için şampuan dedi. 3 gün kalcaz ya banyo da yaparız sanırım. lif demedi ama...
canım eşim eczaneden aldı...
canım geçmiş olsun...
büyük oğlanda prima kullandım yapmadı çok memnundum ama bu sefer göbek oyuntulu molfix aldım...19 tl .
modifiye ne canım cahilim...
canım aklında olsun civilde 11.90 tl. ben 6 kutu aldım...
canım al. inan o acı ağlatıyor göğüsten kan geliyor emzirirken geriliyorsun bebeğe de yansıyor. zaten acısından mecbur bir şey aldıracaksın dayanamayıp baştan al. tecrübeliyim bu konuda... Ağlayarak emzirdiğimi bilirim...
şimdi de kayıp şehire geçtik... nerede...
tatbakta tane hesabı satılıyormuş. sen nerede baktın?
Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.
Eki Görüntüle 549260
Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.
Güzel bir çikolata kutusu vardı. Süslü bir şey. Ona da 40 TL dedi.
Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.
Bende 15 koyayım... kaka yapmadıkça sık değişilmiyor.... ha pişik kremi de dediler bak aklıma geldi...
Benim de lavantalı bakmıştım fiyatlara. Daha pahalıydı. Süslü olanlar 100 civarı diye hatırlıyorum. Bence biblo ağırlık yapıyo, o kadar da çıkmaz heralde. Ben de kapalı çarşıya gidince biblo aldım 25 kuruşa 25 tanesi 5 lira. Denerim belki yapıştırmayı. Ayrıca zaten notluk dağıtıcam çikolata da biblosuz olsun...
Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.
Eki Görüntüle 549260
Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.
Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.
Ay kizlarrr,kizimin cicilerini asarken heyecanlandim birdenn,vaktin baya azaldigni yeni farketmis olsam gerek :))
Hemen pazar gunu olsunda eksiklerimi tamamlayip cantamizi duzeyim.yatagimiz gelsinnn,gerci gelsede kurmicam ben hemen oglum icinden cikmaz kiz olana kadar valla
Merhaba arkadaşlar,
Yaptığınız hazırlıkları okuyorum ve gerçekten güzel telaşlar. ben de kızım için hazırlıkları yaptım fakat kendi çantamı halen hazırlamadım. Plesenta önde olması sebebi ile erken doğum riskim halen var. Allah hayırlısını nasip etsin ve herkesi hayırlısı ile kurtarsın.
iyi geceler.
İyi akşamalar. herkesin bir telaşı var, hazırlıklar tam gaz devam ediyo. Ben de kurabiyelerle uğraşıyrum. İyiki şimdi başlamışım doğuma anca yetişir :) Sözde prova yapıyodum, şekil vermeyi öğrenebilmek için.
Ymd halı perdeyi halletmişsin ne güzel.
Eki Görüntüle 549260
Ay kizlarrr,kizimin cicilerini asarken heyecanlandim birdenn,vaktin baya azaldigni yeni farketmis olsam gerek :))
Hemen pazar gunu olsunda eksiklerimi tamamlayip cantamizi duzeyim.yatagimiz gelsinnn,gerci gelsede kurmicam ben hemen oglum icinden cikmaz kiz olana kadar valla
Bence yay:) esim akrep ben yay burcuyum..kesinlikle kizim akrep olsun istemiorum ama o kadar beklemiycek muhtemelen:)
ymd canım çok iyi olmuş halı işi çok iyi denk gelmiş...
emi kayınvaliden iyi biri mi?
ceza büyük oğlan akrep beni zorladı bu da yay olsun di mi?
tabi erken gelmezse...
yok yok hastaneye emzik götürme politikalarını okudum. emzik verilmiyormuş hastanede. hemşire eğitim verecekmiş bakımla ilgili. bebek bizim odada olacakmış huzursuz olursa anneyi dinlendirmek için alabilirlermiş.
oh ne güzel. halıyı nasıl aldın?
ben de sepeti gönderdim yenisi gelecek...
eşimde haftaya pazar gelecek. oğluş da dr uygun görürse 24 kasım olsun bana öğretmenler günü hediyesi...
bu arada herkese sorayım 21 kasım ya da 24 kasım dr. 21 kasım akrep, 24 kasım yay oluyor. ne yapayım kızlar?
Evet canım hallettim çok şükür, sağolasın. Bir de gelirlerse ve yerleştirirsem tam içim rahat edecek.
Kurabiyelerin zamanını alıyor ama değiyor bence. Çok güzel görünüyorlar.
ymd canım çok iyi olmuş halı işi çok iyi denk gelmiş...
emi kayınvaliden iyi biri mi?
ceza büyük oğlan akrep beni zorladı bu da yay olsun di mi?
tabi erken gelmezse...
Canım gerçekten zaman çabuk geçio dün gibi hayırlıysa hepimiz doğursak
canım eşinin ne huyunu beğenmiyorsun? büyük oğluşum akrep...hem zor hem kefiyfli...
evet mantıklı kıskanır şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?