2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım annem falan her gün okur. Mevlüt konusunda şöyle bir sıkıntım var. Bu yakada oturanlar hep eşimin tarafı. Yani çağırsam eşimin tarafı dışında bizden kimse gelmez neredeyse. Ben 28 yaşıma kadar Avrupa Yakası'nda yaşadım. Daha 2 senedir Anadolu Yakası'ndayız. Bütün yakınlarımız, akrabalarımız diğer yakada. Öyle olunca da kendimi kötü hissederim. Sanki kimsem yokmuş gibi. Bu yüzden mevlüt yapmayı düşünmüyorum. Amaç Kuran okumaksa zaten annem her gün okur gerekirse.

Kedim 2,5yadinda:) beraber buyuycekler kizimla cunku kedimdende vazgecemem..tabi bu ekstra sorumluluk demek ozellikle ilk 3ay surekli pesinde kosturup goz hapsinde tutmak gerekicek..

masallh ona:)nazar degmesin...bende aynen vazgecemem ilk cocugum o benim,genelde hayvan beslemeyenler bu duyguyu anlayamiyorlar ve bebekle nasil ayni ortamda tutacaksin diye tepki veriyorlar..ben artik anlatmaktan yoruldum aciklama yapmiyorum oyuzden kimseye..asilari ve bakimlari yapildiktan sonra tam tersi evcil hayvanla buyuyen cocuklarin bagisiklik sistemleri cok kuvvetli oluyormus,ayrica psikolojik gelisimleri acisindanda cok faydali.bunlari soyleyen prof. dr.lar ve arastirma sonuclari,yurtdisinda dikkat ediyorum hep hayvanlarla birarada buyuyorlar,burada ise bir tabu..

eveeet annecik bugün kalktı saçlarını düzleştirdi,makyajını yaptı veee cicişlerini giydi babişle birlikte seni görmeye gitti kızım.
yerimiz yakındı ve tombiş anneciğin ıhlıya tıhlıya yürüdü sırf seni görebilmek için =))
e tabi biraz da doğuma yardımcı olsun diyeydi yürüyüşümüz.
derken randevu saatimize yakın beklemeye başladık,malesef yalancı dr.umuz yüzünden 2.30 dan 4 e kadar bekledk.
sıra en nihaytende bize geldi ve kilomuza,tansiyonumuza bakıldı herşey normal.
hemen ultrasona geçtik,babanda geldi gördü seni.
bize o tombul ellernle,minik parmaklarını da gösterdn.hayret içinde gülerek birbirimize baktık aşkm kzım.
2.700 gr olmuşsun,ilk defa bi ay kendime baktm ve sadece 650 gr almışsın =(.
boyumuzu tam net veremiyeceğini ama haftamıza göre 48 cm olabileceğini söyledi dr teyzemiz.
suyunun,gelişiminin,eşinin de çok çok iyi olduğunu söyledi.
derkeeeen dr tarihi 10 gün daha ileri attı. ve bu seferde 25 kasımdan sonra her an doğum olabileceğini söylediiii
çatı muayenesi yapmadı,annen bu sefer de yırttm diyip havalara uçtu tabi :))))))))
kan hapı,mide şurupları ve balık yağı içmeye devam edicek annişin.
bu ayın 21inde zeynep kamile gidiyoruz kızım,annen ordaki muammeleden her ne kadar korkuyor olsada senin için katlanıcak..
bizi hiç üzmediğin ve güzel haberler verdiğin için teşk.ederiz..

Maş.canım kızına

Kız usta oldun valla ne güzel olmşlar bende yapmk istyrm ama annem uğraşma diyor

Canım çok hevesliysen sadece 1 kalıp ve 5 renkli şeker hamuru alarak bir deneyebilirsin. Ben nerdeyse tüm kalıpları, merdaneleri alıyodum. adam yeni ürünler gelicek diye tuttum kendimi. 2 ay kadar önce aldım, kurabiye güzel olmadı üzerini güzel süsleyemedim sıkıldım hemen. Şimdi kurabiye tuttu çok şükür 2 gündür de süslemeyle uğraşıyorum. Elimde 5 renk hamur var. Oğlum için hangi şekilden yapayım diye karar vermeye çalışıyorum. Tek süsleme yaparsam daha hhızlı olur ama şu anda nereye ne koysam diye düşünerek yapıyorum...

masallah size ve bebise,cok guzel haberler ve hersey yolunda ne guzel,darisi basimiza artik benimde 16 sinda randevum iple cekiyorum

ymd anladım canım... haklısın ben kolaylık olur diye düşündüm...

emi görünmüyor canım...

funtun sağ ol ben oğlak yapamadım sen yap. inşallah kızın uğur getirir sana...

ymd anladım canım... haklısın ben kolaylık olur diye düşündüm...

emi görünmüyor canım...

funtun sağ ol ben oğlak yapamadım sen yap. inşallah kızın uğur getirir sana...

Üzerine tıklayınca çıkıyo, küçük foto olarak gözükmüyo ama ben tıkladım çıktı.

yine uyku vakti ama midem musade etmiyor.....bu eksime ne zaman gecicek....sut iciyorum,maden suyu iciyorum,surup iciyorum ama etkisi yarim saat...............

ben de iyiyim cnm çok şükür,haftaya pazartesi kontrolüm var,o günü bekliyorum heyecanla ama zaman geçtikçe artık zorlanmaya başladım ne yalan söylim,sağa sola dönemiyorum yatakta, defalarca uyanıyorum gece .neyse diyorum yine tüm sorun bu kadar olsun,Allah beterinden saklasın,bu kadarına razıyım ben,sağlıkla gelsin yeterki miniğim..
gözün aydın cnm senin de rahatlamışsın o zaman artık bayaca,çok fazla bi işin kalmamış,insan bir kere giriştim mi işe,çorap söküğü gibi geliyor,yorucu oluyo tabii ama olsun bunlarda tatlı yorgunluklar.. oğlun tüm cicilerini güzel günlerde kullansın inş..

Son düzenleme:
emim kurabiyelerin çok şeker görünüyor cnm,ne de zevklidir şimdi onlarla uğraşmak bebişin için,ellerine sağlık cnm..

Ah o uyku sorunu, sağa sola dönme problemi sanırım birçok kişide var. Ben de o konuda dertliyim. Allah yardımcın olsun senin de canım. Yeter ki sağlıkla gelsinler de, dediğin gibi biz her şeye razıyız.

Sağolasın iyi dileklerin için de. İnşallah bebişlerimizin hepsi, kendilerine alınan şeyleri güzel günlerde kullanırlar.

Ay kızlar ne olacak bu halimiz? gece kaç oldu offffffffffffff...

gece 1 gibi yattm 3 gibi kalktm
uyku iyice haram oldu bizlere.
ailemn yanındaym yine.ama yatak pek sert,yorgan çok ağır.
halbuki bekarlık yatağmdı.ne rahat yatardm.
şimdi nasl yabancı.
neyse bu geceyi geçirdim bi türlü..bi yarnm kaldı.
yarn gece de burda yatıcam.pazar günü kociş gelicek
bu haftada gündüz çalışıyor olcak,gecemiz gündüzümüz birbirine girdi valla :26:

doğum hediyemi de aldk,hatta şmdiden takıyorum bile
bnm küpelerim bunlar iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…