inanma öyle şeylere canım,çok biliyormuş arkadaşın.Benim de ilk hamileliğimde hiç süt sızması olmamıştı ama bol sütüm vardı doğumdan sonra.
geçmiş olsun canım
ne rahatsınız,ohh ya.Ben okuldan geliyorum,evi hergün süpürüyorum,2 güne bir siliyorum,artık kış geldi diye,yoksa hergündü.Yemek hazırlıyorum.Oğlumu gezdiriyorum hemen hergün.Ertesi gün öğlen babasıyla ona akşamdan yemek hazırlıyorum,çorba türü.Çünkü önceki günün yemeğinin aynısını oğlum yemiyor,küçük bey ağzının tadını bilir.Çok işim oluyor valla
bir şey olmamasına sevindim canım,bu dr bir beni nst'ye çağırmadı ya,zorla be bağlanayım diyeceğim randevuda
darısı bana,ohh ne güzel
slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....
kızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)
Slm kızlar ben geldım))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı))
bugün nst de iken bir hamile vardı sabah 9 da gelmiş doğuma,öğlen 12 falandı ben nst deydim,kadın bir ayyyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyy dedi bide baktım ki bebek sesimaaşallah kadın 10cm açılmış ve hiç dikiş yok nasıl imrendim 5 dak.sürdü doğumu darısı bizlere inşallah gerçi sezeryan olursa hiç bağırmicaz....
kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.
birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi
iyi aksamlar kizlar.ne güzel herkesin tatli telasi varaz kaldi belki strese giren bile vardir aranizda.ama sakin olun bebislerinizi gördügünüzde hepsini unutmus olucaksiniz. o kadar güzel birsey ki Allahin en büyük mucizelerinden biri bu bence. ben ayrilamiyorum onlari izlemek o kadar keyifli ki anlatamam zamanin nasil gectigini anlayamiyorum bile.
yok yok hastaneye emzik götürme politikalarını okudum. emzik verilmiyormuş hastanede. hemşire eğitim verecekmiş bakımla ilgili. bebek bizim odada olacakmış huzursuz olursa anneyi dinlendirmek için alabilirlermiş.
oh ne güzel. halıyı nasıl aldın?
ben de sepeti gönderdim yenisi gelecek...
eşimde haftaya pazar gelecek. oğluş da dr uygun görürse 24 kasım olsun bana öğretmenler günü hediyesi...
bu arada herkese sorayım 21 kasım ya da 24 kasım dr. 21 kasım akrep, 24 kasım yay oluyor. ne yapayım kızlar?
Bu arada ben bugün bir çikolatacı gördüm. Bebek şekerim lavantalı olduğu için ekstra çikolata almayı düşünüyorum. Fiyatlarını sordum.
Eki Görüntüle 549260
Bu tarz çikolatalar için kilosu 80 TL dedi. Bunun aynısı, üstünde bebek olmayanı için 55 TL dedi. Bir kilo çikolatada 50-55 tane oluyormuş. En az 1,5 kg almam lazım.
Güzel bir çikolata kutusu vardı. Süslü bir şey. Ona da 40 TL dedi.
Bana sanki pahalı gibi geldi. Bu tarz bir şeyde hiç fiyat alan var mı başka yerden? Belki ortalama fiyatlar bunlardır emin değilim.
Günaydın hanımlar..
mutlu hafta sonlarııı :))
ben size oğlumun cicişlerinden göstericemEki Görüntüle 549344 Eki Görüntüle 549343 Eki Görüntüle 549345 Eki Görüntüle 549346 Eki Görüntüle 549347 Eki Görüntüle 549348 Eki Görüntüle 549349 Eki Görüntüle 549350 Eki Görüntüle 549351 Eki Görüntüle 549352 Eki Görüntüle 549353 Eki Görüntüle 549354
çok güzeller güle güle eskitsin oğluşun canım
günaydın kızlar yaa benim oğlum ne kadar şanssızzzz annesi gibi aynı beşik bakmaya gidicektik yağmur başladı
çok beğendim çok şekerrr
inş canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?