2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım kendini bu kadar yorma.belki gerçekten gerekiyordur evi süpürmen ve diğer işler temizlik çok güzel ama sen ve bebişin daha önemlisiniz.mümkün olduğunca işlerini azaltmaya çalış.
geçen fizik tedavi doktoru çıktı tv de kendinizi canhıraş ev işlerine adamayın gençlikte anlamıyorsunz ama acısı sonra çıkıyor dedi.bi de biz hamileyiz.

maşallah oğluna canım bence kilosu gayet iyi bebişinin 3500 doğar demiş zaten doktorun . benim karnımdas çatlak yok ama bacağımda bi tanecik oluştu yakındır karnımda çatlar

maşallah senin bebişinede canım

yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın canım

maşallah yaaa Allahım bizlerede öyle kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bez konusu bebeğe göre değişmekle beraber ben canbebeden pek memnun kalmamıştım tabii 7 sene önceydi ama kakayı iyi hapsetmemişti.prima veya huggies bu konuda çok iyi.alerjiyi de maalesef denemeden bilemiyoruz.

maşallah size canım darısı bizim başımıza kızların nasıl resimlerini bekliyoruz

bence de yay.oğlum yay ve inşallah kızımın da yay olmasını istiyorum.çok uyumlu bir burç.

Günaydın hanımlar..
mutlu hafta sonlarııı :))
ben size oğlumun cicişlerinden göstericem

Son düzenleme:

canım ben de sormuştum 80 tl demişlerdi ama 1 kilo 25-30 en fazla alıyormuş.boyutlarımız farklı olabilir.tadına bak benim baktığımın çikolatası çok güzeldi.

günaydın kızlar yaa benim oğlum ne kadar şanssızzzz annesi gibi aynı beşik bakmaya gidicektik yağmur başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…