2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çok kötü görüntü ama 100 kere çektim boyut büyük, ışıksız ortamda çektim yine diğerleri büyüktü buna da şükür...

Bende dolabini fln hazirladim halisini perdesini yatagini duzenleyemiyorum cunku evimde kedim var :) icinden cikmaz yatagin valla..pusetin icinden cikmio cunku:)

iyi aksamlar herkese,ay ne guzel kedicikle beraber buyuyecekler ozmn,ilk dogumunuz mu olacak acaba?kedicik kac yasinda?benimde 2,5 kilo(oglumdan kucuk olucak yani)minnacik 2 yasinda yorkshire terrier cinsi bir kopisim var,beraber buyuyecekler oglusumla,bende cok merak ediyorum birbirlerine nasil tepki vericekler acaba, bebekken sorun olmazda oglus biraz ayaklaninca neler olacak bakalim:)ben baslarinda surekli nobetteyim anlasilan..

Eki Görüntüle 549288

Çok kötü görüntü ama 100 kere çektim boyut büyük, ışıksız ortamda çektim yine diğerleri büyüktü buna da şükür...

Oyyyyyyy bunlar çok ama çoookk güzel olmuşlar :)) Çok sevimliler yaa. Ben de bir gün öğreneceğim inşallah şu şeker hamuru işini :) Çok beğendim vallahi. Hiç öyle amatörce durmuyor. Ellerine sağlık canım.

Tmm tatlım Saol B'nde öle alayım madem )şampuan fln ne aldın CNm sen??gecen gun sana yazdım trendyolhome da denizci temalı aksesuarlar var dıe gördün mü CNm??

Ben ne var ne yok hepsini Sebamed aldım canım. En azından yenidoğan zamanlarında onu kullansın. Büyük boyundan aldım. Uzun bir süre gider. Sonrasında zaten biraz büyümüş olur, Dalin vs. alırım. Denizci temali aksesuarlarla ilgili mesajını görmedim vallahi. Geçmişi her zaman okuyamıyorum. Sağolasın düşündüğün için. Daha önce evim.net'te vardı bazı aksesuarlar. Oradan almıştım zaten. Tekrar sağolasın canım.

B'nde tarihi özel tutturamazsam kesinlikle oğlak istiyorum CNm:))herseyi incelesin detaycı olsun olsun bnm DERİNim cnm madem sen memnunsun burcundan bnm kızımda chnb teyzesinin burcundan olsun

Canım olsun derin kızımız. yerim ben onu. hem övünmek gibi olmasın hep istediğim şeylere kavuştum gerçi kolayca değil hep çok çalışıp araştırarak. hep çalıştığım yerde de aranan bir öğretmen oldum.... biraz ukalalık oldu gerçi... dr m bile dedi erken doğum konusunda dernekler varmış oralarda görev yap yaparsın sen bu işi dedi...

O kremin 10 g ve 40 gramlik tupleri var, 40 gram olan cok daha ucuza geliyor aman 10 gramlik olandan almayin.

Benim oyle bir secenegim olursa yay sececegim. Akrep erkegi cok zor.

oğlum zor bir çocuktu ama keyifliydi bu da yay olsun... durursa...

Eki Görüntüle 549288

harikasın sen... bu işi meslek olarakk bile yaparsın süper ya...

Kedim 2,5yadinda:) beraber buyuycekler kizimla cunku kedimdende vazgecemem..tabi bu ekstra sorumluluk demek ozellikle ilk 3ay surekli pesinde kosturup goz hapsinde tutmak gerekicek..

Canım ne güzel faydalı bilgiler şu susam yağını alaym bari

özgeciğim dedin mi eşine bazen düşünemiyorlar canım...

ymd canım ufak da olsa bir yasin filan okutsan . hem topluca gelir millet çıkar aradan tek tek yorucu oluyor. samimiler zaten sık gelir diğerleri çıkar aradan. hem dua da iyi olur canım bence sen bilirsin tabi...

harikasın sen... bu işi meslek olarakk bile yaparsın süper ya...

Teşekkür ederim kızlar. Ben de malzemeleri alırken sipariş alırım satarım diye almıştım. Ama bu fikrim ilk denemede son buldu. Dün eşim de yardım etti 4 tane yaptık sadece. İlkini yaparken o satalım biz bunlardan diyodu. ikinciye geçtik tutmayınca buruşturdu hemen şeker hamurunu attı. Çok sabır lazım. Ya da püf noktalarını öğrenmek lazım. AMa doğuma yetiştircem inş. 1 ay var çünkü

pınarcığım doğunca zor olur diye araştırdım netten. he bu da oğlak özelliği. önceden işleri halletmek.

Solemez miyim soledim zaten oda farkinda yaptiginin..durum bole olunca ben dhada sinir oluorum..suan sancim gelse anca dogurdugum zaman haber veririm misafir gibi gelir gorur kizini

Canım ben olsam asla müsade etmem hem sabah nasıl uyanıo gece yarısı maçamı gidilrmş sende numara yap ağrım var de gelsn

cok tesekkür ederim cnm tavsiyelerin icin.günde 2-3 litre su 1 litre de süt arttirici cay iciyorum.ayrica 3-4 saatte bir pompa yapiyorum.acaba bebislerim her zaman yanimda olmuyorlar diye mi düsünüyorum:44: bunlari uygulamaya calisicam cnm

Chnb ;senın bu araştırmacı ruhunu takipteyım CNm :))B'nde atanamasamda ögretmenım CNm ;((eşimin burda kurulu düzeni var benide yollamıyor başka şehire Benım branş matematik onun için puanlar cok yüksek ve az sayı oluyor dersanelerde yorucu oluyor hemde aynı tadı vermıyor okulla) B'nde ücretli ögretmenlık yapıyorum oturduğum yerde bu dönem hamileyım dıe gıtmedım CNm bakalım kısmet gelır belkı kızımla bı atama)artık kesin oğlak istiyorum

Canım ben olsam asla müsade etmem hem sabah nasıl uyanıo gece yarısı maçamı gidilrmş sende numara yap ağrım var de gelsn

Zaten burnundan getirdim binbir lafla..dhada bisiy demem..onceden gidiodu sknti maca gitmesi yada maclarin gec olmasi degil..bni bu halde bile bile tek birakip gitmesi gicik bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…