2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

seastre canım nasılsın maşallah 33 hafatalık olmuşsun nasıl geçiyor son günler canım oqluşumuz nasıl bu arada ismine karar verebildinizmi?

saol canım iyiyim çok şükür arada böbrek ağrılarım oluyo ama idare ediyorum evet 33.haftadayız az kaldı artık oğlumda iyi teyzesi zayıf bi bebiş annesi gibi ama herşey yolunda çok şükür adını YİĞİT koymayı düşünüyoruz bakalım . sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyo irmeganda hamiş kalmış çok sevindim yaa darısı senin başına inşşşşş

maşallah canım inşallah saqlıkla kucaqına alırsın ve kolay bir doqum olur cnm...
bnm kızımda minik bir bebişti 2300qr doqdu ama sonradan topaç gibi oldu maşallahhh....küçük bebekler daha çabuk büyüyorlar cnm...saqlıklı olsunlarda doqduktan sonra büyür dururlar cnm...yiğit çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallahh...
evet cnm irmeganım hamiş çok sevindik hepimiz ve çok heyecanlı....bende bu haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum...
tatlım ben işe başladım 1.5 ay oluyor...işe başlayınca bebişi erteledim yada vazgeçtim bilemiyorum...yaşım aqır basıyor artık...göze alamıyorum gibi...işede başlayınca kafam daqıldı...yinede herşeyin hayırlısı tatlım...olsun bende sizin bebişleri severim teyze olucam nede olsa

saol canım inşallah ben kilosunu dert etmiyorum hiç senin gibi düşünüyorum doğduktan sonra çabucak toparlanır benim oğluşum . amin canım inş. hayırlı olsun işin canım . tabi seversin teyzesi ben tek kızım oğlumun teyzesi olmicak diye üzülüyodum ama şimdi okdar çok teyzesi olduki çok güzel yaa

günaydın kızlar

10 Kasım törenini yaptık,geldik.Hava da yağışlı,neyse ki pztesi açacakmış.Hamileyken kaban giymek de sıkıntı ya

valla ben de çok heyecanlandım sen böyle anlatınca sanki benimki yaklaşmış gibi benim bide 33+3 Allahım kolay doğumlar nasip etsin tüüüm hamişlere
bende çok heycanlıyım bakalım ne olacak ne zaman geliyorum diyecek benim kızım allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
ayyy inşallah bizede öylesi bir doğum nasip eder
güle güle kullan canım bi eksiğin aradan çıkmış oldu foto koyrsn hemde uyguna almışsın
koyarım canım fırsat bulursam yani üşenmediğim bi günde ya öyle şekilli bişey değil zaten babaanne geceliği gibi ama doğum esnasında giyineceğim için pek önemsemedim
hayret bişey ya öyle işmi olurmuş ne biçim insan senin doktorun madem öyle bişey var neden tutuyor seni bu zamana kadar
bence biraönce araştırmaya bak bu konuyu bekleme
ben doktoruma söylemeyi unuttum ya salı günü sorayım bari
canım bugün sordum eczaneye lansinoh denen kremi 22. 5 dedi
anam o ne be neden o kadar pahalı
senin adına çok sevndim canım fazla uzak değilmiş ama inşallah ihtiyaç duymazsında planlı bi şekilde istediğin yerde yaparsın doğumunu
geçmiş olsun canım
bilmiyorumki canım ama ben gittiğim zaman bebeğim 38 haftaya girmiş olacak zaten o yüzden düşünmedim erken olduğunu ama yinede sorarım bunu
bende molfix almayı düşünüyorum memnun kalmazsam değiştiririm. kendimede hem ped hemde hasta bezi koycam
canım geçmiş olsun ben okumadım sanırım hasta olduğunu yada yazdım hatırlamıyorum neyse inşallah biran önce atlatırsın
Canım benim kocaman bir maşallah bebişine de, sana da. 10-15 gün kalmasını kıskandım ama :))) Benim için zaman geçmiyor gibi. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişin.
sağol canımmmbakalım kızım ne zaman gelecek bana inşallah doktorun dediği zamanı geçmez kızımı çok özledim çünküüü
bencede 24 olsun inşallah benim kızda beklerde yay olur akreplerde çok neşeli ve sosyal insanlar ama yay olsa daha iyi
canııım hayırlı olsuuun halletmişsin ne güzel ,mağazadaki adamda çok sinirmiş gerçekten gerizekalı ama bak herşeyde bir hayır vardır derler o adam öyle yaptı ama sen başka yerde tam istediğin gibi bi halı buldun
canım gözünaydın maşallah bebişlerine ne güzel ya çifte mutluluk allahım nasip etsinde biranönce yuvalarına gelsinler inşallah
canım önce belirteyim bu benim şahsi fikrim başkalarını bilemem ama ben başörtüsünün öyle sadece camiye veya cenazeye gidince takılacak kadar basit bişey değilde
gerçekten içinden gelirse devamlı takılmasından yanayım ,takmayanlara saygım var tabi ama bu takmayanlarda camide takacak diye bişey yok oda onun seçimi sonuçta yani dışarda açıpta camide takınca sevabamı giriyosun sanki başörtüsü gösteriş değil, tarz veya modada değil bence çok saçma o kadının yaptığı normalde nasılsan öylesin laf olsun diye neden takasınki yani
maşallah bebişine
Eki Görüntüle 549293

Face'te paylaşmışlar. Atatürk'ün öldüğü günün gazetesi... Sizinle de paylaşmak istedim...
çok güzeller canım ya ne güzelde yapmışsın maşallah sana
çok güzeller canım mevlüt takımıda çok güzel
günaydın kızlar yaa benim oğlum ne kadar şanssızzzz annesi gibi aynı beşik bakmaya gidicektik yağmur başladı
canım ya üzülme bak ben neredeyse doğurcam beşiği yok bebişimin olur elbet takma kafana

günaydın kızlaaar bugün atamızı ölüm yıldönümünde saygıyla anıyorum atamızı sabah çok duygulandım ağlattı beni sren sesi allahım rahmet etsin atamıza

Günaydın kızlaaarrrr bişe sorcam benim gibibütün gece bebeği uyuyan var mı yaaa sabaha kadar hiç sesi soluğu çıkmıyo oğlumun sabahta kahvaltı yapmadan harekete geçmiyor bütün gece uyucak olması iyide bana bi garip geliyo acaba benmi duymuyorum geceleri hareketlerini

kızlar ya benim doktor dedi ya bebiş oynamazsa şarkı dinlet diye gerçektende şarkı açıp bende söyleyince başlıyor oynamaya
ne kadar ilginç ya duyuyor resmen

ayy ne güzel canım yaa benim oğlum hiç yerinde durmuyo bütün geceeee

uykuda nasıl duyacaksınki canım benimkide iki gecedir çok sakin hiç hareket etmiyor demekki senin bebeğin açken oynamayanlardan benimkide aksine açken coşuyor

kızlar ya benim doktor dedi ya bebiş oynamazsa şarkı dinlet diye gerçektende şarkı açıp bende söyleyince başlıyor oynamaya
ne kadar ilginç ya duyuyor resmen

evet duyuyolar artık canım bende geçen sabah oğlum yiğit dedim bi başladı tepinmeye benimde hemen gözler doldu tabi

hava çok berbat internet bi gitti geldi iki kere göndermişim yazdığımı ayyy kış geldi ya tamam ben depresyona girebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…