2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım kesinlikle haklısın,ya arkadaşlıklar kurduk burda ne güzel,neden habersiz bırakayım ki sizi,merak ediyoruz demek ki benimsemişiz birbirimizi,önemsemiyorlarsa yazmasınlar o zaman hiç

aynen canım yazsalarda yorum yok zaten ben yazmadımda beğenmedimde doğru dürüst yazana cevap veririm
gökçede gelmiş bu arada

ben biraz yatsam iyi olacak galiba belim kırıldı
allaha şükür erkenden akşam yemeğini çıkardım aradan sadece makarnayla salata yapcam
ay ne mutlu oluyorum işlerimi yaptığımda ya üzerimden büyük bi yük kalkıyor

Son düzenleme:

canım bugün için gitmeye karar vermedik, bu hafta içi gidelim dedik.. eşim işe gitti bugün. dün bütün gün benimle hastanede beklediği için işlerini yapamadı.. (
bende bugün uzun zamandır ilkkez baya bi uyumuşum, 10 u geçiyordu kalktığımda, kahvaltı falan derken 12 oldu, sonra eşim gitti, kuzenim geldi (burda üni.de okuyor yurtta kalıyor arada bana geliyor) birlikte temizlik yaptık biraz.. anca bilg.ı açtım...

ayy kızlar sabah kahvaltıda eşim çayı döktü üstüne baya bi bacağına geldi yandı sanırım diyorum başka yerine geldi mi..? o acıyla espri yapıyo bana "aşkım hani çınarın kardeşi olacak olan bizim kız varya, galiba artık yok" (((( öyle gitti yine işe...

aynen canım yazsalarda yorum yok zaten ben yazmadımda beğenmedimde doğru dürüst yazana cevap veririm
gökçede gelmiş bu arada

ne yorum yaparım,ne de cevap veririm ayda yılda bi kere geliyo,şikayetini söylüyo,sanki biz doktoruz,normal zamanda gelmiyorsan şikayetin olduğunda da gelme,git doktoruna sor mesela sürekli girenlerin neresinde ne arızası var,kimin erken doğum riski var herşeyi biliyoruz,tanımadığım birinin şikayetine nasıl cevap verebilirim,bilmiyorum ki nesi var nesi yok

mesela benim çatımın sağa doğru genişlediğini biliyorsun sen

ayy fena ya çok geçmiş olsun yanık acısı çok kötü olur yazık adama öyle bide işe gitmiş

iyi uykular tontişim,ellerine sağlık

evet yanlış okumuşum canım ne güzel dinlenmişsin.ev de mis gibi olmuştur,ellerinize sağlık..

ayyy geçmiş olsun canım yaa,bişey olmamıştır yaa oluyo öyle arada,eşim de döktü geçen gün ayağını yaktı,evde madecassol ya da hametan varsa sürseydiniz,hemen alıyo yanık acısını..

evet canım biliyorum tabi diğerleri zaten kafa karıştırıyorlar kalabalık sadece başka bişey değil
dediğin gibi git doktora sor yada başka konu aç birde takip etmeseler neyse dicem süreklide altta görüyorum sohbete katıldıklarıda yok sadece işleri düştüğünde yazıyorlar
aman boşver zaten buranın daimi yazıcıları belli arada bir böyle parazit yapılmasa iyi olur tabi ama sonuçta genel bi site yani yapacak bişey yok

evet canım biliyorum tabi diğerleri zaten kafa karıştırıyorlar kalabalık sadece başka bişey değil
dediğin gibi git doktora sor yada başka konu aç birde takip etmeseler neyse dicem süreklide altta görüyorum sohbete katıldıklarıda yok sadece işleri düştüğünde yazıyorlar
aman boşver zaten buranın daimi yazıcıları belli arada bir böyle parazit yapılmasa iyi olur tabi ama sonuçta genel bi site yani yapacak bişey yok

geldi canım not aldım gökçe gelsin ben araya ekliyemiyorum olmuyo gökçeye sorup yazıcam listeye senide

gelince görüşelim canım...

anoommm.. kızdırmışlar bademimi... boşver canım, biz bize yeteriz

bepanten vardı, süreyim dedim istemedi.. heralde çok yanmadı ne bileyim, giyindi gitti... akşama görücez bakalım nasıl olmuşş, sizede geçmiş olsun...
biz değilde onlar sakarlaştı sanki :)))

ayy fena ya çok geçmiş olsun yanık acısı çok kötü olur yazık adama öyle bide işe gitmiş

saol canım, inşallah çok değildir. görücez akşama durumunu

Gökçecim kızma değil de ne bileyim yaa,benim huyumdur zaten,benimle muhattap olmayanla ben hiç olmam,umrumda olmaz banane der geçerim biz bize yeteriz kesinlikle haklısın canım

sağol,eşimin ayağı iyi,inşallah seninkinin de iyidir..

snaa özelden msj atıyorum şimdi canım..

geçmiş olsun eşine gökçecim . espride güzel olmuş bu arada

annem geldi çıkmak zorunda kaldım kızlar az dışarı çıktık dolandık annem eve gitti bende eve geldim hem yemek yiyorum hem de geçmişi okudum annem gidelim istersen beşik bakmaya dedi ama ben geç oldu artık dedim havanın durumuna ve eşim erken kalkarsa yarın giderim belki

hafta içinde kızımın cicilerini yıkamıştık şimdi de ütülüyoruz

ay çok heyecanlıyım

sizler nasılsınız... sadece bir kaç sayfa geriye bakabildim. bir arkadaşımız daha doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün...

İstanbul34 eşine çok geçmiş olsun madecasol çok iyi geliyor yanıklara tavsiye ederim...

hadi ben yine ütüye döneyim

selametle

selam kızlar iyi hafta sonları ben hala iyileşemedim bu arada 1.5 kilo vermişim hiç iştahım yok zaten aldığım 7.5 kiloydu kaldı 6 kilo
gökçecim eşine geçmiş olsun ayağınımı yaktı nst sonucu ne oldu bakamadım
badem kime kızdın canım

saol canım, sanada geçmiş olsun tekrar.. bacağına geldi sanrım, göstermedi de bana.. doktor önemli bişey yok dedi gönderdi haftaya yine gel dedi ama gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…