evet canım kesinlikle haklısın,ya arkadaşlıklar kurduk burda ne güzel,neden habersiz bırakayım ki sizi,merak ediyoruz demek ki benimsemişiz birbirimizi,önemsemiyorlarsa yazmasınlar o zaman hiç
kız siz geçmişi okumuyor musunuz? Gökçe bugün eşiyle birlikte Karabük'taki bir özel hastaneye bakmaya gidecekti,erken doğum durumunda güzel-temiz ve yakın bir hastaneye gidelim diye düşünmüşler.
Esin arada bi giriyo zaten..
aynen canım yazsalarda yorum yok zaten ben yazmadımda beğenmedimde doğru dürüst yazana cevap veririm
gökçede gelmiş bu arada
canım bugün için gitmeye karar vermedik, bu hafta içi gidelim dedik.. eşim işe gitti bugün. dün bütün gün benimle hastanede beklediği için işlerini yapamadı..(
bende bugün uzun zamandır ilkkez baya bi uyumuşum, 10 u geçiyordu kalktığımda, kahvaltı falan derken 12 oldu, sonra eşim gitti, kuzenim geldi (burda üni.de okuyor yurtta kalıyor arada bana geliyor) birlikte temizlik yaptık biraz.. anca bilg.ı açtım...
ayy kızlar sabah kahvaltıda eşim çayı döktü üstüne baya bi bacağına geldi yandı sanırımdiyorum başka yerine geldi mi..? o acıyla espri yapıyo bana "aşkım hani çınarın kardeşi olacak olan bizim kız varya, galiba artık yok" (((( öyle gitti yine işe...
ben biraz yatsam iyi olacak galiba belim kırıldı
allaha şükür erkenden akşam yemeğini çıkardım aradan sadece makarnayla salata yapcam
ay ne mutlu oluyorum işlerimi yaptığımda ya üzerimden büyük bi yük kalkıyor
canım bugün için gitmeye karar vermedik, bu hafta içi gidelim dedik.. eşim işe gitti bugün. dün bütün gün benimle hastanede beklediği için işlerini yapamadı..(
bende bugün uzun zamandır ilkkez baya bi uyumuşum, 10 u geçiyordu kalktığımda, kahvaltı falan derken 12 oldu, sonra eşim gitti, kuzenim geldi (burda üni.de okuyor yurtta kalıyor arada bana geliyor) birlikte temizlik yaptık biraz.. anca bilg.ı açtım...
ayy kızlar sabah kahvaltıda eşim çayı döktü üstüne baya bi bacağına geldi yandı sanırımdiyorum başka yerine geldi mi..? o acıyla espri yapıyo bana "aşkım hani çınarın kardeşi olacak olan bizim kız varya, galiba artık yok" (((( öyle gitti yine işe...
ne yorum yaparım,ne de cevap veririmayda yılda bi kere geliyo,şikayetini söylüyo,sanki biz doktoruz,normal zamanda gelmiyorsan şikayetin olduğunda da gelme,git doktoruna sor mesela sürekli girenlerin neresinde ne arızası var,kimin erken doğum riski var herşeyi biliyoruz,tanımadığım birinin şikayetine nasıl cevap verebilirim,bilmiyorum ki nesi var nesi yok
mesela benim çatımın sağa doğru genişlediğini biliyorsun sen
ne yorum yaparım,ne de cevap veririmayda yılda bi kere geliyo,şikayetini söylüyo,sanki biz doktoruz,normal zamanda gelmiyorsan şikayetin olduğunda da gelme,git doktoruna sor mesela sürekli girenlerin neresinde ne arızası var,kimin erken doğum riski var herşeyi biliyoruz,tanımadığım birinin şikayetine nasıl cevap verebilirim,bilmiyorum ki nesi var nesi yok
geldi canım not aldım gökçe gelsin ben araya ekliyemiyorum olmuyo gökçeye sorup yazıcam listeye senide
iyi uykular tontişim,ellerine sağlık
evet yanlış okumuşum canımne güzel dinlenmişsin.ev de mis gibi olmuştur,ellerinize sağlık..
ayyy geçmiş olsun canım yaa,bişey olmamıştır yaa oluyo öyle arada,eşim de döktü geçen gün ayağını yaktı,evde madecassol ya da hametan varsa sürseydiniz,hemen alıyo yanık acısını..
ayy fena ya çok geçmiş olsun yanık acısı çok kötü olur yazık adama öyle bide işe gitmiş
sağol bademcim sende kendine dikkat et
görüşürüz sonra kızlar
Gökçecim kızma değil de ne bileyim yaa,benim huyumdur zaten,benimle muhattap olmayanla ben hiç olmam,umrumda olmaz banane der geçerimbiz bize yeteriz kesinlikle haklısın canım
sağol,eşimin ayağı iyi,inşallah seninkinin de iyidir..
selam kızlar iyi hafta sonları ben hala iyileşemedim bu arada 1.5 kilo vermişim hiç iştahım yok zaten aldığım 7.5 kiloydu kaldı 6 kilo
gökçecim eşine geçmiş olsun ayağınımı yaktı nst sonucu ne oldu bakamadım
badem kime kızdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?