2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

terekem sen bi soru sormuştun cvp vereyim geçenlerde bendede öyle ağrı oldu 2 gün felan sürdü ama o ağrılar çok normalmiş öyle diyolar

hamileyken neyi çok severek bolca yersen bebişte doğduktan sonra onu çok seviyormuş.doğuma 1 ay kaldı ben hala aynıyım yemek konusunda herşeyden normal yiyorum aşermem de olmadı canım şunu çok çekti diyebileceğim.nasıl bi şey acaba şu aşerme:)

boşver aşermek iyi değil canım yaa istediğin zamanda yemen gerekiyo yiyemezsen bebeğin biyeri eksik olur derler bide benim istediği zaman onu yiyene kadar neler çekiyorum o anda yoksa ağlıcak duruma geliyrum nereyde ama artık olmuyo Allahtan rüyama bile giriyodu benim yiyemediğimde

birinde canım yaş pasta istedi işim vardı bitireyim alırım dedim sonra unuttum o gece hemen rüyama girdi pastanedeyim pasta alıcam ama bitürlü alamıyorum pastayı öyle uyandım sabahta hemen gidip alıp yemiştim:)))))))))))

Hadi yaaa rüyana kadar giriyo demek :)) sen tam anlamıyla yaşamışın bu aşerme olayını o zaman. bişey görüpte yiyemezsen avcunu yala demişlerdi bana.

selam tontişler,nasılsınız bakalım? biz çok iyiyiz

Allah'tan kimse yok demişsiniz,kimse yok ama maaşallah amma da yazmışsınız,anca bitirdim

Bugün 10 Kasım..Rahmetle anıyorum ATA'mızı..

Selinsila senin de başın sağolsun tatlım,Allah rahmet etsin babana..

Oflu cicileriniz çok güzel canım

Gece çok geç yattık,film gecemiz uzun sürdü

eşim evi süpürdü şimdi,ben de ona kahve yapayım,tontonum yaa sağolsun iş yaptırmıyo bana

Hadi yaaa rüyana kadar giriyo demek :)) sen tam anlamıyla yaşamışın bu aşerme olayını o zaman. bişey görüpte yiyemezsen avcunu yala demişlerdi bana.

vala benim rüyama giriyodu bende biliyorum onu banada dediler öyle yaptım bende yiyemediğim zaman
geçenseneki hamileliğimde canım yine bişey istedi alamadım ama varya gözümün önünden gitmiyo kimseyede diyemiyorum canım şunu istiyo diye kaç gün geçti aradan yok çıkmıyo aklımdan sonra aldım dünyalar benim olmuştu sonra kayınvalidem sordu canın bişey istiyomu diye bende geçen şunu istemişti ama alamadım dedi kayınpederime demiş oda almıştı sağolsun:))
ama bu hamileliğimde akıllandım hemen söylüyodum

Son düzenleme:

heheh Allahtan kolay bulunabilir bişey istemiş canın, nasıl yediysen artık o pastayı yatcaktın herhalde canım tutmayım ben seni iyi uykular oğluşunla sana:)

hoşgeldiniz tatlım nasılsın bugün bakalım Allah razı olsun eşinden canım

canım bence sorun olmamıştır ama yinede dr sor için rahat etsin
senin tsh yüksekmiş canım benimki düşük çıkıyor

bizde mersindeyken yıkıyoduk evi çokta keyifli oluyodu cıp,cıp bide oralar o kadar sıcakki serinlikte oluyor yıkayınca
ne güzel yaaabenim evimde yok yok vala sinirlerim bozuluyo bazen eşyaların çok olmasından. aa ne değişik bişey parkeli evler nasıl oluyo peki canım suda şişer sonuçta
yok canım ya ben istanbulda gördüm parkeyi mersinde yok öyle mermer yada beton oluyor
kızlar şimdi merve aradı hepinize çok slmı var iyilermiş evde keyif yapıyolarmış
sağolsun iyi olduğuna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…