2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nasılsın canım hayırdır yoktun bugün yatıyomuydun bu saate kadar
bende çok erken kalktım biraz yatsam mı diye düşünüyorum

hoşgeldiniz tatlım nasılsın bugün bakalım Allah razı olsun eşinden canım

hoşbuldum tatlım benim,iyiyim,hapşurup duruyorum ama çok iyiyim,Allah razı olsun gerçekten

nasılsın canım hayırdır yoktun bugün yatıyomuydun bu saate kadar
bende çok erken kalktım biraz yatsam mı diye düşünüyorum

10'da kalktım canım ama ancak girdim,kahvaltı yaptık,sonra evi toparladım,eşimi pazara yolladım,sonra benim tahlil sonuçlarını almaya gitti,ben de saçıma fön çektim,giyindim falan ancak geldim sen nasılsın tontişim?

Bence kaygılanma canım. çünkü o hormonlaın dengesiz olması zarar verir bence...

kızlar aranızda iyotsuz tuz kullanan var mı..ya da hiç tuz kullanmayan..

canım iyotun en iyi kaynağı tuz ama deniz ürünlerinde,süt ürünlerinde,az miktarda havuç,lahana,turp,ıspanakta da var.Bunlardan almışsındır zaten.Çocuğun doğduktan sonraki zeka gelişimi için çok önemli,ona da zaten 1 yıl tuz vermek iyi değil ki.Yani endişelenme

CNm bıde bn daha ılk bebegınde kan uyuşmazlığı yaşayan anne adayı makalesıne hıc rastlamadım dedi 2.3.bebeklerde olursa oluyormuş liklerde olmuyor dedı

Zaten ilk bebekte sorun yaşanmaz ki,2.bebekte birikimden dolayı kendini gösterir.Doğumdan sonra iğnenizi yapıp antikorları temizlerler.

Ben de hiç aşermedim.Zaten sürekli birşeyler canım çeker,o yüzden aşerme diyemem bu duruma

sağol canım bende bugün eve hafiften el attım bakalım telefon bekliyorum annemden gelecekmi diye
sonuçların nasıl çıktı canım sorun yoktur inşallah

cumartesileri sabah bi uğrar sonra çıkardı gökçe aslında

kız siz geçmişi okumuyor musunuz? Gökçe bugün eşiyle birlikte Karabük'taki bir özel hastaneye bakmaya gidecekti,erken doğum durumunda güzel-temiz ve yakın bir hastaneye gidelim diye düşünmüşler.

Esin arada bi giriyo zaten..

ah evet ya ben okudumda gideceğini yazmış demekki benim dikkatimi çekmedi kafa yerinde değilki

sağol canım bende bugün eve hafiften el attım bakalım telefon bekliyorum annemden gelecekmi diye
sonuçların nasıl çıktı canım sorun yoktur inşallah

inşallah gelecek,öyle hissediyorum canım

sonuçlarım iyiymiş,laborant öyle söylemiş,akşam da doktora göstermeye gidecez

Kızlar bir kişi daha doğum yapmış. Aralık annelerinin kilo durumuna yazmış... Az kaldı vallaa.

Bu arada ben geçmişi okumadan geçmem ama Gökçe'nin hastaneye gideceğini kaçırmışım...

inşallah gelecek,öyle hissediyorum canım

sonuçlarım iyiymiş,laborant öyle söylemiş,akşam da doktora göstermeye gidecez

inşallah canım bakalım bu defada hislerin tutcakmı sevindim canım maşallah bişeyin yok senin meraklanma
bu arada gökçe haftaya gideceğini yazmış canım bugün dememişki

Kızlar bir kişi daha doğum yapmış. Aralık annelerinin kilo durumuna yazmış... Az kaldı vallaa.

Bu arada ben geçmişi okumadan geçmem ama Gökçe'nin hastaneye gideceğini kaçırmışım...

evet ya anestek doğum yapmış ama hikayesini paylaşmamış ya neden böyle yapıpta meraklandırıyorlar insanı
ya hiç yazma yada ayrıntılı yaz değilmi yani

inşallah canım bakalım bu defada hislerin tutcakmı sevindim canım maşallah bişeyin yok senin meraklanma
bu arada gökçe haftaya gideceğini yazmış canım bugün dememişki

hadi yaa,neremle okuduysam artık yok evet,çok iyiyiz biz kızımla,maaşallah bize

canım umudum yok ama isteğim var gelsin artık ya of

evet gelsin artık,yeter

evet ya anestek doğum yapmış ama hikayesini paylaşmamış ya neden böyle yapıpta meraklandırıyorlar insanı
ya hiç yazma yada ayrıntılı yaz değilmi yani

gıcık oluyorum yaa,5 dakika vakit bulup da nasıl yazamıyorlar anlamıyorum,bebek hiç mi uyumuyo yani

ya sorma saçmalık işte o kadarını yazan vakti bulup nasıl olduğunuda yazar yada hiç yazmaz haberini verir müsait olduğunda ayrıntıları yazar
canım biz çok benimsedik burayı ondan bukadar önemsiyoruz demekki onlar o kadar önemsemiyor

evet canım kesinlikle haklısın,ya arkadaşlıklar kurduk burda ne güzel,neden habersiz bırakayım ki sizi,merak ediyoruz demek ki benimsemişiz birbirimizi,önemsemiyorlarsa yazmasınlar o zaman hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…