2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun, umarım yanık çok fazla değildir...

canım valla ben bile dört gözle bekliyorum annenin gelişini, umarım bu sefer de ertelemez ve gelir bir an önce :)

maşallah canım ne güzel herşey yolundaymış.

inşallah canım ben dert etmiyorum.inşallah kombine spinal epidural olacak göreceğim sesini duyacağım inşallah ve sevinçten ağlayacağım inşallah 2 hafta sonra bugün...

canım Allah gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah, epidurali çok istediğini biliyorum dualarım seninle...

kızlar elevit türü vitamin içiyor musunuz? benim dr hala veriyor... kesme dedi

ben de hala içiyorum canım, günde 1 adet decavit...

mermaidim nasılsın cnm..

canım teşekkürler iyiyim, sen nasılsın? geçmişe bakmaya çalışıyordum yeni gördüm mesajını kusura bakma.

bu ağrılar son zamanlarda oluyor. wc ihtiyacı varken daha çok oluyor... Ama yine de dr ne de sor bence...

rica ederim cnm,iyiyim ben de çok sağol,evde kızımla tv izliyoruz,haftasonu diye galiba bi tenhalık var burada da..

ya benimde hiç sıkmıyo aslında zaten evde pijama giyiniyorum sinir etti ebe bide kayınvalidemin yanında dedi kayınvalidemde hemen başladı ben sana kaç kere dedim o sıkar giyme felan demeye

bende geniş giyiniyorum tatlı hatta eşimin kıyafetlerini giyiyorum genelde böyle bol bol ii oluyor ne yani 1ay için kendime ayrı kıyafetmi alıcam dimi ama ebeye bakma sen onlar konuşşmaya yer arıyorlar sen rahatsız olsan giymezsinki üstündekini dilin kemiği var oo sen bebek doğunca gör canım herkezde bi bilmişlik olucak ...

ayy yesinler minnoşunu doğunca sese alışır inşallah canım benim ilkim elektrik süpürgesininin sesiyle uykuya dalıyordu öyle alışmıştı aslında bilerek yapılan bişey değildi ...

ayy sorma canım bende düşündükçe sinir oluyorum gerçi benim 2inci bebebişim olucak tecrübeliyim yinede karışırlarsa kızarım yine herkez karışıcak canım emin ol sen kulaklarını kapa kendi doğrunla hareket et yok sütün az yok şunu yeme gazın olur ooo neler neler hepimize allah sabır versin...

canım inşallah anneciğin pazar günü gelir sanada destek olur ee bu kadar hamişin duası kabul olur inşallah canım gelmezsede hayrırlısı diyelim başka ne diyebilirizki senin canın saolsun yeterki tatlım...

canım aslında beni rahatsız eden şey birilerinin karışmaya çalışmasından ziyade,şimdiye kadar doğru dürüst ilgi alaka göstermeyip doğumdan sonra hepsinin bilmişlik yapacak olması,hani bu zamana kadar neredeyse hiç gelip gitmediler,bi ihtiyacın varmı diye sormadılar,benim zoruma giden bu..bu yüzden kesinlikle kimseyi istemiyorum..

kesinlikle haklısın tatlım kötü günümde olmayanın ii günümde yanımda işi ne var misali

kız demir eksiliğim çoktu kan tahlilimde en son da o yüzden bi acaba dedim..:44:

ohh maşallah canım yarasın bebişine

benimde sınırda 13 falan çıkıyo 12 çıkıyo :)
ilaç kullanıyorum bende..
ama çikolata yediğim kadar süt yoğut çok tüketirim.
zaten doğurana kadar 75 olurum heralde
sözde 50 ile başladık hamileliğe

takma kafana canım kiloyu doğumdan kısa bir süre sonra 50 düşüersin belkide hamile kaldığın kilodan daha düşüğe düşersin sen hamilleğin tadını çıkar :)

takma kafana canım kiloyu doğumdan kısa bir süre sonra 50 düşüersin belkide hamile kaldığın kilodan daha düşüğe düşersin sen hamilleğin tadını çıkar :)

eşimde bugün inadına biraz zayıflamışım diyor.
bende diyorum göbekten gitmiş biraz.
biraz daha zayıflamam lazım diyo.
bende dedim ben yanına yakışmam o zaman dedim
saçmalamaa bu saatten sonra yakışmasan ne olur dedi

bende de süt yoğurt acayip gaz yapıyo cnm,sonra sancıdan kıvranıyorum,benim de kan düzeyim 9,5-10 civarı çıkyor hep,pekmeze başladım bakalım faydası olcak mı.. 2 tane de demir hapı alıyorum günde.

neyseki ben çok kilo almadım cnm ya hamileliğimde,toplamda 7,5 kg dayım ama inan almış da olsam takmazdım yani,doğurduktan sonra veririz nasıl olsa fazlalıklarımızı..

valla istersek 100 kilo olalım yakıştırcaklar tabii yanlarına,onların bebeklerini taşıyoruz daha ne olsun,keyiften değil bu kilolar

iyi akşamlar hanımlar nasılsnz benm bugun biraz sancım var dizlerime vuruyo sanki

ben de bu akşam çok acayip oldum canım ya bi akrabaya gitmiştik yemeğe, yemeği zor yedim belimden kalçama doğru ağrı girdi böle adet sancısı gibi sancım oldu bebekte durmadı kıpır kıpır o kıpırdadıkça daha da baskı oldu aşağılarıma doğru.çok korktum

mrblar
duramadm annemelrde,akşam üzeri eşim geldi aldı
ayıp oldu anneme babama ama ne yapaym.insan bi kere alıştı mı zor oluyor başka bi yerde durmak.
alt tarafı 2 gece kalıcaktm,1e düşürdüm yani
neyse eşim bi geldi ki hastaaaaaaaa :2:
üşütmüş bnm koca bebeğim,hemen limonlu bi çay içirdim.
eve geldik,kalınca giydirdim yatırdım.
akşam kaçtan beri uyuyor..2 gündür uykusuzdu da çalışıyordu.
neyse bnde yattm onunla birlkte,bnde uykusuzdum.
ama tabi uyku denirse,kaç kere kalktm he

neyse derken çook kötü bi rüya gördüm,rüyamda çok ağladm.
böyle bilim kurgu tarzı bir rüyaydı.
gebeliğim 25 yıl boyunca daha sürücekmiş,25 yıl sonra bi uzaylı mı doğuracakmışım ne.
yok boş gebelikmiş,bir sürü karman çorman şey.
uyandm ilk bi 5-10 saniye ayılamadım,rüya gerçek sandm.
sonra ayılıp gerçek olmadığını anlaynca ooooh bee çektm bi.
rüyamda eşim çok teselli etti,peşimde garip gurup adamlar vardı,acayip silahlar falan.
sanki seçilmiş biri gibiydim,ailem torun bekliyor 25 yıl sonra göremezler diyip ağladm çok.
rüyamda komşulardan kaçıyordum,ne cvp vericem diye.
ay iyiden iyiye kafayı yedim he

arkadaşlar merhaba acil yardım istiyorum ben.lütfen fikirlerinizi yazın.şu an 33+4 üm ve doktorum profesör dü. doğum konusunu dün konuştuk.2000 tl istedi hastane masrafı hariç.sen bilirsin istediğin doktora git biliyorum çok para dedi.bizde eşim ve ben memuruz yanı orta halliyiz.2000 + hastane masrafı gözüme çok geldi.sizce devam edeyim mi başka bir doktora hemen gideyimmi?bebebğimi riske atmış olur muyum ?

iyi akşamlar hanımlar nasılsnz benm bugun biraz sancım var dizlerime vuruyo sanki

geçmiş olsun hanmlar,umarm cidid bişiler yoktur,hepimiz vaktinde alırız meleklerimizi kollarımıza.
bnde dün gece 3ten beri sancı çekiyorum.bel ağrımı zaten hiç sormayn.
hurmayı da düşürmeye karar verdim,sanırım o baya bi sancı yapıyor bende.
günde 10 tane yiyiordum,hatta hepsini bir seferde yiyordum,öyle gün boyuda değil yani.
5 tane yiyicem günde,saatlere bölücem hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…