canım bugün için gitmeye karar vermedik, bu hafta içi gidelim dedik.. eşim işe gitti bugün. dün bütün gün benimle hastanede beklediği için işlerini yapamadı..(
bende bugün uzun zamandır ilkkez baya bi uyumuşum, 10 u geçiyordu kalktığımda, kahvaltı falan derken 12 oldu, sonra eşim gitti, kuzenim geldi (burda üni.de okuyor yurtta kalıyor arada bana geliyor) birlikte temizlik yaptık biraz.. anca bilg.ı açtım...
ayy kızlar sabah kahvaltıda eşim çayı döktü üstüne baya bi bacağına geldi yandı sanırımdiyorum başka yerine geldi mi..? o acıyla espri yapıyo bana "aşkım hani çınarın kardeşi olacak olan bizim kız varya, galiba artık yok" (((( öyle gitti yine işe...
aman anacım ne uyumuşum ,ya anacım dedimde bak yine aklıma geldi bu kadın aramadı he yarında pazar bakalım ne olacak ama bu defa ertelerse kesinlikle gelme istemiyorum dicem
aldıklarınıda kabul etmicem bu ne yahu maymuna çevirdi ben ha geldi ha gelecek diye
kızlar ben geldim;
bugün doktora gittik oğluşumla;
kilosu 2.400 olmuş boyuda 46 cm miş doktor herşey yolunda dedi:))) ters dönmüştü zaten hala öyleymiş %90 normal doğum yapıcakmışım... Bugün ilk kez nst ye girdim oda iyi çıktı.. Ben nst deyken bir anne adayıda doğum yaptı ... ama nasıl bağırıyordu çok tırstımm açıkcası...
Doktordan sonra biraz alışveriş yaptık gecelik aldım iç çamaşırı aldım... Pudram bitmişti onu aldım... Bide eşim beni kandırıp bot aldı bana zorla... Hıı unuttum sabahta oğluşumla atamızı anmaya gittik birlikte şirkete....
bizden bugün haberler böyle siz nasılsınız bakalım tatlı anneler...
inşallah canım ben dert etmiyorum.inşallah kombine spinal epidural olacak göreceğim sesini duyacağım inşallah ve sevinçten ağlayacağım inşallah 2 hafta sonra bugün...
kızlar elevit türü vitamin içiyor musunuz? benim dr hala veriyor... kesme dedi
mermaidim nasılsın cnm..
Teşekkür ederim seastire cevabın için, bu topiği yeni buldum öyle acemiyim ki, oku oku bitmiyo ordan oraya sıçrıyo yazılar :)) Benim geçici değil ama nerdeyse 3 haftadır aynı ağrı sürekli var. Oturduğum zaman yok ayağa kalkınca oluyo. ama idare ediyorum artık napim
canım çok geçmiş olsun, umarım yanık çok fazla değildir...
canım valla ben bile dört gözle bekliyorum annenin gelişini, umarım bu sefer de ertelemez ve gelir bir an önce :)
maşallah canım ne güzel herşey yolundaymış.
canım Allah gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah, epidurali çok istediğini biliyorum dualarım seninle...
ben de hala içiyorum canım, günde 1 adet decavit...
canım teşekkürler iyiyim, sen nasılsın? geçmişe bakmaya çalışıyordum yeni gördüm mesajını kusura bakma.
ya benimde hiç sıkmıyo aslında zaten evde pijama giyiniyorum sinir etti ebe bide kayınvalidemin yanında dedi kayınvalidemde hemen başladı ben sana kaç kere dedim o sıkar giyme felan demeye
ayyy kızlar kesinlikle bebeklerimiz artık dışarda olan herşeyden haberdar...
sabahtan beri sakindi sesi çıkmıyodu, minik minik kıpırdanıyodu...
demin matkap çalıştırdı ustalar (hala mobilyalarla uğraşıyolar da odada)
nasıl korktu bizimki, hemen bi kıpırdandı baya kuvvetli döndü itikledi, şimdi de hıçkırık tuttu...
canım bebeğim korktu sesten(((
umarım cnm doğumdan sonra az kişi olur,gelmeme bahaneleri nasıl olsa doğumdan sonra gelcez yanına şimdi ne gerek var şeklinde çünkü.. o zaman her kafadan bir ses çıkınca daha bir sinirlencem çünkü,herkez birden çok bilmiş,çok alakadar kesilcek başıma..
Canım benim bebekte benimle uyuyo benimle uyanıyo yani gece yarısı hiç uyandırmyo :)
kızlarrr hepinize iyi pazarlar diliyorum ve öpüyorum yanacıklarından
umarım benim içinde iyi bir pazar olur mesela annem ben bileti aldım yarın akşam biniyorum der yada ağda günüm çok zahmetli olmayabilir
neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar
ayy sorma canım bende düşündükçe sinir oluyorum gerçi benim 2inci bebebişim olucak tecrübeliyim yinede karışırlarsa kızarım yine herkez karışıcak canım emin ol sen kulaklarını kapa kendi doğrunla hareket et yok sütün az yok şunu yeme gazın olur ooo neler neler hepimize allah sabır versin...
canım aslında beni rahatsız eden şey birilerinin karışmaya çalışmasından ziyade,şimdiye kadar doğru dürüst ilgi alaka göstermeyip doğumdan sonra hepsinin bilmişlik yapacak olması,hani bu zamana kadar neredeyse hiç gelip gitmediler,bi ihtiyacın varmı diye sormadılar,benim zoruma giden bu..bu yüzden kesinlikle kimseyi istemiyorum..
kız demir eksiliğim çoktu kan tahlilimde en son da o yüzden bi acaba dedim..:44:
ohh maşallah canım yarasın bebişine
benimde sınırda 13 falan çıkıyo 12 çıkıyo :)
ilaç kullanıyorum bende..
ama çikolata yediğim kadar süt yoğut çok tüketirim.
zaten doğurana kadar 75 olurum heralde
sözde 50 ile başladık hamileliğe
takma kafana canım kiloyu doğumdan kısa bir süre sonra 50 düşüersin belkide hamile kaldığın kilodan daha düşüğe düşersin sen hamilleğin tadını çıkar :)
benimde sınırda 13 falan çıkıyo 12 çıkıyo :)
ilaç kullanıyorum bende..
ama çikolata yediğim kadar süt yoğut çok tüketirim.
zaten doğurana kadar 75 olurum heralde
sözde 50 ile başladık hamileliğe
eşimde bugün inadına biraz zayıflamışım diyor.
bende diyorum göbekten gitmiş biraz.
biraz daha zayıflamam lazım diyo.
bende dedim ben yanına yakışmam o zaman dedim
saçmalamaa bu saatten sonra yakışmasan ne olur dedi
iyi akşamlar hanımlar nasılsnz benm bugun biraz sancım var dizlerime vuruyo sanki
ben de bu akşam çok acayip oldum canım ya bi akrabaya gitmiştik yemeğe, yemeği zor yedim belimden kalçama doğru ağrı girdi böle adet sancısı gibi sancım oldu bebekte durmadı kıpır kıpır o kıpırdadıkça daha da baskı oldu aşağılarıma doğru.çok korktum
iyi akşamlar hanımlar nasılsnz benm bugun biraz sancım var dizlerime vuruyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?