mrblar
duramadm annemelrde,akşam üzeri eşim geldi aldı
ayıp oldu anneme babama ama ne yapaym.insan bi kere alıştı mı zor oluyor başka bi yerde durmak.
alt tarafı 2 gece kalıcaktm,1e düşürdüm yani
neyse eşim bi geldi ki hastaaaaaaaa :2:
üşütmüş bnm koca bebeğim,hemen limonlu bi çay içirdim.
eve geldik,kalınca giydirdim yatırdım.
akşam kaçtan beri uyuyor..2 gündür uykusuzdu da çalışıyordu.
neyse bnde yattm onunla birlkte,bnde uykusuzdum.
ama tabi uyku denirse,kaç kere kalktm he
neyse derken çook kötü bi rüya gördüm,rüyamda çok ağladm.
böyle bilim kurgu tarzı bir rüyaydı.
gebeliğim 25 yıl boyunca daha sürücekmiş,25 yıl sonra bi uzaylı mı doğuracakmışım ne.
yok boş gebelikmiş,bir sürü karman çorman şey.
uyandm ilk bi 5-10 saniye ayılamadım,rüya gerçek sandm.
sonra ayılıp gerçek olmadığını anlaynca ooooh bee çektm bi.
rüyamda eşim çok teselli etti,peşimde garip gurup adamlar vardı,acayip silahlar falan.
sanki seçilmiş biri gibiydim,ailem torun bekliyor 25 yıl sonra göremezler diyip ağladm çok.
rüyamda komşulardan kaçıyordum,ne cvp vericem diye.
ay iyiden iyiye kafayı yedim he
arkadaşlar merhaba acil yardım istiyorum ben.lütfen fikirlerinizi yazın.şu an 33+4 üm ve doktorum profesör dü. doğum konusunu dün konuştuk.2000 tl istedi hastane masrafı hariç.sen bilirsin istediğin doktora git biliyorum çok para dedi.bizde eşim ve ben memuruz yanı orta halliyiz.2000 + hastane masrafı gözüme çok geldi.sizce devam edeyim mi başka bir doktora hemen gideyimmi?bebebğimi riske atmış olur muyum ?
geçmiş olsun cnm eşine..
insana yıllarca yaşadığı ev,yattığı yatak bile yabancı geliyor değil mi evlendikten sonra,kendi evi bir başka oluyor insanın..
canım gercekten de bilim kurgu olmuş rüyan,filme de dönüştürülebilecek bir senaryo yanihamilelik bizi ne hallere soktu
arkadaşlar merhaba acil yardım istiyorum ben.lütfen fikirlerinizi yazın.şu an 33+4 üm ve doktorum profesör dü. doğum konusunu dün konuştuk.2000 tl istedi hastane masrafı hariç.sen bilirsin istediğin doktora git biliyorum çok para dedi.bizde eşim ve ben memuruz yanı orta halliyiz.2000 + hastane masrafı gözüme çok geldi.sizce devam edeyim mi başka bir doktora hemen gideyimmi?bebebğimi riske atmış olur muyum ?
benmde böle kalçamn üzerine oturamıyorum fazla sanki adet gününe gelince agrı olur böle hissedieriz yha ona benziyor adet oldum ha olcam gibi biişiben de bu akşam çok acayip oldum canım ya bi akrabaya gitmiştik yemeğe, yemeği zor yedim belimden kalçama doğru ağrı girdi böle adet sancısı gibi sancım oldu bebekte durmadı kıpır kıpır o kıpırdadıkça daha da baskı oldu aşağılarıma doğru.çok korktum
yazık cnm o paraya da yaa :26:
multimilyarder olsanız tmm hiçbişiyde..
hepimzin durumu aynı aşağı yukarı.
Allah bilir sezeryan olucaksındır da..
bnce git bi devletde doğum yap,o paraya daha sonra çok ihtiyacın olur.
hadi parasını da eçtim de neymiş yani o kadar pahalı olan?
Sağlık konusu iyice ticarete dönüşmüş ülkemizde. Özel hastaneden hastaneye uçurumlar var. Normal doğumu zaten kendi çabamızla yapıyoruz doktorun fazla bir etkisi yok. Ben 250 tl ye doğum yapıcam özel hastanede..Anlamıyorum bu sistemi..
merhaba cnm, bu konuda seni etki altında bırakmak istemem açıkçası,senin içinin ne şekilde rahat edeceği çok önemli..hangi şehirde yaşıyorsun onu da bilmiorum ama hastane masraflarıyla 1000 TL ye sezeryan yapan özel hastaneler var,doğum konusunda dokturuna olan güvenin de önemli tabii,doğum için ille de prof. olması gerekmiyor doktorun,birçok hastanede op.doktorlar var konusunda uzman.. oyüzden yine de en doğru kararı sen verirsin cnm..
benim ilk başta talihsizlikle başladı canım .5 haftalıkken 2 doktor dış gebelik dedi ve bebeği alacaklardı bu profesör hayır değil dedi ve dış gebelik olmadığını öğrenince bu doktor güven verdi ve bunda devam ettik. birde benim ilk gebeliğim dış gebelikti ve sağ tüpümü ve bebeği almışlardı.bu doktor da kayseride ünlü bir profesör.bunda başladık dış gebelik olmadığını tespit edince ama şimdi herşey normal hatta normal dogum yapcam istediğin doktora gidebilirsin çok para dedi.hala kararsızım
ikimiz seninle aynı haftadayız galiba canım senin ki nasıl cinsiyeti ne normal doğum mu
gebeliğinin seyri de önemli bence. normal mi riskli mi geçirdiniz bu süreci? ona göre değerlendirebilirsiniz. normal fiyatlara iyi dr ler de var ama normal bir süreç için. Benim dr artı hastane 7 bin civarı ama mecburum...
benim ilk başta talihsizlikle başladı canım .5 haftalıkken 2 doktor dış gebelik dedi ve bebeği alacaklardı bu profesör hayır değil dedi ve dış gebelik olmadığını öğrenince bu doktor güven verdi ve bunda devam ettik. birde benim ilk gebeliğim dış gebelikti ve sağ tüpümü ve bebeği almışlardı.bu doktor da kayseride ünlü bir profesör.bunda başladık dış gebelik olmadığını tespit edince ama şimdi herşey normal hatta normal dogum yapcam istediğin doktora gidebilirsin çok para dedi.hala kararsızım
cnm neler yaşamışsındır kimbilir.
bn rüyamda çok acı çektiğimi hatırlıyorum,gerçekten böyle şeylerin pskolojisi çok zormuş.
ama ben artk hastaneye gitmekten korkuyorum.
yok brine boş gebelik deniyor,yok kalbi atmıyor,yok zekasında sorun var bilmem ne.
almamız gerek bilmem ne..
şimdi daha çok böyle şeyler.
bnce dr.larda ve makinelerde hatalar oluyor.
yanlış tespitler o minicik bebekleri öldürüyor.
kötü bişiler duyuldu mu birkaç dr gezilmesi gerek ki bnce hatta anneye bir zararı yoksa,doğurmak da gerek.
bnm eltimin en büyük çocuğunun zekasında sorun var demişler,çocuk şimdi 9 yaşında ve zeka küpü.
daha önce de bahsetmiş,ev madlyalar,kupalarla kaynıyor.
o zaman da aldırmayı düşünmüşler ama eşi müsade etmemiş.
arada bi kızı oldu.
en son bi bebeği de varmış fakat anne kanrında kalbi gelişmemiş demişler ve ilaçla düşüttürdüler.
şimdi çok pişman,keşke ben doğursaydm da öyle ölseydi diyordu.
ağlıyarak anlatıyor,o zamnlar hiç bi desteğim yoktu diye.eşi,büyükler falan kmse bişi diyememiş.
bana işte hiç kafanı karıştırma,girme öyle zeka testlerine,arıntılı ultrasonlara falan dedi..
zaten para tuzağı olduğu gibi bir de yanlş sonuç da verebiliyorlar.
bnce güme giden çok bebek oldu ve de oluyor..buna eminim
benim herşey normal di.sadece bu doktor takip etti diye pimpirikleniyorum .
Bence doktoruna güven duyman çok önemli. Güveneceğin bir doktoru kısa sürede bulabileceğine inanıyorsan, başka doktor deneyebilirsin. Benim doktorum da profesör, ve birçok kişinin doğum fiyatına muayene oluyorum. Riskli gebeliklerde mecburuz ne yazıkki bu durumlara. Ben o kadar muayene ücreti ödemişken biraz daha ödeyip kendi doktorumla yapardım doğumu. Ama kendi doktorun da problem yok başka yerde doğurabilirsin diyo başka doktora muayene olabilirsin an azından...
benim herşey normal di.sadece bu doktor takip etti diye pimpirikleniyorum .
Bence sen bi kaç hastaneyle daha görüş çevrenden öneri al.. içine sinen olucaktır mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?