2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slmmm kizlarrrrrrrr
yaklasik 4 gundur ishal olmusum kizllarrr,sizlerdede boyle bisey varmi ve midemde bulaniyorrrr:26:
neden olabilirya yediklerim genelde ayni ama buara tatli ve cikolataya saldiriyom ondan olabilirmi ama 4 gun surermiyaaa:44:

Geçmiş olsun, sulardan da olabiliyo sadece yediklerinle alkalı olmayabilir..

Çok güzeller. Guguş iyi günlerde kullansın. Ben de klasik mevlüt kıyafeti istemiyodum, babamız şehzade kıyafeti diktirecekmiş onu giydircez inşallah...

Yavruş, güle güle uzat dicem ama inş doğuma kadar uzamaz yeniden uğraşmak zorunda kalmazsın...

selam tontişler,nasılsınız?

yavrusum misler gibi oldun mu canım? ellerine sağlık annenden ses yok mu hala?

gecedicle kız ne tatlı ciciler onlar öyle,bayıldımm ,hele mevlüt kıyafetine bittim

az kaldı canım son rötuşları yapıyorum inşallah olcam malum biraz tosun olduğum için yavaş yapıyorum düşünsene saat 11 den beri uğraşıyorum koyun kırpıyorum sanki
yok canım ya ne ses ne bişey aramadı daha

yakışır şehzadene
sağol canım uzasa bile sadece özel bölgeyi alırım artık diğer taraflarla uğraşmam

KIzlar çok zor oluyo ben denedim üstümü başımı batırdım. O yüzden kuaföre gidiyorum yattığın yerden 2 dk. da alıyorlar. en rahatı. eğilip bükülme cnm boşuna bebeğine zarar..

badem senin annenler ne zaman gelecekti?

canım annem inşallah 1 Aralık'ta gelecek,vize o tarihte başlıyo,o gelene kadar doğurmayacam,anlaştık kızımla kardeşim de 7 Aralık'tan sonra gelecek inşallah

heheheh rötuş yapıyomuş,ilahi ben de yavaş yapıyorum tatlım,ne acelemiz var,yorulmadan aheste aheste yap,ama üşüteyim deme sakın Ne zaman gelmeyi düşünüyo acaba,ben bile çıldırdım burda valla

gülce akıllı kızdır gelmez anneanne, dede, dayı gelmeden...

benim eşim de 19 u gecesi gelecek... inşallah benim oğluş da bekler babasını...

slm kızlar şöyle bir geçmişe baktım da şu normal mi sezeryanmı konusu çok sıkıcı geldi kim nasıl doğum yapmak isterse yapar yok teyze gibi bilmem ne çok saçma kelimeler bunlar 9 ay boyunca kimin karnında o bebek,hatta geçen arkadaşlardan bir tanesi yazmış zaten 1 keremi ne yazmış gitmiş ben sizden farklıyım bu topikte hepiniz sezeryanı tercih ediyosunuz cesaretliyim falan filan,bişey söylemek istemedim ama herkes cesaretli burda ve herkes anne kimin ne yaşadığını kimse bilemez.bende normal isterim korkmuyorum ama bebeğimizn ve benim sağlığım açısından doktor normal yapmicam dedi,ben normal teklif ettim ama seni nasıl riske atacağım dedi vazgeçtim çünkü evliliğimizin 5.yılında hamile kaldım ben öyle söleyince bide düşünerek tamam dedim.yapacak bir şey yok allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin,hepimizin azı kaldı normal doğum yapacak arkadaşlarada bir avazda doğurmak nasip etsin.hepinizi öpüyorum"

......................guguşumun yeni cicileri :)

ayyy çok tatlılar güle güle kullan

canım sana katılıyorum. ben zaten anlamıyorum bir kimse kendi tercihinin kendi sadece kendi içinde bulunduğu şartlar için doğru olabileceğinin başka insanların başka şartlardan dolayı başka doğrulara sahip olabileceğinin nasıl farkına varmaz.

ne türlü olursa olsun normal ya da sezaryen hem biz hem bebeklerimiz sağlıklı mutlu huzurlu olalım yeter. zaten devlet keyfi sezaryeni yasakladı. doktorlar da keyfi sezaryen yapmazlar cani mi bu insanlar insan kesmekten zevk alsınlar

ben de normal doğum istiyorum ama bakalım plasenta aşağıda kanal tıkalıysa mecbur sezaryen olacak. napayım kahrımdan öleyşm mi... cık cık cık la ilahe illalah yaw (yalan dünyadaki resi karakterinin meşhur repliği )

SANA SONUNA kadar katılıyorum kız geldi cesurum felan sezeryan isteyenleri anlamıyorum dedi.sanane fobim var panik atakım var istediğim şekilde önce allhın izniyle tabikide doğurrum..herkes nasıl doğurursa doğurur dimi:))

Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı. :))))

Bebeğinizin bulunduğu yer şu anda çok sıkışık olduğundan dolayı, hareket ettiğinde kol ve bacak kıvrımları göbeğiniz üzerinde şişkinlikler meydana getirir. Bebeğinizin kol ve bacaklarını tesppit etmek çok kolaydır. Ama kafası ve kalçalarını ayırt etmek o kadar kolay değildir. Artan mukus vajinal akıntı, gebeliğin son birkaç haftası içinde sık görülür.

kızlar hamilelik takvimimde yazan şey bende var yoğun vajinal akıntı yoğurt gibi ve bel ağrısı benim kız miyadını dolduruyorr ..son hazırlıklarıda yapmalıyım
:18::18::18::18::18::18::18::18:

Güle güle kullansın kızın. Son hazırlıkları tamamlamışsındır artık çok az kaldı. Ayy bana az kaldı diyodum ama herkes doğurdu doğuracak, çok varmış bana ....

:)) profilindeki tontiş ne tatlı yaa ama yazııııık obezz olmuşş
hazırlıkları tamamladım canımda yarın evi temizliyim barii akıntı ve bel ağrım varr 2 haftam var doğurmama

KIzlar çok zor oluyo ben denedim üstümü başımı batırdım. O yüzden kuaföre gidiyorum yattığın yerden 2 dk. da alıyorlar. en rahatı. eğilip bükülme cnm boşuna bebeğine zarar..
yavaş ,yavaş yaptım canım ya çok zor olmadı şükür daha öncede demiştim kuaföre eşim bırakmıyor
canım aramadı ben ümidi kestim eşim yarın arar artık bikaç kişiyi diyecek çok şey var ama demek istemiyorum
allah hayırlısını versin herşeyin
öyle tabi canım tek bir tüy kalmayana kadar mücadeleye devam ettim
sonunda bitti ama bende bittim evide baya dağıtmışım ağda yaparken halıyada deymiş bide halı sildim evi temizledim öldüm valla
allahtan akşam yemeğim var yoksa ölürdüm bide yemekle uğraşsam
eh artık doktora gitmeye hazırım allahın izniyle çok şükür allah kolaylık verdi bu işide hallettim olmayacak bişey yok yeterki istesin insan

kızımın sepet beşiği arkadaşlar 70 tl ye almıştımEki Görüntüle 550159 Eki Görüntüle 550160
çok şirin bişeymiş canım bu bayıldım bende iyi günlerde kullansın bebişiiiin

Son düzenleme:
:)) profilindeki tontiş ne tatlı yaa ama yazııııık obezz olmuşş
hazırlıkları tamamladım canımda yarın evi temizliyim barii akıntı ve bel ağrım varr 2 haftam var doğurmama

Benim bebiş de iri gidiyodu, bu fotoğrafa bakıp bakıp diyetten vazgeçmeyeyim diye koydum. Çok tatlı duruyo ama sağlıklı olsun önemli olan bu. Canım temizlikte yorma kendini az kalmış zaten doğumuna yorup kendini süreci hızlandırmayasın :)

iyi akşamlar hanımlar benm dogum tarihim1aralık dediydi doktor ama bana öle geliyoki beklemiycek agrılarım var kasılmalar var benm kızım anasına cekerde 8aylık gelirse hiç şaşmam

teşkrlr canım
iyi akşamlar hanımlar benm dogum tarihim1aralık dediydi doktor ama bana öle geliyoki beklemiycek agrılarım var kasılmalar var benm kızım anasına cekerde 8aylık gelirse hiç şaşmam

ben,mkide öyle görünüyoo inşlh şu 2 hafta daha bekleseydi,bel ağrısı ve akabinde akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…